Cok bunaldim. Birileriyle paylasmak istiyorum.
Yaklasik 1 ay once komsum tarafindan tacize ugradim. Kucuk tacizler en sonunda yerini dokunmaya birakti ki hayatimin en kotu gunuydu..
Benim icin cok cok onemli bir sinava calistigim,duzenimi oturttugum kendi halimde yasadigim bir donemde oldu butun bunlar.
Bu olaydan sonra her seyi birakip memleketime geldim.
O zaman bana sahitlik yapacagini soyleyen insanlar sonrasinda yasliyim,tansiyonum var ben yapamam, biz ugrasmak istemiyoruz gibi komik bahanelerle butun olani gormezden gelmeyi tercih ettiler.
O kisiye hic bir sey olmadi.
Bi caba hala ugrasiyorum ama sonucsuz kalacak. Biliyorum.
Benim butun duzenim , calisma disiplinim bitti gitti. Dersin basina oturuyorum, baslayamiyorum. Baslasam bile okudugumu anlayamiyorum..
Daha da kotusu psikolojim bozuldu.
Gunlerdir ruyamda, kolumdan tutup evine cektigini goruyorum bagiramiyorum kipirdayamiyorum. Sonra kan ter icerisinde uyaniyorum.
Dun aksam anneme hediye almaya disari ciktim donerken onu gordum.
Gercekten gordum. Arabadaydim ve disarda gordum. Kafayi mi yedim ben ?
Anneme anlattim, kizdi. Gercekten burda olamayacagini,gelemeyecegini benim birini ona benzettigimi soyledi. Anneme gore boyle yaparak hem onlara hem kendime hayati zehrediyormusum. Ben bunu bilerek yapmiyorum ki..
Onu gercekten gorup gormedigimi bilmiyorum. Belki annem hakli.
Cok uzgunum. Ya o geldiyse?
Ya manyaksa ve kalkip bir sekilde beni bulduysa? Aklimda surekli bunlar.
Hic bir seye odaklanamiyorum.
Kimseye anlatmak istemiyorum ya da anlatamiyorum.
Sadece paylasmak istedim..
Not: psikolojik destek almama ragmen bu ruh hali icerisindeyim.
Yaklasik 1 ay once komsum tarafindan tacize ugradim. Kucuk tacizler en sonunda yerini dokunmaya birakti ki hayatimin en kotu gunuydu..
Benim icin cok cok onemli bir sinava calistigim,duzenimi oturttugum kendi halimde yasadigim bir donemde oldu butun bunlar.
Bu olaydan sonra her seyi birakip memleketime geldim.
O zaman bana sahitlik yapacagini soyleyen insanlar sonrasinda yasliyim,tansiyonum var ben yapamam, biz ugrasmak istemiyoruz gibi komik bahanelerle butun olani gormezden gelmeyi tercih ettiler.
O kisiye hic bir sey olmadi.
Bi caba hala ugrasiyorum ama sonucsuz kalacak. Biliyorum.
Benim butun duzenim , calisma disiplinim bitti gitti. Dersin basina oturuyorum, baslayamiyorum. Baslasam bile okudugumu anlayamiyorum..
Daha da kotusu psikolojim bozuldu.
Gunlerdir ruyamda, kolumdan tutup evine cektigini goruyorum bagiramiyorum kipirdayamiyorum. Sonra kan ter icerisinde uyaniyorum.
Dun aksam anneme hediye almaya disari ciktim donerken onu gordum.
Gercekten gordum. Arabadaydim ve disarda gordum. Kafayi mi yedim ben ?
Anneme anlattim, kizdi. Gercekten burda olamayacagini,gelemeyecegini benim birini ona benzettigimi soyledi. Anneme gore boyle yaparak hem onlara hem kendime hayati zehrediyormusum. Ben bunu bilerek yapmiyorum ki..
Onu gercekten gorup gormedigimi bilmiyorum. Belki annem hakli.
Cok uzgunum. Ya o geldiyse?
Ya manyaksa ve kalkip bir sekilde beni bulduysa? Aklimda surekli bunlar.
Hic bir seye odaklanamiyorum.
Kimseye anlatmak istemiyorum ya da anlatamiyorum.
Sadece paylasmak istedim..
Not: psikolojik destek almama ragmen bu ruh hali icerisindeyim.
Son düzenleme: