- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Annem yakalasaydım kopartırdım ,tacız eden o parmaklarını kırardım dedı serefsız kim bılır kımlerı aynı şekılde tacız ettı cok dıkkatlı olun .Şerefsiz hayvanAllah ç.k yerine biraz daha beyin verseydi keşke Topluma faydaları olurdu en azından. ..
malesef benim geçmiş sabıkalı cinsel istismar (7 yaşında )18 yaşlarında taciz olayım var tuhaf tip görünce 10 metre öteden yürürum.Bu nedenlerden dolayı çok sinirleniyorumAnnem yakalasaydım kopartırdım ,tacız eden o parmaklarını kırardım dedı serefsız kim bılır kımlerı aynı şekılde tacız ettı cok dıkkatlı olun .
Sebep ?43 yaslarinda deyince garibime gitti
Yasını basını almıs daha aklı selım olması gerekmıyor mu bunu yapan herkes sapıktır .43 yaslarinda deyince garibime gitti
Genc yapsa hosuma mı gıtcek bunu mu ıma edıyosun yazık yazık...43 yaslarinda deyince garibime gitti
Yani gani dersin ya 45-50 yasinda diye:) 3 yazinca:)Yasını basını almıs daha aklı selım olması gerekmıyor mu bunu yapan herkes sapıktır .
Tobe ya cok alingansin hanim kiz:)Genc yapsa hosuma mı gıtcek bunu mu ıma edıyosun yazık yazık...
Hımm tamam ne bılıyım oyle yazmısım :))Yani gani dersin ya 45-50 yasinda diye:) 3 yazinca:)
Onu kast etmedi aslındaGenc yapsa hosuma mı gıtcek bunu mu ıma edıyosun yazık yazık...
Yaslilar genclerden beter. Ben 18 yasimda 60-70 yaslarinda adamin tacizine ugramisdim.Yasını basını almıs daha aklı selım olması gerekmıyor mu bunu yapan herkes sapıktır .
Bunlarda hangı beyin varya ahlaksızlar .Yaslilar genclerden beter. Ben 18 yasimda 60-70 yaslarinda adamin tacizine ugramisdim.
Allah belalarni versinBunlarda hangı beyin varya ahlaksızlar .
Arkadaşlar bugun çarsıda annemle yürüyorduk bır adam geldı göğsume carptı koluyla olur ya kalabalık dıye yanlışlıkla carpmıstır dedık yolumuza devam ederken bır bayan kulagıma dıkkat edın arkadan gelen adam sıze dokunmaya calışıyor dedı o an dönup adama baktık bakmamızla koşarak kacması bır oldu bağırdık sapık dıye esnaf
Geçmiş olsun tanıdığın biri miArkadaşlar bugun çarsıda annemle yürüyordu7k bır adam geldı göğsume carptı koluyla olur ya kalabalık dıye yanlışlıkla carpmıstır dedık yolumuza devam ederken bır bayan kulagıma dıkkat edın arkadan gelen adam sıze dokunmaya calışıyor dedı o an dönup adama baktık bakmamızla koşarak kacması bır oldu bağırdık sapık dıye esnaf noluyo falan dedı onlar olayı anlayana kadar kactı adam hatta bız koştuk bayan halımızle pesınden kayboldu 43 yaslarında utanmaz adi herıf .Dıkkatlı olun arkanızı sureklı kollayın ılkdefa basıma böyle bırsey gelıyor ve o an ne yapacagını bılemıyor insan.
Erkege bazı anneler fazla anlam yukluyor o erkektır yapar ,daha 5 yasında sevgılın var mı ,capkın olcak bu gıbı gıbı yada beynı bozuk hasta ınsanlarŞu dünyada erkekler olmasa ne çocuklar üzülür ne de kadınlar.ne savaşlar olur ne tacizler...erkek neden yaratıldı anlamak güç...kadına çocuğa eziyet için mi
43 yaşında deyince tanıdığın biri zannettim.Yok canım tanıdıgım bırı degıl çarşıda oldu kalabalıktı baya adı herıf bundan yararlandı bayanın bırı uyarmasa benı bırde popomu elleyıp kacacaktı çünkü önden gögsume dokundu koluyla ben yanlışlık oldu sandım sesımı cıkarmayınca arkamdan gelıp tacıze yeltenmıs .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?