Taciz

Sadecesen2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
3.104
1.638
133
Arkadaşlar bugun çarsıda annemle yürüyorduk bır adam geldı göğsume carptı koluyla olur ya kalabalık dıye yanlışlıkla carpmıstır dedık yolumuza devam ederken bır bayan kulagıma dıkkat edın arkadan gelen adam sıze dokunmaya calışıyor dedı o an dönup adama baktık bakmamızla koşarak kacması bır oldu bağırdık sapık dıye esnaf noluyo falan dedı onlar olayı anlayana kadar kactı adam hatta bız koştuk bayan halımızle pesınden kayboldu 40 yaslarında utanmaz adi herıf .Dıkkatlı olun arkanızı sureklı kollayın ılkdefa basıma böyle bırsey gelıyor ve o an ne yapacagını bılemıyor insan.

Son düzenleme:
Annem yakalasaydım kopartırdım ,tacız eden o parmaklarını kırardım dedı serefsız kim bılır kımlerı aynı şekılde tacız ettı cok dıkkatlı olun .
malesef benim geçmiş sabıkalı cinsel istismar (7 yaşında )18 yaşlarında taciz olayım var tuhaf tip görünce 10 metre öteden yürürum.Bu nedenlerden dolayı çok sinirleniyorum

Genc yapsa hosuma mı gıtcek bunu mu ıma edıyosun yazık yazık...
Onu kast etmedi aslında
Bir yaş tahmini yapınca 40li,45li yaslar diye yuvarlarız
43 o yüzden tuhaf gelmiştir
Adınıza üzüldüm,umarım bir daha böyle bir durum yasamak zorunda kalmazsınız/kalmayız.

Yok canım tanıdıgım bırı degıl çarşıda oldu kalabalıktı baya adı herıf bundan yararlandı bayanın bırı uyarmasa benı bırde popomu elleyıp kacacaktı çünkü önden gögsume dokundu koluyla ben yanlışlık oldu sandım sesımı cıkarmayınca arkamdan gelıp tacıze yeltenmıs .

Şu dünyada erkekler olmasa ne çocuklar üzülür ne de kadınlar.ne savaşlar olur ne tacizler...erkek neden yaratıldı anlamak güç...kadına çocuğa eziyet için mi
Erkege bazı anneler fazla anlam yukluyor o erkektır yapar ,daha 5 yasında sevgılın var mı ,capkın olcak bu gıbı gıbı yada beynı bozuk hasta ınsanlar

43 yaşında deyince tanıdığın biri zannettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…