Taciz

Bİrde bayan benı uyaracagına yanında esıde vardı sapık kozı tacız edıyo dıye bagırsaydı keske ben boyle bı olayı görsem dırek adamı tersler olay cıkartırdım esnaf zaten dövecektı abla nıye soylemıyon hemen dedıler.

Aynen katılıyorum kadın sizi uyaracağına ya adamı indirsin ya da çığlığı bassın ki etraftakiler yetişsin

Böyle sapıklar çok tabansız oluyor zaten ses edince hemen kaçıyorlar. Hem şerefsizler hem zavallı ve ezikler.

İşte bu yüzden pazarlara gitmeyi hiç sevmiyorum. 4 5 sene önce benim de başıma geldi sosyete pazarında ben etrafa bakınırken artık bendeki nasıl bi salaklık nasıl bi etrafa bakmaksa adam resmen göğüsümü avuçlamıştı oracıkta ne yapacağımı şaşırıp bağırmaya başladım ama olan oldu kimse umursamadı adam pis pis sırıtarak gitmişti. Allah belasını versin.

Çok geçmiş olsun böyleyleri ölsün istiyorum ya

Böylelerı kız kardeslerıne kım bılır neler yapıyordur akılları normal degıl ya bacıları anaları gelmıyo akıllarına.

Bu sapık ruhlu insanların beyni apış arasında yeminle orayla düşünüyorlar hatta belki oraları ile yemek bile yiyorlardır pislikler

İşlek bi yerse muhakkak dükkanların kameraları vardır. Şikayet üzerine incelenir, kimliği tespit edilebilirdi aslında.. Bi kız kendi apartmanları önünde tacize uğramış "tacizcimi arıyorum" diye kampanya başlatmıştı ve o adam bulunmuştu.. Haa ne ceza aldı derseniz önce indirimle 1 yıl 8 ay ceza aldı, onu da 5 yıl ertelediler. Şuan aramızda elini, kolunu, ve malum yerlerini sallaya sallaya geziyor :) Ama ne oldu adı belli, yüzü belli. En azından yakın çevresinde rezil oldu.

Böylelerı kız kardeslerıne kım bılır neler yapıyordur akılları normal degıl ya bacıları anaları gelmıyo akıllarına.
Ana bacısını eve kapatıp namus timsali olarak yaşananları için ellerinden geleni yaparlar bence çünkü zihniyetleri kötü her erkeği kendi gibi pis zannediyor.

Belki hirsizda olabilir

Belki hirsizda olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…