Taciz

ya hiç üzülmeyin sizin yakınlık kurmanızla da alakası yok. özellikle belli bir yaştan sonra akıl sağlıkları gittiği için geçmişten kalan alışkanlıklarını sürdürüyorlar. aslında sizi ellemekten zevk aldığı size sulandığı için değil. rahatsızlık. zaten libido yok denecek kadar az.

Merhaba kk üyeleri. Lütfen fake zannedenler yorum yazmasın. Okumak için de zahmet etmesinler!
Bugün bir etkinlik olarak huzurevini ziyaret ettik. Herkes gruplar halinde takılırken ben de yaşlı bi amcanın yanına oturmuştum. Kazağımdan kolumu öptü. Tek gözü görmüyordu sonra sütyenimi elledi çok şaşırdım. Sonra başka bi yere geçtim. Yalnız oturuyordu yanına kimse gitmemişti. Etrafımdaki yaşlı kadınların “pis”, “domuz”, “bırak şunu” diye konuştuklarına şahit oldum. Yaşlı olmasına rağmen bu olaya şaşırdım ama resmen tacize uğradım. Moralim bozuldu. Sinirlerim bozuldu. Her kadının yaşadığı şeyler ama erkeklerden iğreneceğim artık. :KK43:
Yaşlıların bazılarında demans(bunama) gelişmesi durumunda sosyal norm ve tabularla ilgili kontrol mekanizması kalkınca malesef böyle şeyler olabiliyor.

Yolda yürüyorum önümde 65 70 civarı bir dede onun önünde 3 tane en fazla 20li yaşlarda kız yürüyor
Kızlar şortu askılı falan
Dedemiz sakalı hacı hoca sınıfından
Dedemiz yürüyor bakıyor/bakıyor yürüyor
En az 5 beş dakika ard arda yürüdük
Hiç geçmek için acele etmedim
Bir den hacı amca bir tanıdığını gördü
Bunlar benim arkamda kaldı
Bende rahat görebilmek için bilerek bişeyle ilgilendim
Velhasıl hacılar tekrar önümde yürüyorlar
Kızlarda ha yürüyor ha gülüyor oyalanıyor işte
Hacı amca yanındakine allah belanızı versin tü dedi
Beriki ne din kaldı ne iman
Bunların anna basası yokmu yazık yazık diyor hacı amca
Kızlar alışveriş merkezinin yoluna hacılar camiye bende otobüse bindim
Bu olayda herkes görmek istediğini görür
Ben burada hacı dedenin kızları görünce içinden pekte masum olmayan duygular geçtiğini hissettim dini maske olarak kullanıyor
Başka biri ise dindar mütedeyyin kızların iyiliğini isteyen birini görebilir
Yaşlıdır yapmaz dindardır yapmaz asla demem
Geçmiş olsun ne denir başka bu durumda bilemedim
Böyle hiç beklemediğimiz,konduramadığımız şeyler olur zaten. Toplumda öyle bi algı var. Bende de vardı. Yıktım şükürler olsun.

Merhaba kk üyeleri. Lütfen fake zannedenler yorum yazmasın. Okumak için de zahmet etmesinler!
Bugün bir etkinlik olarak huzurevini ziyaret ettik. Herkes gruplar halinde takılırken ben de yaşlı bi amcanın yanına oturmuştum. Kazağımdan kolumu öptü. Tek gözü görmüyordu sonra sütyenimi elledi çok şaşırdım. Sonra başka bi yere geçtim. Yalnız oturuyordu yanına kimse gitmemişti. Etrafımdaki yaşlı kadınların “pis”, “domuz”, “bırak şunu” diye konuştuklarına şahit oldum. Yaşlı olmasına rağmen bu olaya şaşırdım ama resmen tacize uğradım. Moralim bozuldu. Sinirlerim bozuldu. Her kadının yaşadığı şeyler ama erkeklerden iğreneceğim artık. :KK43:
Allah ıslah etsin canım geçmiş olsun.

Uzuldum senin adina, ben yaslilarla ilgili boyle seyler yasamadigim için o şekilde bakmiyordum ama son bir kaç senedir duyduklarim beni de "masum gormemeye" itti artik.
Aslında benim düşüncemde doğru değil sonuçta bir kişinin hatasını diğerlerinede yüklememek gerek ama bende o kadar travma yarattı ki yaşlanmaktan çok korkuyorum o sevmediğim yaşlılar gibi olmaktan çok korkuyorum bazen diyorum yaşlanmadan öleyim o_O

Aslında benim düşüncemde doğru değil sonuçta bir kişinin hatasını diğerlerinede yüklememek gerek ama bende o kadar travma yarattı ki yaşlanmaktan çok korkuyorum o sevmediğim yaşlılar gibi olmaktan çok korkuyorum bazen diyorum yaşlanmadan öleyim o_O

Bu çok ilginc bir dusunceymis. Ben de artik hepsini masum gormesem de, hepsini sapik gormuyorum hala. Yasadiginiz travma olusturmuş siz daha onyargilisiniz dogal olarak ama yaşliliktan bu sebeble korkmak baya ilginc geldi. :) Tabi ki oyle olmayacagiz, butun yaslilar oyle degil.

Yıllar önce otobüs ile işe gidiyordum. Yanımdaki boş koltuğa bastonlu yaşlıca bir "amca" oturdu. Bacağını bacağıma sürtmeye başladı. İlk başlarda yaşlı farkında değildir dedim. Otobüsün hareketinden dedim ama yok. Ben kaçtıkça o geldi. Bir şey de diyemedim. Desem "koskoca yaşlı başlı adam yanlış anlamışsındır" deyip beni suçlarlar diye bir şey de demedim. Mecbur kalktım yerimden.

Maalesef yaşanıyor böyle şeyler.

Yıllar önce otobüs ile işe gidiyordum. Yanımdaki boş koltuğa bastonlu yaşlıca bir "amca" oturdu. Bacağını bacağıma sürtmeye başladı. İlk başlarda yaşlı farkında değildir dedim. Otobüsün hareketinden dedim ama yok. Ben kaçtıkça o geldi. Bir şey de diyemedim. Desem "koskoca yaşlı başlı adam yanlış anlamışsındır" deyip beni suçlarlar diye bir şey de demedim. Mecbur kalktım yerimden.

Maalesef yaşanıyor böyle şeyler.
Çok değişik... üzüldüm adınıza😰

Back
X