- 30 Ocak 2014
- 4.850
- 10.125
- 408
- Konu Sahibi telasememuresi
Bilmiyorum. Korkar oldum...Ben 50 yas ustu erkeklerden cidden tiksinen ve korkan biriyim. Genellikle bu yastan sonra andropozdan midir nedir bi sapiklasiyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum. Korkar oldum...Ben 50 yas ustu erkeklerden cidden tiksinen ve korkan biriyim. Genellikle bu yastan sonra andropozdan midir nedir bi sapiklasiyorlar
Ben de öyle yapardım ama başıma ilk kez geldiği için ne yapacağımı bilemedim.o an ben yasli falan bakmazdim heralde o elini ittiriverir hatta bilmemde kivirirdimda buyuk ihtimal bide guzel saydirirdim yasli olmasi bisey ifade etmiyor boyle durumlarda sapikmis demekki genckende simdide devam adi pislik
Şerefffsiiizz sapık![]()
Nadiren de olsa var. Allah razı olsun.Ben de lisedeydim.
Arkadaşımla bindik otobuse.
Oturuyorduk ikimiz de.
Bir durak sonra felan yaşlı bir amca bindi.
Hatırlamıyorum işte birimiz kalktık.
Oturttu zorla.
Hayır kızım, benim değil sizin oturmaniz lazım otobüs kalabaliklasacak birazdan.
Siz oturun kalkmayın sakın dedi.
Zorla oturtturdu.
O zaman anlamadık tabi de sonraki senelerde düştü jetonlar.
Böyleleri de var Allah razı olsun.
Çok kötü oluyor yaaBen inanırım. Benim bir arkadaşımı da 70 yaşındaki bir herif sözlü olarak taciz etmişti. Ar damarı çatlamış pislik bunlar zerre acımıyorum.
Yalnız değilmişim... Erkekler aynı demek ki... Akşamdan beri moralim çok bozuldu... Geçmişler olsunn size de hanımlar.
Evet öyleler. Etkilenmemek elde değil... Teşekkür ederim canım.Moralinizi bozmayin erkek 20 de de aynı 70 de de tiksiniyorum sadece erkeklikleri batsin onlarin
Yok artık esinizle sevdiginizle ne ilgisi var yahu konunun. Millete temkinli olacaksiniz bu kadar.Hepinize teşekkür ederim kızlar... Kadın olmak ne zor... Benzer şeyleri yaşayanlar var,duyanlar var...
Yaşı kaç olursa olsun bunu unutamayacağım sanırım hayatım boyunca. Eşim bana dokunmak istediğinde ya da sevdiğim adam; sanırım hep irkileceğim. Böyle düşünmek istemezdim,bende bi travma yaratmadı ama korkuyorum. Hep temkinli olacağım için.![]()
Yaşlılar insana neden masum gelir onu hiç anlamış değilim yaşlı sadece yaş almış bu onları kusursuz yapmıyo kiBana da yaşlilar masum gelirdi ama bazi erkeklerin yaşlisi daha beter oluyor duyuyoruz.![]()
Yaşlılar insana neden masum gelir onu hiç anlamış değilim yaşlı sadece yaş almış bu onları kusursuz yapmıyo ki
Öz dedesi tarafından tacize uğrayan biri olarak yaşlıları hiçde masum görmüyorum ve hiçde sevmiyorum maalesefYaslilik bir nevi cocukluga donuş gibi oluyor. Bazi insan yaslandikca cocuk gibi oluyorlar. O yuzden oyle dusunuyordum kusursuzlukla alakali degildi