Taciz

o an ben yasli falan bakmazdim heralde o elini ittiriverir hatta bilmemde kivirirdimda buyuk ihtimal bide guzel saydirirdim yasli olmasi bisey ifade etmiyor boyle durumlarda sapikmis demekki genckende simdide devam adi pislik

o an ben yasli falan bakmazdim heralde o elini ittiriverir hatta bilmemde kivirirdimda buyuk ihtimal bide guzel saydirirdim yasli olmasi bisey ifade etmiyor boyle durumlarda sapikmis demekki genckende simdide devam adi pislik
Ben de öyle yapardım ama başıma ilk kez geldiği için ne yapacağımı bilemedim. 😰 Dondum o an.

Ben de lisedeydim.
Arkadaşımla bindik otobuse.
Oturuyorduk ikimiz de.
Bir durak sonra felan yaşlı bir amca bindi.
Hatırlamıyorum işte birimiz kalktık.
Oturttu zorla.
Hayır kızım, benim değil sizin oturmaniz lazım otobüs kalabaliklasacak birazdan.
Siz oturun kalkmayın sakın dedi.
Zorla oturtturdu.
O zaman anlamadık tabi de sonraki senelerde düştü jetonlar.
Böyleleri de var Allah razı olsun.

Ben de lisedeydim.
Arkadaşımla bindik otobuse.
Oturuyorduk ikimiz de.
Bir durak sonra felan yaşlı bir amca bindi.
Hatırlamıyorum işte birimiz kalktık.
Oturttu zorla.
Hayır kızım, benim değil sizin oturmaniz lazım otobüs kalabaliklasacak birazdan.
Siz oturun kalkmayın sakın dedi.
Zorla oturtturdu.
O zaman anlamadık tabi de sonraki senelerde düştü jetonlar.
Böyleleri de var Allah razı olsun.
Nadiren de olsa var. Allah razı olsun.

Ben inanırım. Benim bir arkadaşımı da 70 yaşındaki bir herif sözlü olarak taciz etmişti. Ar damarı çatlamış pislik bunlar zerre acımıyorum.

Hepinize teşekkür ederim kızlar... Kadın olmak ne zor... Benzer şeyleri yaşayanlar var,duyanlar var...
Yaşı kaç olursa olsun bunu unutamayacağım sanırım hayatım boyunca. Eşim bana dokunmak istediğinde ya da sevdiğim adam; sanırım hep irkileceğim. Böyle düşünmek istemezdim,bende bi travma yaratmadı ama korkuyorum. Hep temkinli olacağım için. 😰

Hepinize teşekkür ederim kızlar... Kadın olmak ne zor... Benzer şeyleri yaşayanlar var,duyanlar var...
Yaşı kaç olursa olsun bunu unutamayacağım sanırım hayatım boyunca. Eşim bana dokunmak istediğinde ya da sevdiğim adam; sanırım hep irkileceğim. Böyle düşünmek istemezdim,bende bi travma yaratmadı ama korkuyorum. Hep temkinli olacağım için. 😰
Yok artık esinizle sevdiginizle ne ilgisi var yahu konunun. Millete temkinli olacaksiniz bu kadar.
Bir tokat bassaydiniz keşke

Muhtemelen aklı çok başında değildir. Ama mesafeli durmak iyidir herzaman, yaşlısı genci yok bunun🤦
Üzmeyin kendinizi. Siz merhametle yaklastiniz. Bundan sonra mesafeli olursunuz.🌸

ortam huzurevi olunca insan otomatik olarak masumiyet bekliyor ancak ne yazık ki art niyetliler her yerde var. aslında yaşadığınız gerçekten bir travma. umarım çabuk toparlarsınız.

Yolda yürüyorum önümde 65 70 civarı bir dede onun önünde 3 tane en fazla 20li yaşlarda kız yürüyor
Kızlar şortu askılı falan
Dedemiz sakalı hacı hoca sınıfından
Dedemiz yürüyor bakıyor/bakıyor yürüyor
En az 5 beş dakika ard arda yürüdük
Hiç geçmek için acele etmedim
Bir den hacı amca bir tanıdığını gördü
Bunlar benim arkamda kaldı
Bende rahat görebilmek için bilerek bişeyle ilgilendim
Velhasıl hacılar tekrar önümde yürüyorlar
Kızlarda ha yürüyor ha gülüyor oyalanıyor işte
Hacı amca yanındakine allah belanızı versin tü dedi
Beriki ne din kaldı ne iman
Bunların anna basası yokmu yazık yazık diyor hacı amca
Kızlar alışveriş merkezinin yoluna hacılar camiye bende otobüse bindim
Bu olayda herkes görmek istediğini görür
Ben burada hacı dedenin kızları görünce içinden pekte masum olmayan duygular geçtiğini hissettim dini maske olarak kullanıyor
Başka biri ise dindar mütedeyyin kızların iyiliğini isteyen birini görebilir
Yaşlıdır yapmaz dindardır yapmaz asla demem
Geçmiş olsun ne denir başka bu durumda bilemedim

Back
X