- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.208
- 698
Ya aslında demek istediği bu değil ama yazarken tam tersi anlaşılıyorHa onlar mesele etmiyormuş yani ellenmeyi? Enteresan.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya aslında demek istediği bu değil ama yazarken tam tersi anlaşılıyorHa onlar mesele etmiyormuş yani ellenmeyi? Enteresan.
Kadın dışarıya çıkmıyormuş doğru düzgün. O yüzden o anda tepki vermemiş. Belki yaşadığı şey taciz belki değil ama kadın korkmuş yeterince. Benim asıl takıldığım nokta neden bu kadar kendini dışarıdan soyutlamış. İnsanlardan korkar olmuş.Bu konuda da suçlu, haksız bir tarafı bulunmuş konu sahibinin. İlk defa mı tacize uğruyorsunuz diye kötü deneyimiyle dalga geçilmiş, sanki çok olağan bir durummuş gibi.
Geçmiş olsun konu sahibi. Eşinizle bu saatten sonra paylaşabilirsiniz diye düşünüyorum. Şikayetçi olacaksanız alışveriş fişinde saat yazıyordur. Oradan yola çıkabilirsiniz.
Adamın canına okundu, ne telafisi?
2 sene pandemi yaşadık. Çocukları da küçükmüş, çıkmamış olabilir. Belki yaşadığı taciz değil sözünü çok mantıksız buluyorum. İnsan ne yaşadığını bilir. Muhalefet olmak için bir tacizci savunulmamıştı, onu da gördüm.Kadın dışarıya çıkmıyormuş doğru düzgün. O yüzden o anda tepki vermemiş. Belki yaşadığı şey taciz belki değil ama kadın korkmuş yeterince. Benim asıl takıldığım nokta neden bu kadar kendini dışarıdan soyutlamış. İnsanlardan korkar olmuş.
Merhaba şuan çok üzgünüm annemle paylaştım ama hala çok kötüyüm avmye gittik eşimle alışveriş yaptık eşim kasaya gidecem dedi.2 Çocuğum var bir 4 diğeri 1 yaşında bende onları alıp lavaboya gidecektim merdivenin yanından geçerken arkamda bı anda kalabalik oluştu merdivenden inenlerdi galiba baktım biri arkadan kalcamin kenarına dokundu yaşli bir adam o an neye uğradığimi şaşırdım.Adama bağırdım napiyosun sen gerizekalı Allah belanı versin falan dedim bana diyor estağfurullah ben öyle bişey yapmadım gibisinden arsız.eşime soyleyemedim. Allah'tan görmedi de yoksa ortalık birbirine girerdi.Simdi eve geldik eşim anladı moralim yok noldu dedi ailemle ilgili dedim o an polisi mi aramaliydim kizlar ben hiç tek başıma dışarı çıkmıyorum böyle şeylerden korkan biriyim o an ne yapmalıydim hakaret ettim sadece
2 sene pandemi yaşadık. Çocukları da küçükmüş, çıkmamış olabilir. Belki yaşadığı taciz değil sözünü çok mantıksız buluyorum. İnsan ne yaşadığını bilir. Muhalefet olmak için bir tacizci savunulmamıştı, onu da gördüm.
Burda DUR! Acik veya kapali kimse istemez taciz edilmek. Eminsen hemen sikayet et. Ama emin degilsen ( ki biraz tuaf geldin bana) kimseyi zan altinda birakmaŞöyle soylim dokundu hissettim ve ben kapalı bı kadinim degmesini bile istemem
Hanımlar polemiğe girmeyin lütfen.Ya eşim kısıtlayan biri değil zaten söylediğim sözleri nasıl evirip çevirdiler anlamadım.ben net konuşmaya çalıştım ama ucu açık konuşunca herkes istediği yere çevirdi.çocuklar küçük sık sık dışarı çıkmıyorum. böyle konularda da korkuyorum dedim. sanki sırf millet beni tacız edecek diye çıkmıyorum düşüncesi ortaya çıktı Yani tacizden çok yorumlar canımı sıktı canı sıkılan yorum yapmış
Tamam yaşlı başlı herifler bu tarz tacizle biliniyor da bana pek bilerek dokundu gibi gelmedi. Belki adamı da ittirdi o kalabalık ve eli boşlukta kaldı adamın. Yani o kalabalık itişme olmasaydı taciz var derdim ama durum net değil.arkamda bı anda kalabalik oluştu merdivenden inenlerdi galiba baktım biri arkadan kalcamin kenarına dokundu
Bir iki sene önce genç bir delikanlı öldürüldü. Kız akrabasıyla ilişkiye giriyor hamile kalıyor ama bu kişi yerine hiç alakası olmayan bir çocuğun ismini "beyan"ediyor. O çocuğun mezarı başında ağlayan babasını unutamıyorum."Kadın beyanı esastır" ı yanlış anlayan ve bu sözde yanlış anlamadan yararlanarak çevresindekilere zarar veren insanlar da mevcut.
Tacizci ithamıyla sokakta dövülerek öldürülen erkekler de oldu ülkemizde.
Evet evet sanırım aynı olay, akrabası mıydı onu tam hatırlamıyor olabilirimSheldon_Cooper mesajınızı yeni gördüm aynı olaydan bahsediyoruz galiba.
Dışarı çok çıkmadığınız belli çünkü dershaneler falan derken liseden beri ben de çoğu kız arkadaşım da defalarca denk gelmişizdir böyle şeylere. Malesef oluyor ancak o an geçtiğine göre büyütmenize gerek yok. Büyütseydiniz o an büyütmeniz gerekirdi ki adam bi ders alsın başkasına uygulamasın ama artık geçmiş olay. Bunlar yaşanıyor her ülkede ve çözüm dışarı çıkmamak değil. Mesela ben bunu çok yaşadığım için, özellikle lisede akşam dershaneden dönerken, şimdi biri bili yapsa asla kalakalmam adamı rezil ederim. Yani yaşadım da öğrendim, o yüzden çok gerilip ileride çocuğunuzu falan dışarı çıkarmayıp sakınmayın veya kendinizi eve kapamayın… bir daha denk gelirseniz de bağırın rezil edin o kişiyi, fotoğrafını çekip şikayet edeceğinizi söyleyin eğer çok çekinmezseniz. Şikayet edince bir şey çıkmaz ama adam korkar en azından, memursa falan daha çok korkar aklı belki başına gelirMerhaba şuan çok üzgünüm annemle paylaştım ama hala çok kötüyüm avmye gittik eşimle alışveriş yaptık eşim kasaya gidecem dedi.2 Çocuğum var bir 4 diğeri 1 yaşında bende onları alıp lavaboya gidecektim merdivenin yanından geçerken arkamda bı anda kalabalik oluştu merdivenden inenlerdi galiba baktım biri arkadan kalcamin kenarına dokundu yaşli bir adam o an neye uğradığimi şaşırdım.Adama bağırdım napiyosun sen gerizekalı Allah belanı versin falan dedim bana diyor estağfurullah ben öyle bişey yapmadım gibisinden arsız.eşime soyleyemedim. Allah'tan görmedi de yoksa ortalık birbirine girerdi.Simdi eve geldik eşim anladı moralim yok noldu dedi ailemle ilgili dedim o an polisi mi aramaliydim kizlar ben hiç tek başıma dışarı çıkmıyorum böyle şeylerden korkan biriyim o an ne yapmalıydim hakaret ettim sadece
Kaz kafalı eril erkeklere bile kadın beyanı esastırı öğrettik. Bunun gibi kendini feminist sanan kadın düşmanlarına öğretemiyoruz işte.
Ama sizde insanları iki arada bir derede bırakıyorsunuz.kadinlar tacize uğruyorsa, o ne der,bu ne der diye düşünmeden rahatca söyleyebilmeli ve herkes de onların yanında olmalı.ben kapalı değilim, bana da kimsenin eli ,kolu değsin istemem ama otobüste yada kalabalık bir yerde omuzu,kolu değdi diye de taciz edildiğimi düşünmem.insanin yanlışlıkla elinin değmesi başka bilerek değmesi başka bunu da ayırt edebilirdiniz herhalde.bu yazdığınız cümle dolayısı ile insanların karasını karıştırıyorŞöyle soylim dokundu hissettim ve ben kapalı bı kadinim degmesini bile istemem