Taciz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kahroldum

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2022
15
-15
1
26
Merhaba şuan çok üzgünüm annemle paylaştım ama hala çok kötüyüm avmye gittik eşimle alışveriş yaptık eşim kasaya gidecem dedi.2 Çocuğum var bir 4 diğeri 1 yaşında bende onları alıp lavaboya gidecektim merdivenin yanından geçerken arkamda bı anda kalabalik oluştu merdivenden inenlerdi galiba baktım biri arkadan kalcamin kenarına dokundu yaşli bir adam o an neye uğradığimi şaşırdım.Adama bağırdım napiyosun sen gerizekalı Allah belanı versin falan dedim bana diyor estağfurullah ben öyle bişey yapmadım gibisinden arsız.eşime soyleyemedim. Allah'tan görmedi de yoksa ortalık birbirine girerdi.Simdi eve geldik eşim anladı moralim yok noldu dedi ailemle ilgili dedim o an polisi mi aramaliydim kizlar ben hiç tek başıma dışarı çıkmıyorum böyle şeylerden korkan biriyim o an ne yapmalıydim hakaret ettim sadece

Avmde güvenlik var sonuçta,bağırıp çağıranın anında yanına geliyorlar,şikayetçi olacaksınız o an. Evden çıkmamanızla ne alakası var,adam poponuza ellemiş ,bunun ne anlama geldiğini evden çıkmayanlar da bilir.

İnsan o an boş bulunuyor. Yapacagın şeyi yapamiyorsun. Yaşli adam dediniz ya, zaten gençten değil yaşlıdan kork derler. Yaşlı başlı adamlar da çok tehlikeli. Bir dahakine hemen polisi çağırın. En azından avm nin güvenliği vardir. İşlem yapsınlar. Eşinize o an söylememek iyi olmuş. Geçmiş olsun kardesim.

Avmde güvenlik var sonuçta,bağırıp çağıranın anında yanına geliyorlar,şikayetçi olacaksınız o an. Evden çıkmamanızla ne alakası var,adam poponuza ellemiş ,bunun ne anlama geldiğini evden çıkmayanlar da
Söylemek istediğim hiç çıkmıyorum çıkınca da böyle bişey yaşadım o an elim ayağım titredi ne yapacağımı şaşırdım

İnsan o an boş bulunuyor. Yapacagın şeyi yapamiyorsun. Yaşli adam dediniz ya, zaten gençten değil yaşlıdan kork derler. Yaşlı başlı adamlar da çok tehlikeli. Bir dahakine hemen polisi çağırın. En azından avm nin güvenliği vardir. İşlem yapsınlar. Eşinize o an söylememek iyi olmuş. Geçmiş olsun kardesim.
Sağ olun yaşlı başli Allah belasını versin

Tek başınıza neden dışarı çıkmıyorsunuz? Böyle şeylerden herkes korkar kimse bayılmıyor ama bunun çözümü kendinizi eve kapatmak mı? Arkam kabalıktı diyorsunuz doğru anladığınızdan emin misiniz? Eminseniz şikayetçi olabilirsiniz neticede kamera kayıtları vardır

Dokundu elinde poşet vardı parmağını bilerek degdirdi pislik
Arkanızda gözünüz mü var?

Tacize uğradığını düşünen hemcinslerimin her zaman yanındayım ancak artık bu meselenin abartılır olduğunu da düşünüyorum. Bir erkek yanlışlıkla temas ettiğinde kalabalıkta falan suçsuz dahi olsa rezil ediliyor, şikayetçi olunuyor. Sizin durumunuzdan da kesin tacize uğradığınızı düşünmedim ben. Belli ki tepkileriniz abartılı olaylar karşısında. Bunu da abarttığınız ihtimali bana daha yakın geliyor açıkçası.

Ha eminseniz avm en rahat şikayetçi olacağınız yer. Karakola gidin şikayetçi olun, kayıtlardan bulurlar.

Gecen sene balkonda mahallede geleni gideni kesen 75 yaşındaki babaanneme sapıgın biri pipisini göstermiş djsjfj babaanneme bunu yapan hayat bize neler yapmaz 😂 Tacizden eminseniz cingarı koparıp şikayet edecektiniz yapacak baska bişey yok. Kollayacaksınız kendinizi.

Dokundu elinde poşet vardı parmağını bilerek degdirdi pislik
Olayın saatini biliyor musunuz? Eğer sessiz kaldığınıza pismansaniz eşinizle paylaşın ,polise gidip şikayetçi olun. Polis size görüntü izlemek için izin belgesi gibi bir şey verecektir,onunla avmye gidin güvenlikciye verin, o saati o bölgeyi açsınlar izlesinler. Kasıt var mı,yok mu oradan belli olur.

Çocuklarınız küçükmüş yanınızdalar mıydı? Yanınızdalarken tepki vermekte zorlanmış olabilirsiniz olayın şokuyla ama eğer yanınızda değillerse zaten hemen şikayet oluşturmanız kameralardan kasıt olup olmadığını göstermeniz gerekirdi. Eşinize o anda söyleseydiniz iyiydi şu an söylemeniz içinizi rahatlatmak için iyi olabilir ancak üzerinden zaman geçtiyse çözümsüz bir hamle olur. Kamera kayıtları belirli süre saklanıyor.

İstanbul'da yaşarken benim de başıma böyle bir şey gelmişti ama AVM yerine metronun yürüyen merdivenlerinde.
Üzerimde etek vardı, 4. Levent metrosundan çıkmama iki metre kala biri bacaklarıma dokundu ama öyle eli falan çarpmadı yani. Ben de geri dönüp tacizci olduğunu yüksek sesle dile getirerek onu merdivenlerden ittim. Yuvarlanarak aşağı düştü, aşağıda da bir temiz dövdüler. O sinirle normal merdivenden koşarak aşağı indim yakalarım diye ama gerçekten öfkeli vatandaşlar gerekeni yapmıştı. Bir daha kimseyi taciz edebileceğini sanmam.
Merdivenden itmemem gerekirdi belki ama onun da benim yaşam hakkıma saygı duyması gerekirdi. Muhtemelen yine böyle bir şey olsa bin beterini yaparım.

Bir komşumuz, gençlerden değil evli adamlar bir de yaşlılardan korkun derdi..

Gerçi sessiz kalmamış tepki vermişsiniz ama tam o an bağırıp şikayetçi olsaydınız keşke.. Geçmiş olsun bu arada.

Tacize uğradınız mı yanlış mı anladınız bilemem ama “abartıyorsun, yanlış anlıyorsun, ilk defa mı tacize uğradın” vs biraz tuhaf yorumlar değil mi? Tacize uğramayı normal karşılamak veya hafifletmek gerekli mi? Ortalığı birbirine katıp linç etmemek lazım ama bu tarz durumlarda kadınlara destek olmak bana daha doğru geliyor. Sonra kız çocukları ben abartıyorumdur nasılsa düşüncesiyle aileleriyle bile konuşamıyor bu konuları.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X