• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taciz

lanet

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2011
61
74
298
Antalya
Daha çok küçük 7 8 yaşlarında filandım. Annemler çalıştığı için bazen halamlarda kalırdım. Salonda benden 11 yaş büyük erkek kuzenimle salonda yatardım. Yine onlarda kaldığım bir gece yatağımda bir hareket hissettim ama gözlerimi açmadım .Bir el şortumu ve kilodumu çıkarmaya çalışıyordu .Kımıldıyamıyordum,anlıyamıyordum neden niçin diyip duruyordum içinden .Elini deydirmeye başladığında daha fazla dayanamdım yerimde kımıldadım.Tabi hemen kendi yatağına gitti.Çok kötü hissediyordum kendimi.5 dakika sonra tekrar aynı hareketlillik başladı uyuduğumu sandı.Ben tekrar hareket ettim yaklaşmasın diye.Bu böyle sabaha kadar sürdü. Sabah oldu ağladım ağlıcam çok kötüyüm .Tabi halamda soruyor neyin var kızım diye. Birşey diyemiyorum diğer uçtan kuzenim bana bakıyor. Ama kendimi tutamıyorum tabi ağlıyorum küçücüğüm daha .Ordan atlıyor hemen kuzenim birşeyi yok gece yataktan düştü heralde ona ağlıyordurr diyor. Hiç unutamıyorum onun bakışını. O anları. Şimdi 20 yaşındayım. Bu zamana kadar ondan hep uzak kalmaya çalıştım .Yüzüme hep hiçbirşey olmamış gibi baktı. Unuttuğumu sandı belkide ama o anların her dakikası beynime kazınmıştı birkere. Bu sabah yine karşıma çıktı . Babamların yanına gelmiş salona girdim günaydın yavrum dedi. O laftan o kadar tiksindim ki.... Şimdi akşamada nişanlısıyla bizim eve gelicekler. Babamlarında işi çıktı evde tekim şimdi. Onlar çıkmadan önce eğer siz eve dönmeden gelirlerse kapıyı açmam dedim. Tabi babam çok kötü kızdı .Neyi neden yaptığımı bilmiyor tabi.Baya kızdı bağırdı gitti.Dİyemedim hiçbirşey diyemedim...

babana soylemesende annen bılsın,o gerekenı yapar..

Sen ilk okul caglarindayken o da 18yaslarinda bir genc...

Yani o da cocuktu diyemeyecegim, var bi sapiklik.

Annenle paylas canim.
Ve baban kizarsa kizsin, alma onlari eve.

Nisanlisi senin kiskandigni vs iki kuzen arasinda birseyler dusunup yuzugu atar mi bilmiyorum ama acima ve korkma sakin.
Hatta bu bahaneyle kiz da kurtulsun ondan daha iyi. Sahsen hayatimda ergenliginde bile olsa boyle sapikca seyler yapmis birini istemezdim, bence o da bilse ayrilir zaten.

Etrafinizda kucuk bi kiz varsa hala ogluyla ilgili dusuncelerini de ogrenmeye calisin. Hala devam ediyor mudur bilemem ama pedofili ihtimaline karsi gozunuz uzerinde olsun, baska cocuklarin psikolojisini bozamasin...
Annenle ayne bu sekilde konus, emin ol seni anlayip kol kanat gerecektir.

seni o kadar iyi anlıyorum ki...çok benzer bir şeyi ben de yaşadım...Küçükken kuzenim tarafından taciz edildim. Kuzenim de küçüktü o zamanlar. Şu anda hatırlıyor mu ondan bile emin değilim, ama ben hatırlıyorsam o da hatırlıyordur herhalde. Hiçbir şey olmamış gibi konuşur benimle hala. Samimi değiliz, yıllarca da görüşmedik ama son bir kaç yıldır akrabalrın nişanı düğünü vasıtasıyla bir araya geldik sık sık. İkimiz de bir şey yokmuş gibi davranıyoruz ama çok çok tuhaf, kötü bir durum bu...Sen de sakin ol bu akşam lütfen. Utanması gereken sen değilsin, o. O umursamadan nişanlısını getirebiliyorsa sen de bir şey olmamış gibi güçlü durabilirsin.

bukdar sene sonra bu gercegi anlatmaniz size fayda kazandirmaz. ben olsam o pislikle yuzlesirdim... adi herif kucucuk kiza ustelik kuzen bizde kardestir ayip be.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu kadar sene sonra birilerine anlatmak o kadar iyi geldiki anlatamam. Annene anlat demişssiniz. Anlatsamda elime birşey geçiceğini sanmıyorum. Halamla babamın arasının bozulmasıyla kalıcak olay ki onlar birbirlerine çok bağlı . Bunu yapamam. Nişanlısıyla mutlu gözüküyor.Onu sadece allaha havale ediyorum.

Pislik herif cehennemin dibine gitsin. Onunla ayni ortamda bulunmak daha da kotu eder seni. Mecbur degilsin buna. Disari cik bence. Bi yere git. Bi misafirlige falan. Onlar gidene kadar da donme eve

Bu kadar sene sonra birilerine anlatmak o kadar iyi geldiki anlatamam. Annene anlat demişssiniz. Anlatsamda elime birşey geçiceğini sanmıyorum. Halamla babamın arasının bozulmasıyla kalıcak olay ki onlar birbirlerine çok bağlı . Bunu yapamam. Nişanlısıyla mutlu gözüküyor.Onu sadece allaha havale ediyorum.
Senin kararin tabi.
"Lanet olasi eniste" konusunu bi oku istersen...

Bana dokunmayan yilan bin yil yasasin diyorsan da yargilayamam cunku zaten bu konudan oturu yara almis birisin, verecegin tum tepkileri dogal karsilarim.
Fakat basina birseyler gelme ihtimali olan kisileri en iyi sen anlarsin...

Annen o kisiyi ev almasa ve senin hatrina kavga etmeden halanla paylassa ve sonra iliskiyi kesse iyi olur. Halan da inanamadigi icin reddederek uste cikmaya mi calisir kahrolur mu bilemem ama oglunun tacizci oldugnu bilirse ilerde birgun torunlari yegenleri daha dikkatle inceler...

Şuan hala öyle olduğunu sanmıyorum .O zamanlar liseyi bırakmıştı uyuşturucu kullanıyordu yaptığı şey bundan mıydı bilmiyorum ama biri 7 diğeri 9 yaşında iki tane yiğeni var . Çok iyi anlaşıyorlar .Birlikte çok iyi vakit geçiriyorlar. Kızların ağzında sürekli dayı lafı. İnanın o kızlardada öyle birşey hissetsem kimse tutamaz beni söylerim .Ne olursada olur.

Çok üzüldüm.
Çağırabikecepin kimse yokmu yakınlarda, başka bir kuzenin falan.
Veya halanıda çağırsan?
Evde tek olman senin onlarla ilgilenmeni gerektirir ki, bunu yapmak zorunda kalmamalısın.

Şuan hala öyle olduğunu sanmıyorum .O zamanlar liseyi bırakmıştı uyuşturucu kullanıyordu yaptığı şey bundan mıydı bilmiyorum ama biri 7 diğeri 9 yaşında iki tane yiğeni var . Çok iyi anlaşıyorlar .Birlikte çok iyi vakit geçiriyorlar. Kızların ağzında sürekli dayı lafı. İnanın o kızlardada öyle birşey hissetsem kimse tutamaz beni söylerim .Ne olursada olur.

Halanın yaptığı çok büyük bir düşüncesizlik o zaman.
18 yaşında bir adam nasıl 7 yaşında bir çocukla aynı odada yatırılır, hemde uyuşturucu kullanıyormuş:19:

Uff cok can sıkıcı bir durum hani bu terbiyesizligin akrabandan gelmesi apayrı bişey pislik şeyler kendimi senin yerine koyuyorum ve ben de anlatmazdim aileme bi insan 7 sinde neyse 70 inde de o dur hayatimiz bu pisliklerin mahvedemeyecegi kadar değerli kendine gel o sende bi yara açtıona gününü gostermelisin sessiz olma artik o küçük kız cocugu değilsinsana hic birsey yapamaz ama senin yapabilecegin cok sey var evet küçük kız cocugu gibi gidip anne babana şikayet etmiyeceksin o geçti artik buyukluk yeterince sende kaldı eğer miden kaldiriyorsa size geldiğinde hic takma sorularını duymazlıktan gel fena laf sok gözünün içine bakarak konuş ( igrenerek konuş ) bu önemli sanki pis bir mahlukla konuşuyormuş gibi hatta komik olabilir :)) ama fena sakarlik yapabilirsin hatta koca bi tencere yemek üzerine dökülse bile yaptiklari affedilmez:) kendine güven yapabilirsin aman unutuyim gitsin deme sakin ( yüzleş)

Cok sinirim bozuldu.Benzer sozle taciz banada dayimdan yapilmisti.Hatirlamak dahi istemiyorum.Acik sacik birsey degildi ama gozle taciz ettigi yeter hayvan.Gebersin.Annene anlat,ufak cocuk diyemeyecegim kazik kadar adammis

işte bu yüzden diyolar ya çocuklarınızı kimseye emanet etmeyin,
o senin amcan bu senin teyzen otur kucağına demeyin,
hiç kimseyle çocuğunuzu tuvalete öndermeyin,
asla çocuğunuzla beraber banyo yapmayın onu dudağından öpmeyin vs vs..
benim çocuğum yok ama bebek ve çocuklar hakkında mesleğim gereği normal bi anneden daha çok bilgiliyimdir..
kimseye güvenilmemeli söz konusu çocuksa eğer..
konusahibinin durumuna üzüldüm

işte bu yüzden diyolar ya çocuklarınızı kimseye emanet etmeyin,
o senin amcan bu senin teyzen otur kucağına demeyin,
hiç kimseyle çocuğunuzu tuvalete öndermeyin,
asla çocuğunuzla beraber banyo yapmayın onu dudağından öpmeyin vs vs..
benim çocuğum yok ama bebek ve çocuklar hakkında mesleğim gereği normal bi anneden daha çok bilgiliyimdir..
kimseye güvenilmemeli söz konusu çocuksa eğer..
konusahibinin durumuna üzüldüm

katiliyorum....o ufacik yasindan bu yana kucucuk bedenini savunmayi ogrenmis.
bende gerizekali dayimlara mecbur kalipta gidince kapali giyiniyorum resmen..onlarla beraber denize gitmem.daha nicesi..

katiliyorum....o ufacik yasindan bu yana kucucuk bedenini savunmayi ogrenmis.
bende gerizekali dayimlara mecbur kalipta gidince kapali giyiniyorum resmen..onlarla beraber denize gitmem.daha nicesi..

zaten 3 yaşından sonra beyin kaydetmeye başlıyo bütün olayları kaldıki 7 yaşında bir çocuk için büyük travma..
seninde dayın konusuna bişy diyemiyorum yani tabiki hiçbirisi kabul edilemez ama insan öz kardeşinin çocuğuna yaparmı yaa..
öz yiğeni edepsiz terbiyesiz adam

Senin eline bir sey gecmez ama ayni seyi baska cocuklarin yasamasini engellemis olursun belki. Nisanlisi da bilmeli konuyu inanir mi bilmem ama midesi bulanir bi kere. Yarin obur gun cocuguna da yapmayacaginin garantisi yok. Kucukken biz de butun kuzenler ayni yatakta uyurduk. Ama annemler ne kadar yanlis bisey yapmis simdi anliyorum.:(

zaten 3 yaşından sonra beyin kaydetmeye başlıyo bütün olayları kaldıki 7 yaşında bir çocuk için büyük travma..
seninde dayın konusuna bişy diyemiyorum yani tabiki hiçbirisi kabul edilemez ama insan öz kardeşinin çocuğuna yaparmı yaa..
öz yiğeni edepsiz terbiyesiz adam

Ve ben bu adamin bilgisayarinda liseli ... yakaladim cok afedersin.Sık kullanilanlarda cikiyor ya chrome da.Uzun bi sure gitmemistim evine.Yuzunu dahi gormek istemiyorum,heryerden sildim.Annemin haberi yok tabi.Konu sahibine cok cok uzuldum ufak yasta dedigin gibi cok buyuk travma....

Daha çok küçük 7 8 yaşlarında filandım. Annemler çalıştığı için bazen halamlarda kalırdım. Salonda benden 11 yaş büyük erkek kuzenimle salonda yatardım. Yine onlarda kaldığım bir gece yatağımda bir hareket hissettim ama gözlerimi açmadım .Bir el şortumu ve kilodumu çıkarmaya çalışıyordu .Kımıldıyamıyordum,anlıyamıyordum neden niçin diyip duruyordum içinden .Elini deydirmeye başladığında daha fazla dayanamdım yerimde kımıldadım.Tabi hemen kendi yatağına gitti.Çok kötü hissediyordum kendimi.5 dakika sonra tekrar aynı hareketlillik başladı uyuduğumu sandı.Ben tekrar hareket ettim yaklaşmasın diye.Bu böyle sabaha kadar sürdü. Sabah oldu ağladım ağlıcam çok kötüyüm .Tabi halamda soruyor neyin var kızım diye. Birşey diyemiyorum diğer uçtan kuzenim bana bakıyor. Ama kendimi tutamıyorum tabi ağlıyorum küçücüğüm daha .Ordan atlıyor hemen kuzenim birşeyi yok gece yataktan düştü heralde ona ağlıyordurr diyor. Hiç unutamıyorum onun bakışını. O anları. Şimdi 20 yaşındayım. Bu zamana kadar ondan hep uzak kalmaya çalıştım .Yüzüme hep hiçbirşey olmamış gibi baktı. Unuttuğumu sandı belkide ama o anların her dakikası beynime kazınmıştı birkere. Bu sabah yine karşıma çıktı . Babamların yanına gelmiş salona girdim günaydın yavrum dedi. O laftan o kadar tiksindim ki.... Şimdi akşamada nişanlısıyla bizim eve gelicekler. Babamlarında işi çıktı evde tekim şimdi. Onlar çıkmadan önce eğer siz eve dönmeden gelirlerse kapıyı açmam dedim. Tabi babam çok kötü kızdı .Neyi neden yaptığımı bilmiyor tabi.Baya kızdı bağırdı gitti.Dİyemedim hiçbirşey diyemedim...
annen
yanında bır anneyse sole bence

:( :( neler hissettiğini anlıyorum ben de çocukken dayım tarafından taciz edildim bir süre. 5 yaş civarıydım sanırım okula gitmiyordum. o zaman dedemlerde kalıyoruz dayım da o evde yaşıyordu. Beni vücudumun farklı yerlerine dokunarak üzerime abanarak bir şeyler yaptığını hatırlıyorum pantolonundan cinsel organına dokundurduğunu hatırlıyorum, bunu bir süre devam ettirdi, bir gün teyzem odaya girdi beni ararken bir bakmış ki dayım benim üzerime uzanmış ve pantolonu inik vaziyette ben de yüz üstü yerdeyim dayım bana bir şeyler vermiş oyuncak kaset vs. onlarla oynatarak oyalıyomuş beni, sonra tabi kıyametler koptu ama aile içinde kaldı. O dayımla görüşmüyoruz biz ailecek, akrabalar da pek samimi değil. Şimdi evli, bir kzıı bir oğlu var aynen ben de senn gibi denk gelince kötü oluyorumm.. sanki bana yine öyle yapacak gibi.
Ben aslında küçükken o yapılan şeylerin kötü bir şey olduğunu hissediyordum sanki ne olduğunu bilmesem de. Ama niyeyse anlatmamıştım kimseye utanmıştım suçlu hissetmiştim benim suçummuş gibi. Hani taciz edilenler suçluluk hisseder denir ya o gerçekten de doğru.

Back
X