Taciz

Bunun altına imzamı atarım.
Seneler önce açılan bir davayı gözlemleme fırsatım olmuştu.
Amanda Todd, 15 yaşında bir kız çocuğu.
Sevgilisi ona gönderdiği çıplak resimleri okul arkadaşlarına atmakla tehdit ediyor. Kızı sekse zorluyor.
Kız kabul ediyor, çocuk seks esnasında video alarak bu defa da Amanda' yı bununla tehdit ediyor ve istediklerini yapmaya zorluyor. Amanda yaşadığı bölgeden taşınınca çocuk, bütün videoları kızın okul arkadaşlarıyla paylaşıyor.
Okulda rezil olan kız, bir Youtube videosu çekerek olanları başına gelenleri yayınlıyor.
Sonra da intihar ediyor.
Soruşturma açılıyor ve bütün bunların sorumlusu Hollanda asıllı bir Türk çıkıyor.

ve prayforlosers o zamandan beri, bu tür şeyleri duyduğunda ağlayacak gibi oluyor

Geçmiş olsun in vino veritas malesef böyle insanlar var etrafımızda ve nedense azalacakları yerde çoğalıyorlar.
Kadının kadına saygısı olmadığı sürece, bu dünyada birşey değişmez.
Kendisine kadın saygı duymayı bilmiyor ki! Nasıl başkasına saygı duysun, hele ki hem cinsine.

Bu erkeklerin yobazlıkları niye böyle sanıyorsunuz?
Anneler saygın hayat yaşamadıkları için, çocukları ne görürse onu uyguluyor!
Kadın önce kendini sayacak, saydırtacak, ondan sonra belki birşeyler değişir.

Ah bi daha karşıma çıksa neler yaparım da o an tutuldum işte.

Ben olsaydım kesin yapmıştım bu dediklerini.
Ve bir yorumda "eski mesleğini yad ediyor herhalde" yazmıştı birisi, bunu da söylerdim herhalde ve ağzıma gelen bir ton şeyi...

Bu zihniyetle bir de kendini "insan" yerine koyuyorlar ya...
En çok can sıkanı da bu...

Hayırlısı ile oğlum olacak..
Ona herşeyden önce İNSAN olmanın aciz bir pipiye sahip olmaktan daha değerli olacağını öğreteceğim..
Kadınlara karşı daha zarif olması gerektiğini, sadece kadınlara değil ama bir kadın bir erkekten daha naif ve kırılgandır.. Yolda gördüğü bir kadını sözlü veya fiziksel taciz etmenin onun sadece karakterini küçülteceğini öğreteceğim.. İnşallah.. Şayet kızım olsaydı ona da aynı şekilde telkinde bulunur eğitimini ona göre vermeyi düşünürdüm..

Evet Can'ım oğlum şayet beni duyuyorsan ne olur senin gelişin hayra vesile olsun ve insanlık biraz İNSANlaşabilsin.. Dilerim gelişinle birlikte benden sana ve senden sonraki nesillere çok güzel bireyler yetişir.. Gelişin hayrolsun, hayırlar vesile olsun minik adam'ım

Işte yine sephora " çekici hiç bir yanım yoktu, üstümde şort yoktu " diyorsunuz.

Oysa bu zihin oyunudur. Karşı taraf içinde mesajdır.

Mayası bozuk bu tipler, insanida , hayvanida taciz ediyor. Hayatları gasp ediyorlar.

3 yaşındaki çocuğu taciz eden bozuk zihniyet , bebeğin mini eteğine bakmıyor.

Bu yüzden ne olur artık bizlerin ağızlarından da düşsün bu " ama"li cümleler.

Erkek kadını, kadın erkeği, örtülü açık insanları, açıklar ortululeri taciz ediyor ve tek sebep cehalet, karakter bozukluğu.

Ben yapardım deli tarafım çoktur ağız burun dalardım kesin,sonrada ver elini karakol olurdu.
Buna insan denmez zaten,olsa olsa sapkın yada yelloz denir.

Bir anlık şoktan oluyor zaten,yoksa gereken tavrı sende gösterirdin kadına..

Beklemediğim bişeydi. Dakikalarca süzüp sonra laf sokan kadınlara, otobüs tacizcilerine, sokakta laf atanlara alışkınım. Karşıdan gördüğüm anda bela geliyor diyorum ona göre gardımı alıyorum ama bu çok salakça bişeydi. Kadın yürüyerek yanımdan geçti, lafını söyledi gitti. Bişey demeye fırsat kalmadı bile.

Yabancıların neden bize ırkçılık yaptıklarının nedenlerinden biridir... Bu tür olaylar çok ama çok oluyor maalesef.
Çok üzücü. Hemde çok.

in vino veritas keşke kendini toparlayınca peşinden gidip rezil rüsva etseymişsin.

Birde giyim tarzın bu konunun dışında tutulmalı. Nasıl giyindiğin hiç farketmiyor.

Söylemeden geçemeyeceğim;
Bu ülkede yaşamak istemeyen hatta çocuk doğurmak istemeyen kadınları çok iyi anlıyorum artık...

Bir de işin şu boyutu var. Şaka yapıyorum adı altında taciz.
Hakaret boyutunda bir lakap takıyorlar. O anki durumum ile ilgili küfürlü benzetme yapıyorlar. Bu şaka yapmak oluyormuş güya. Bu durum benim çok sinirimi bozuyor. Sinirlendiğimi görünce de daha çok gülüyorlar. Sizin durumunuzu da ona benzettim. Kendince espri mi yaptığını sanıyor akılsız kadın?!
Bu olaylar o kadar çok arttı ki çoğu kişi taciz ettiğinin ya da edildiğinin farkında değil. Çözüm yolu ise bulamıyorum maalesef.

Hep diyorum ya,artık erkek çocuklarına göster oğlum pipini ahmet amcana yada ayşe teyzene dmeyin artık..
Sonradan böyle sapık adamlar oluyorlar,annelere çok iş düşüyor burada..
Lütfen iyi insan olmasını öğretelim çocuklarımıza..
Kadınada erkeğede saygıyı ve sevgiyi aşılayalım..

O çok medeni sandığınız Avrupa ülkelerinde tacizde çok, tecavuzde çok.

Bayiliyorsunuz Türk milleti demeye böyle konularda.

Bir anda olmuş zaten,bide h,ç beklemediğin anda olunca insan kalakalıyor..

Kendi düşüncemi yazmadım orda. Diyorum ya kadının giyiminin önemi yok bu tip durumlarda. Ama kadın açısından, onun yerine geçtiğimde, empati yaptığımda, beyin kıvrımlarının arasında gezdiğimde bile hayır dün akşam o sözü söyleyebileceği görüntüde bir insan değildim. Çoğu zaman onlara göre hak etmiş olabiliyorum, yine dediğim gibi onların bakış açısıyla bakınca. Bu kesinlikle benim düşüncem değil, benim bakış açım değil. Damacanaya cansız mankene tecavüz edilen bir ülkede yaşıyoruz biz, bunun giyimle alakası olmadığının farkındayım ben. Ama ben farkındayım, sen farkındasın, üç beş kişi daha farkında. Gerisi ne olacak, nasıl düzelecek?

Şu forumda bile bu yüzden tartıştığım bir sürü insan oldu. Öyle giyinirsen taciz ederlerden tut gece o saatte ne işi varmış diyenlere kadar hepsiyle tartıştım. İşe yaradı mı? Hiç sanmıyorum.

Yahu birakin disari. Zaten disarda nasibini alan alana. Hic bitmez.
Ben kendi evimin icinde bile kaynanamdan sürekli bir onu öyle giy bunu böyle yap mesaji almam.
Bu da taciz.
Heryerde bu taciz ya.
Deli cikacagim.
Sanane benim tsörtümün yakasindan. Ya evimde dekoltem olsa ne olmasa ne. Hem sana ne.
Baslarim böyle sayginin icine. O teyzeler zaten kadin vucudundan nefret ediyor.
Ya memeden neden rahatsiz oluyorsun?
Uzayan sacimdan sana ne!
Git kendini neye benzetirsen benzet.
Biktim bu cahillikten de korkakliktan da.
Kadin vucudu bu, acandan da kapayandan da sana ne!
Ya düsmanlik diyorum da az bile diyorum.
Kadina karsi öyle bir bilenmis ki zihinler. Varligimiz zaten basli basina kusur.
O günahci zihniyete.. Ya yaradan yaratmis. Sen kim oluyorsun da yargiliyorsun.
Siz adam olduktan sonra benim dekoltem zaten önemsizlesecek.
Siz insan olduktan sonra gece disari ha cikmisim ha cikmamisim.
Ama hasta zihniyet kuduz köpek gibi her daim atak pesinde.

Erkekler tarafindan da kadinlar tarafindan da bolca taciz edile edile yasiyoruz. Kizimi bu yüzden savasci yetistirecegim.
Dilin var onu kullanmaktan korkma, bagir. Yanlisa dur de. Koyun psikolojisinde yasama hicbir zaman.
Cogunluk cogu zaman aptal bi sürüdür.
Insanlar kendi inandiklari dini bile kendileri arastirmaktan aciz. Kendini hoca ilanlerin vaazlariyla adam olmaya calisiyorlar.
Cahillik girla.
Al sen adam ol arastir desen sivisir herkes.
Iste böyle rezil böyle tembel bir millet oldu. Sonumuz hayrola.

O çok medeni sandığınız Avrupa ülkelerinde tacizde çok, tecavuzde çok.

Bayiliyorsunuz Türk milleti demeye böyle konularda.

Hanımefendi unutmayın ki bende Türküm. Neden kendi milletime düşman olayım ?
Fransız vatandaşlığına sahib ken neden o zaman İstanbul da yaşayım ?

Ben burda milletimi kötülemiyorum ben gerçeklerden bahsediyorum. Beni "milletine düşman" olarak ilan etmeden önce bir araştırın konuya hakim olun, yanlışım varsa da o zaman gelin saygı çerçevesinde tartışalım.

zaten artık erkeklerden çok kadınlar rahatsız edici olmaya başladı.
hatta geçen gün bir erkek arkadaşımız metrobüsle gelirken kadınların, dekolte giymiş kızlara taciz edici bakışlarını farketiiğini anlattı, hepimiz de onayladık.

vaktiyle deprem olmuş, herkes sokaklara dökülmüşken kadınların ev arkadaşımla bana bakıp yüksek sesle hep böyleleri yüzünden oluyor demesi,
hatta burda kk da bile evlilik dışı cinsellik yaşayanların yollu, kullanılmış, kirli gibi iğrenç kelimelerle tanımlanması kadın tacizinin en gerçek örnekleri.

bunların yetiştirdiği erkekler de ya sapık oluyor ya tecavüzcü, kendi iğrenç beyinlerini sonraki nesillere aktarmakta son derece başarılılar. sonra da vay efendim ahlak namus elden gidiyor. sende ahlak namus olsa başkasına o yılan dilini uzatmazsın.
çok doluymuşum be özetle geçmiş olsun, böyleleri de azalarak bitsin.

avrupa falan filan hikaye. burda da oluyo tabiki tecavüzler. hatta pedofili o kadar yaygın ki anlatamam size ama sürekli haber olmuyor.

ama burda (avrupada) mesela insanlar rahat. mini etek giydin diye oooh bacak diye düşünen zihniyet yok. insanlar az bi güneş görsün zaten öyle giyinmesi normal çünkü iklim farkı var ve çok nadir görüyolar.

genel olarak bizim türk milleti olarak o ayıp bu ayıp dediğimiz için böyle oluyo. ama göster pipini amcalara demek 'ayıp' değil.

bizim ülkemizde yapılan bi çok taciz tecavüz cinayet bence bastırılmış şeylerde dolayı oluyo.

Allah sonumuzu hayır etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…