Taciz

Kadınlar olarak bize çok şey düşüyor.
Dün forumda fake olarak açılan herkesin dalga geçtiği bir konuda,

Pu allah ıslah etsin seni, namus kalmamış. Kızlığını diktirir saf bir adamı kandırırsın yazanı gördüm.
Hatun adamın saf olduğuna inanmış. Bir de kızı gömmüş.

Jinekoloğum İstanbul' da bu forumda da adı geçen kızlık zarı diken doktorlardan bir tanesi.
Ne zaman gitsem görüyorum.
15 yaşında da var 40 yaşında da.
Tesettürsüzü de var tesettürlüsü de.
Zengini de var fakiri de.

Ortak amaç ne, kimse beni kabul etmez düşüncesinden kurtulmak.
Kadınlara bunu yapmayın. Uzak durun.

Kaçınız çarşaf gösterdi kızlar? Bunu bir düşünün.
Kırmızı kuşağı da gayrret kuşağı olarak takanlara lafım yok.
Kaçınız aman bana 'bozuk' demesinler diye taktı? En yakın arkadaşım bunu yaptı.

Hadi dürüst olun.

Cezaları tekrar sert düzenlemeleri gerek . .

Olamaması değil olmaması. Kendine hakim olmayı öğrenecek işte zamanla. Biz aman bakmasınlar diye giyim tarzımızı değiştirerek bir yere varamayız. Bunun sonu yok. Şort giyince bakıyorlar pantolon giyeyim, dar pantolon giyince bakıyorlar, bol giyeyim, bol da giysem bakıyorlar uzun etek giyeyim, eteğe bakıyorlar türban takayım, türbana bakıyorlar çarşaf giyeyim.... Böyle gider bu.

Tabi bende öyle diyorum zaten başka bişey ima etmedim ki ama yapmıyorlar bakıyorlar yinede işte... Ve evet tatil kısmına yakınım çok ayvalıkta olsun dikilide falan hep kaslı dediğiniz gibi şort giyen bir sürü erkek varda valla ne bileyim biz kadınlarda öyle bi bakış açısı yok herhalde hiç aklıma ayy bakayım çok yakışmış falan demek aklıma gelmiyor

carsaflı da olsan hamilede olsan bakıyorlar çirkin kilolu zayıf vs farketmiyor yani bakıyorlar

Cünkü sen "kiz gibi" yetistirildin. Cogumuz gibi.
Erkegi taciz etme hakkini gec, sen namus kavramini tek basina omuzlayan bir insan olarak yetistirildin.
Amcaya küfür et, orani göster ya da fotografini cekelim yapsalardi daha farkli düsünürdün

adam öyle yanaşıo kız körmü ki o aralarda

bende küfür ederim bazen. ananla bacına kardeşim diye başlarım

oysa ALLAH kadını da erkegi de sorumlu tutmuştur bu konuda malesef dini bile kendine göre uyarlayan bir milletiz

Değişmesi gereken ben değilim! Ya ben miyim sapık? Ben miyim tecavüzcü? Niye ben değişiyorum o zaman?
Kafayı yedirtecekler bana sonunda!
Ya benden izinsiz fotoğrafımı çektikleri oldu. Kimin ne hakkı var ya buna?
Buraya konu açtım, sapığın biri takip etti diye koca avmde 2 tur attığımı bilirim ben! Niye ya niye!
Onlar erkekmiş, fıtratmış, nefismiş, hakim olamıyorlarmış!
Lan bende nefis yok mu? Niye yolda gördüğüm güzel adamlara, oooo hepsi senin mi demiyorum? Niye otobüste sıkıştırmıyorum? Adamlığın ölçüsü buysa ben adam değil miyim şimdi?
Hadi buna cevap verin, bekliyorum.

Elle hiç taciz edilmediğim için o konuda bişey yazmadım. Öldürürüm herhalde adamı. Doğru söylüyorsunuz, kadın ya da erkek fark etmez, evet belki sözle taciz etmiyor, eliyle de dokunmuyor ancak dibimize kadar giriyorlar, personal space denen şeyden bihaber bi milletiz zaten. Taciz illa ki cinsel içerikli olmak zorunda değil. O çocuk tabi ki de dayamıyordu, ben ilk başta uyardım anlamadı pis pis güldü, onun üzerine ben öyle kudurdum. O gülüşü yapmasaydı tekrar uyaracaktım, o niyetle yaklaştığını düşündüğüm için ben öyle patladım. Yoksa milletin dibine sokulmak her zaman cinsel taciz niyeti taşımaz. Arkada sıra yok, ittiren yok kaktıran yok, tepede güneş yok ki gölgeye sığınmak için o kadar yaklaşsın... Cinsel taciz niyeti olmak zorunda değil, insanlara belli bir mesafeye kadar yaklaşabiliriz ancak, o sınırı aşmamak lazım.

Erkek tacizine sessiz kalmamayı öğrendim. Tepki veriyorum. Ama bu bambaşka bişeydi. Beklemediğim bişeydi.

Geçmiş olsun
Çok şaşırmış olmalısın, insan hemcinsinden beklemiyor böyle şeyleri
Tokadı basacaksın görecek kimi beklediğini
Bazen bana şiddet yanlısı diyor insanlar ama gerekli bu durumlarda bence

Aynen o yorumu okudum kal geldi.
Burada okuduğumuz evlilik konuları, kv konuları vb. aslında hep bu ve bunun ekseninde dönen düşünce biçimlerinin birer yansıması.

Bir kv konusunda geçen yorum: Kadın boşanıyor, zaten hüzünlü, ardından kv "Oğlum hevesini aldı" diyebiliyor bir de.
Oğlunun vakti zamanındaki nikahlı karısı için bunu söylüyor bir de düşün. Nikahsız ilişkiye nasıl baksın bu kadın? Ancak o yukarıdaki tanımı yapar işte: "Bedava or..."

Heves dediğin erkek için, namus ise sadece kadın için var(!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…