- 20 Mart 2008
- 141.951
- 213.884
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi in vino veritas
-
hep var ki bu
kızdan önce başlarım kafasını kırmayaKız da zevk alıyor belli ki. Var öyleleri. Benim yanımdaki adam yapsa var ya, koparıp eline veririm.
Ben de umudumu yitiriyorum artık ya!hep var ki bu adını anmak istemediğim bir trolü bu forumda
feministlerin baş lafı bunlar hayır efendim oğluma taciz etmemeyi öğretmeyeceğim kadın edeplice giyinmeyi öğrenecek anlamında cümle yazan ve bu yorumla bilmem kaç beğeni alan bir trolümüz
ben bu memleketin erkeğinden önce kadınından hiç bir şey olmayacağını öğrendim
gecen bi haber okudum.hala şokundayım.
şu malum yolcu otobüsü firması ve muavini.
adanada bi ailenin 4 yaşındaki kızına sokakta tecavüz etmiş.
Hakim rahat uyuyomu acaba
Ben de umudumu yitiriyorum artık ya!
Her şeye ayıp, büyüğüne öyle denmez diyorlar. Güya doğru çocuk yetiştiriyorlar, keşke bir de karşı cinse nasıl davranacağını öğretseler. Ama nerede!
ben o haberi gördükten sonra çocuklarımın etrafındaki tüm erkekelerden şüphe etmeye başladımgecen bi haber okudum.hala şokundayım.
şu malum yolcu otobüsü firması ve muavini.
adanada bi ailenin 4 yaşındaki kızına sokakta tecavüz etmiş.
Hakim rahat uyuyomu acaba
hep var ki bu adını anmak istemediğim bir trolü bu forumda
feministlerin baş lafı bunlar hayır efendim oğluma taciz etmemeyi öğretmeyeceğim kadın edeplice giyinmeyi öğrenecek anlamında cümle yazan ve bu yorumla bilmem kaç beğeni alan bir trolümüz
ben bu memleketin erkeğinden önce kadınından hiç bir şey olmayacağını öğrendim
İnsana değer vermek lazım tabi. Bizim toplumumuzda bu yok.Saygı yaşı büyük olana değil, nazik davranışa gösterilir. Çocuğuma öğreteceğim ilk şey bu olur heralde. Büyük diye kimseye saygı göstermeye kalkmasın zavallım.
allah ıslah etsin.O firma yakında tecavüz otobüsleri kaldıracak. Sapkınlık turizmi. Manyaklar.
cocugum olmadıgı halde ben bile şüpheyle bakar oldumben o haberi gördükten sonra çocuklarımın etrafındaki tüm erkekelerden şüphe etmeye başladım
Ben türkiyede plajda sirtlanlar tarafindan gözleriyle yendigim icin bikini giymiyorum.
Onlar egitmiyorlar. Egitilmiyorlar.
Ben de en azindan göz tacizinin bir kisminin önüne bu yöntemler geciyorum.
Simdi ben özgürüm diyen gitsin kösede kum oynasin.
Ben buna mecbur kaliyorum cünkü nefret ediyorum o bakislardan.
ya hatta iyi manzara buldular mi koloni falan topluyorlar.
Hani nerde kadinin özgürlügü.
Ne zaman hakkimiz olani alacagiz.
Kac nesil daha bunu cekecek?
Ahlak hangi dipsiz kuyuya düstü de cikaramadik..
Geçen akşam saat 9da evden çıktık bir arkadasimla bizde,azıcık süslenip puslendik tabi.
Otobüste öyle bir baktılar ki (kadınlar) gerçekten kendimi kötü kadın gibi hissettim.
Sonrasında otobüsten indik,caddedeyiz bekliyoruz arkadaş gelip alacak. Bir araba durdu önümüzde 2 erkek kaş göz yapıyor binelim diye
Toplum olarak gittikçe ruh hastası oluyoruz
Şu söylediginin çok benzerini yaşadım Sep.İlk tacizim ya da daha fazlası 12 yaşındayken başıma geldi. Adamın biri sabahın köründe dershaneye giderken zorla bir arabaya bindirmeye çalıştı. İnan bağıramadım, o kadar küçüktüm ki korkudan sesim çıkmadı. Karabasan gibi bişey. Bakkal amca görmese şimdi kim bilir nerede ne haldeydim. Sonra lise zamanları. Bir iki derken sonunda tepki vermeyi öğrendim.
Aynen söylediğin gibi, taciz her yerde.
İnsana değer vermek lazım tabi. Bizim toplumumuzda bu yok.
Sadece kendini sevmesi öğretiliyor. Bu yüzden diğerleri umrunda olmuyor ne yazık ki.
Turkiyede kadin olmak cocuk olmak cok zorHiç unutmam yıl 2012 daha yeni yerleşmiştim İstanbul a. Koştur koştur eve gitme derdindeydim. Otobüsten sonra eve gidebilmek için dolmuş'a binmem gerekiyor. Dolmuş'a bindim o gün her saniye dolmuş şöförü durdu. O kadar tıklım tıklım dı ki size anlatamam herkes birbirine yapışıktı. "özel bölgemde" bir şey hissetmeye başladım, ilk önce aman aylin sende paranoyaklık etme adamın elinde ekmek poşeti var sanırım o değiyor olay çıkartma dedim kendi kendime (ben hala iyi niyet peşindeyim) sonra yavaş yavaş millet iniyor, dolmuş biraz boşaldı ve ben o an fark ettim ki adamın elinde ki ekmek değil meğerse kendi eliymiş!!!!
O an farkedince cinnet geçirdim ben normalde çok sakin bir insan ken o gün ilk defa kendimi o şekilde bulmuştum, bağırdım nasıl bağırdım size anlatamam (sanki cinnet geçiriyordum, sinir krizi geçiriyordum). Dolmuş ta bir allahın kulu yardım etmedi. Herkes böyle sessizce duruyor sonra şöför durdu adam kaçtı!!!! Kimse ne birşey dedi ne bir şey yaptı. Ben o kadar kendimi kaybetmiştim ki sonra dolmuş şöförüne bağırmaya başladım " hep senin yüzünden bu şekilde doldurmaszan dolmuşları vs vs vs... ".
Sizin mesajınızı okurken bu olay aklıma geldi. Maalesef ki hiç kimsenin umurunda değil, herkes herşeye kayıtsız kalıyor. Biz ne ara bu hale geldik toplum olarak ya ?
Ben kendimi asla kısıtlamadım, Asla da kısıtlamayacağım !!! Asla dediğim tek konu "özgürlüğüm" ' dür....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?