- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi in vino veritas
-
ben sokaga çıkmaya korkar oldum çocuklarımı bırakmıyorum hiç paranoya oldum artık
Hapis hayatı mı yaşayalım
Bıktım bu zihniyetten
Yahu bizde kadindan daha cok nefret ediliyor da ondan bence. Nefretin ne kadar büyükse sacmalama ve kilif bulma boyutu da büyüyor.
Belli sitelerde taciz ifşaları yapılıyor.
Abartma bu mu taciz, diyenleri gördü gözüm. Tecavüz değil sadece taciz ayrımı falan yapılıyor.
Durum epey vahim.
bizim ülkemizde kız çocugunun kafasına vurup erkek çocuk desteklendikçe bu işler düzelmez anne de tek başına bişey yapamıyor ki etraf da o kadar saçma düşünen insan varkiTaciz eden yakışıklı olsa sesini çıkarmazdın diyen tipler gördü bu gözler.
Taciz eden yakışıklı olsa sesini çıkarmazdın diyen tipler gördü bu gözler.
öyle ama çocuk tacizcilerinden korkar oldum koruyamamaktanÇıkmak zorundasınız, çıkmak zorundayız. Kendimizi evlerimize kapatarak başedemeyiz bu zihniyetle.
Bunun altına imzamı atarım.
Seneler önce açılan bir davayı gözlemleme fırsatım olmuştu.
Amanda Todd, 15 yaşında bir kız çocuğu.
Sevgilisi ona gönderdiği çıplak resimleri okul arkadaşlarına atmakla tehdit ediyor. Kızı sekse zorluyor.
Kız kabul ediyor, çocuk seks esnasında video alarak bu defa da Amanda' yı bununla tehdit ediyor ve istediklerini yapmaya zorluyor. Amanda yaşadığı bölgeden taşınınca çocuk, bütün videoları kızın okul arkadaşlarıyla paylaşıyor.
Okulda rezil olan kız, bir Youtube videosu çekerek olanları başına gelenleri yayınlıyor.
Sonra da intihar ediyor.
Soruşturma açılıyor ve bütün bunların sorumlusu Hollanda asıllı bir Türk çıkıyor.
ve prayforlosers o zamandan beri, bu tür şeyleri duyduğunda ağlayacak gibi oluyor
öyle ama çocuk tacizcilerinden korkar oldum koruyamamaktan
Katılıyorum kapalı insanlarıda çok taciz edenler var zaten olay açık kapalı olmak değil o beyinleri anlayamıyorum
Bunların hepsini not alıp aynı yere pusu kurayım her akşam. Mutlaka denk gelecek.
Ohaaaa yanii
Aynen öyle. Adam beni taciz etti, eve kadar takip etti, rahatsız etti diyene bunu diyenler var. Flört ve tacizin arasındaki farkı anlayamıyor bizim insanımız.
Kafalar çok bozuk ve iğrenç.Taciz eden yakışıklı olsa sesini çıkarmazdın diyen tipler gördü bu gözler.
Dün bende çarşıdaydım.
Usturup giyinmiş halimden bile kadınlı-erkekli tip tip bakıolardı.
lan dedim bi yerimde ya b.k var ya s....
erkekleri anlıyorumda bi nebzekadınlarımıza noluyo
3 ay once yolda yururken adamin teki arkadan gelip cok guzelsin dedi ben de ne diyorsun sen ya dedim defol git hadi hadi diye tersledim sokagin ortasinda millet camda bize bakiyor bir allahin kulu abicim sen ne yapiyorsun demedi
Adam benden en az 20 yas buyuk bu arada..
Boylelerine susmayacaksin basacaksin yaygarayi sen sustukca tepene cikarlar arsizligin dibini yaptim kosa kosa arabasina binip gitti
Ama ben o ani asla unutmayacagim
Hicbir albenim yokken dahi sokak ortasinda yasadigim bu igrenclige diyecek lafim yok
Anneler cocuklarinizi iyi yetistirin demekten baska..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?