Taciz

İlla sözle ya da elle olması gerekmiyor işte bu da özel alana girme tacizi. Ben de nefret ediyorum dibime girenlerden. Boğulacak gibi oluyorum. Dayamak dayamamak değil mesele ama kişisel alan diye bir şey vardır belli bir mesafede durursun, durman gerekir. Bunu aşanlardan nefret ediyorum.

Ben genelde onların giyim tarzı bu o şekilde giyiniyorlar benim için sorun yok diyorum. Ama gel gelelim bir erkeğin o kadına nasıl itici bir şekilde baktığını görünce kime kızıcağımı şaşırıyorum bakılmasını istemese giymez diyorum.. Sonra sıcak zaten anca bu şekilde daha rahat olunuyor diyorum... Sonra sıcak bassada yinede o iğrenç bakışı yemeseydi keşke diyorum... Belli etmeden arkadan nasılda offf karıya bak der gibi baktıkları çok açık sinir bozucu ben o kadının yerine sinir oluyorum valla. Ayrıca kapalıyım ama bizede aaa şuna bak kapalı bide ama kıyafeti dizde bitiyoo tüm bacağı meydanda diyen var. Ne giysen sorun oluyor. Tabi iç çamaşırıyla dışarı çıkmış gibi dolaşanların kapalı açık fark etmez bence herkesin azdaha kapatsa iyi olcak demesi gerekir çünkü bir kadın bedenine vahşice bakılmasından hoşlanmamalı bence.

Ben Hollanda'da yaşıyorum gecen mart ayinda Tr ye kisa sureligine tatile geldim. Kizardesim ve 2 Pakistanli arkadaslarimda yolda yuruyorduk. Ama bu yuruyus iskenceye donustu resmen cunku korna calip camdan kafasini disari cikarip laf atanlarin haddi hesabi yoktu. Birde Antalya da oldu bu olay, turistik sehir. Kiyafetlerimiz kapaliydi gomlek pantolon o kadar. Cok rahatsiz olduk. Alisikta olmayinca kendimizde sucu bulduk herhalde yurume seklimiz boyleydi soyleydi diye. Burda basima belki bir iki sefer gelmiştir ama onda bile uzulerek soyluyorum ki laf atanlar ya turkler oluyor ya da diger yabancilar. Gecen bisikletimi alip disari cikacaktim bir gurup yabanci genc kapinin onundeydiler. Belki 15 yaslarinda var yoklar. Bir tanesi gulerek bu arkadas seninle yatmak istiyormus dedi oyle donup kaldim. Kim soyluyor bunu diye cocugun uzerine yuruyunce ben diye dayilandi bu pislik. Sen kac yasindasin utanmiyor musun ablan yasindayim deyince ablam misin dedi. Elim ayagim bosaldi sinirden. Bana bak kucuk pislik dedim seni bir daha burda gorursem sikayet ederim. Arasindan bir Turk cocuk abla sen ona bakma sacmaliyor o dedi. Sen Turk muydun ne isin var itin kopugun arasinda dedim. Bu bizle takilmazdi bugun gelmis dedi. Cocuga bak bunlarla gezme, karakterini bozma diye tembihledim. O kucuk sapikta oyle gozlerini devirdi hadi gidelim dediler gittiler. Hollandali kadin geldi o ara, boyle cocuklarin bir arada gezmesi tehlikeli dedi. Maalesef ki hak verdim. Bi yabanci olarak mahcup oldum, onlarin yerine utandim. Cunku ne b*kluk cikarsa yabancilardan cikiyor. 18 yildir burda yasiyorum tr de de 13 yil yasadim farki biliyorum. Neyse ki o cocugu bir daha gormedim cunku kafasini gozunu kirardim bu sefer. Su an yasadigimiz muhitte 1 yildir yasiyoruz. Sirf az yabanci - buna turklerde dahil- çok hollandali var diye tasindik buraya.

Bana cok diyorlar git Tr de hayatini kur yasa, nasilsa evli degilsin orda birini de bulursun felan. Bunlar aklima geliyor vazgeciyorum. Tabiki daha bir suru sebeptr var. Is ahlaki farkli, kadina bakis acisi farkli. Aksam az disari ciksam ne olur kim bilebilir? Ozgur hissetmedigim bir ulkede yasayamam ki. Ben boyle anlatinca aslında haklisin evet diyorlar.

Kadin olmak zor neresi olursa olsun ama Tr de daha zor.

Offf in vino veritas yine bakılmasını istemese giymez vakası.

ben ogullarımı iyi yetiştirmeye çalışıyorumda ne oluyor amca hala enişte babaanne dede faktörü var

Herkes istediği gibi giyinmekte düşünmek de,istedigi gibi inanmakta özgürdür.biri acik giyiyor onu taciz etmek terbiyesizliktir.bide açık giymese kimse bakmaz tacize ugramaz diyen zihniyet var.
Herkes kendinden sorumludur.Bakmayacak tahrik oluyorsa bakmayacak.rabbim gormek icin iki göz verdiyse iki de göz kapagi vermiş kapatacak o gözünü!

Kadın kendini kapatmayacak, erkek kendine hakim olmayı öğrenecek. Bu zihniyetten bahsediyoruz işte sayfalardır. Bir kadın çırılçıplak gezse dahi kimsenin ona bakmaya, taciz etmeye, tecavüz etmeye hakkı yok. Bunu öğrendiğiniz zaman yoluna girecek her şey.

Dün burda fake bi konu açıldı gören olmuştur belkı sevgilim günde 5 kere ilişki istiyor diye. Konu fake tamam ama birisi dedi ki bulmuş senın gibi bedava or... ister tabi. Sok oldum zihniyet bu bakış acısı bu. Kadının en buyukk düşmanı yıne kadın ve benım umudum yok artık

Offf in vino veritas yine bakılmasını istemese giymez vakası.
Öyle demedim sadece düşünüyorum dedim kafam karışıyor manasında dedim. Ama bazı kişiler gerçekten öyle bilerek hatta ona bakan erkeğe gülerek karşılık verip bakmasını istediğini belli edende var. Fakat evli kadında giyiyor kısa şort ama sadece tarzı o olduğu için daha rahat ettiği için giydiğini fark edebiliyorsun. Bazen denk geliyorum erkeklerin nasıl baktığına o yüzden insan ne dese şaşırıyor. Yoksa kimseyi yargılamıyorum.

İşte o beyin özürlü , insan gibi yaşamayı öğrenememiş kadınlar yüzünden başımıza bunlar geliyor . Erkekleri hep haklı gören , ses çıkarmayan , tüm namussuzluk kadındaymış gibi davranan. Hemen yaftayı yapıştıran , 'erkek yapar ' zihniyetindeki, erkeğe gelince sesi çıkmayan kadınlardan dolayı bunları yaşıyoruz . Okuyunca sanki benim başıma gelmiş gibi sinirlerim boşaldı ya !!!!

Genelde bahsettiğiniz taciz durumları kontrolsüz göç sebebiyle akın akın Türkiye'nin dört bir yanından gelen insanların istilasına uğramış olan canım Istanbul'da daha fazla oluyor.
Eğitim eksikliği kültürel dengesizlik örf adet ve anane farklılıkları da bu tacizlere kapı açıyor. Kültür farklılığının getirdiği yozlaşma namusun kadının sırtına yüklenmiş bir semer olan anadolu erkeği doğduğu büyüdüğü memleketinin adetlerini maalesef İstanbul'a taşıyor.
1970 ler de ülkemizden Almanyaya işçi olarak giden bir çok gencin Almanya da istediğin kadınla yatabiliyorsun hatta evli olsalar da sorun olmuyor kocaları bişey demiyor çok rahatlar gibi duyumlar üzerine Almanyaya akın edip huzuru ve asayişi bozmaktan almanyadan sınır dışı edilmişlerdir. Maalesef ki bu tacizci sapıklar Istanbul'dan atılmak yerine her geçen gün daha da çoğalmakta.
Ben 5 yıl önce Istanbul'u terk ettim şimdi çok huzurlu ve mutluyum.

Simdi diyelim kadin evet neredeyse ciplak. Hani o erkegin anlayisina aykiri. Onun kafasindan dgeil belli.
E erkegin iradesi ahlaki yok da mi pis pis bakiyor. Cevir kafani. Silah mi dayiyorlar kafana. Ahlakin bozuluyorsa cevir basini. Gözlerini koru madem.
Kim ne giyerse giysin rahatsiz etme hakki kimsede yok. Kendini cok ahlakli sananlar da bakmayiversinler.

Bu aralar erkek modasında kısa ve dar şort var. Eminim çarşıda pazarda genç sortlu erkek gormussunuzdur. Bacakları gayet açık geziyorlar. Siz hiç onlara şehvetle bakıyor musunuz? Giymeseydi bende aç gibi bakarım diyor musunuz?
Bakis açisi aynı olmalı.
Siz nasıl yakışıklı ortlu kaslı erkeklere bakmiyorsaniz onlarda kendilerine sahip çıkacak!

İnanamıyorum ya!!!!
Açık giyerim de, sevişelimde, eve gece 3 te gelirim veya hiç gelmem, istediğim politik veya din düşüncesine sahip olurum, sananeeee!!! Hayat benim hayatım duydun mu sevgili "sapık" arkadaşım!!!! İşte bu felsefe de ilerliyorum her daim.

15 sayfadır başka bir şey konuşmuşuz gibi, hayret...
Onun için sorun yokmuş bir de. Sağ ol ya, onay aldık rahatladık.
Bakılmasını istemek için giyinmek nedir ya, sanki sokaklarımız Paris moda haftası tadında ya! Nerede yaşıyor bu millet ya?
Sıcaktan yansa da keşke o bakıştan kaçınsa demiş bir de.
Ya rahatsızlık veren o, taciz eden o, ama kendini düzeltmesi gereken benim! Hadi ya! Bakışı yememek için sıcaktan pişecekmişim bir de. Oldu güzelim. Bu düşünce tarzını Suudi Arabistan'da, İran'da falan bulabilirsiniz. Ama her nedense, hiç tercih edilmiyor. Refah, hayat standartları deyince nedense akıllara hiç oralar gelmiyor. Neyse yazdıkça yazasım geliyor benim.

Se
Sebebte zaten erkeklerin kendine hakim olamaması. Bakmasa oh ne ala keşke öyle bir şey olsa herkes istediği gibi giyinse. Ama bir çok erkek var inadına 5 dakka boyunca öküz gibi bakıyorlar onlar hala ortalıktayken nasıl rahat giyinebilirsin ki? Hep taciz hep taciz. Doğru aslında gözlerini kapaması bir baktımı eğer tahrik olucağını biliyorsa ve olmasa bile ayy açıkmış dur bakayım diye tekrar bakmaması gerekiyor. Keşke bakmasalar ne rahat olur ama....

Kendimi kesecektim orada ve ilk tepkiyi ben verdim hatırlarsanız. Bir de diyor ki " beş kere yapmaktan birbirlerini göremezler" zihniyete bak. İki kere yapsa ne değişecek, hiç yapmasa ya da on kere yapsa. Bize ne demeyi öğrenemedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…