Tacize uğradım gibi.

Thats enough mı hahaha daha kibarı yok muydu?
Bizimkiler ruslara, eller bize hayran

Aşırı tepkisiz kalmissiniz.
Yeni avukatsiniz heralde siz çünkü avukat dediğin sesi gür çıkan, kendi haklarını bilen, başkalarının haklarını gözeten, özgürluk ve ahlaken kistaslari bilen bunları koruyan kollayan biridir diye düşünüyorum.
Olay değişik

Ya bazi milletler asiri esnek oldugundan her toplumu oyle saniyolar ama yinede tacizde sayilir nezdimde
Hemen tepki vericektniz.

Ya bazilari acaba hipnoz ediyor olabilir mi? Bende gozumu içine bakila bakila dolandirildim. Boyle kal geldi. Kadinin bakışları beni cok tedirgin etmisti sureklide bisi mırıldanıyordu. Kadin bana sahte 100 tl kaktirdi gitti. Kadin gitti 2 3 dk sonra kendime geldim,baktim para sahte.. valla bisi yapiyolar doniyo kaliyo insan diye düşünüyorum

Gecmis olsun olayin soku ile donup kaldiniz cok kotu bir durum bence unutmaya calisin psikolojiniz bozulur ve depresyona girersiniz kotu bir kabus deyin ve unutun

2015 mezunuyum çok yeni sayılmam ama ilk defa başıma geldi ne yapacağımı şaşırdım.

ıznınız olmadan kımse dokunamaz elınızı opmek ıcın elını uzatıp sızden karsılık beklemesı gerekırdı sız uzatırsanız o opup tanıstıgıma memnun oldum dıyebılırdı normalde boyle işler surec

bu adam dupeduz tacız etmıs gercekten

ç.kü kopacısa boyle erkeklerın soyları kuruyasıca pıs ıgrencler

Adamın elimi öpeceğini hiç tahmin etmedim.Sanki film izler gibi izledim işin ilginç yanı.

Bende liseye giderken otobuste bi defa adam taciz etmeye kalktı sinirden ağlamıştım. Anneme anlattım ve bana toplu iğne verdi. Arkandan yaklaşan olursa batır dıye. Ben 1 sene korkuma iğneyle gezmiştim.

Hangi avrupa ulkesiydi bu merak ettim. Almanya, Hollanda veya Ingiltere'de kimse kimseye dokunmaz. Ben Hollanda'dayim Hollandalilar cocuklarina dokunulmasina izin vermezler. Ben cocuk seveceksem de uzaktan severim hep. Fakat is ortaminda da kimse kimseye dokunmaz yillardir tanis olsak bile.

Cocuktan bahsetmiyorum buyuk insandan bahsediyorum tam da holllanda kimse cocuguna dokundurmaz ruslar da hc br millet bzdeki gb sevemessin kimsenin cocugunu farkndaysaniz bizlerden bahsediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…