Tacize uğradım gibi.

pembepepe08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2018
3.615
4.664
83
Bugün çok yakın bir kız arkadaşımla nişanlımın iş yerine gittik.Nişanlımın iş yeri çok işlek bir caddede.Kız arkadaşımla biraz dolaşalım dedik.Nişanlımın iş yerinin biraz ilerisinde bir kilise var ve bahçesi çok geniş.İçeri girdik resim falan çekildik bahçede derken arkadaşım bir kedi gördü sevmek için durduk.Yanımıza 40-45 yaşlarında bir adam yaklaştı.Kediyi sevme bahanesiyle birşeyler diyor ama ben anlamadım.Başka bir dil konuşuyor.Yarı ingilizce yarı başka bir dil.Adın ne dedi bana zannedersem bende başka bir isim söyledim.Sen turk ? Falan diyor bende evet türküm dedim.
Ben öyle diyince adam elimi tutup öptü “şap” diye.Tabi ben şok oldum tepki veremedim.Daha sonra elini omzuma falan atmaya çalışır gibi hareketler yaptı.Belimden falan tutmaya çalışıyor.Ben geri çekildim.Yabancı birşeyler söyleyerek (dua gibi) saçımı okşamaya başladı.Bende thats enough. ( yeter) dedim elini ittirerek.Bu sırada kız arkadaşım kediyi seviyor arkası bana dönük olayların farkında değil.
Ben o hareketi yapınca adam hemen tedirgin olup bye dedi ve gitti ancak bu saat oldu ben hala kendime gelemedim. Allahtan nişanlım görmedi yoksa olay çok farklılaşırdı.Yanlış mı anladım acaba ? Başka birşey yapmaya mı çalışıyordu?

Ve düşününki ben bir avukatım ancak bu olay karşısında tutuldum kaldım.

Onu bana yapsa çüküne geçiririm tekmeyi o kim oluyorda bana dokunuyor taciz demeyelim girişimi diyelim taciz girişimi yapmış

Taciz etmemiş bence ama gereksiz samimi davranmış. Tabi iğrenç bir durum. Kimse kimsenin bedenine izinsiz dokunamaz. Keşke bağırsaydınız hemen .

koca koca adamlar sapitmis gecen gün dolmusa binecektim kac dk var diye sordu soyledim sonra dolmus geldi bindik ortalara dogru gittim 5-6 kisi ancak var koltuklar bos adam gelmis yanima oturuyor
amca su koltukda bis oraya gecsene dedim cantami yanimdaki bos koltuga koydum o sirada dolmus hareket etti adam arkasindaki koltuga duser gibi hizlica oturdu
siz anlatinca aklima gelmis malum biraz asilmis p*c adam size

Değişik.. Belki kötü bir niyeti yoktur. Yabancıların ilişkileri daha farklı, biliyorsun.
Ama tabi ne olursa olsun dili dini ırkı hiç farketmez; bir başkasına hele ki bir kadına izinsiz dokunamaz.
Gelmiş geçmiş olsun diyelim.
Çok düşünüp yıpratmayın kendinizi, nişanlınıza da bu konuyu anlatmayın bence.

Yurt dışında yaşıyorum birçok ülkeden insan var ama hiç böle birşey görmedim.Yabancıların ilişkileri bu şekilde değil Yani.Parkta bir çoçuğa bile bu hareketi yapamazsınız.

Yok anlatmam bulmaya çalışır çünkü.

Taciz etmemiş bence ama gereksiz samimi davranmış. Tabi iğrenç bir durum. Kimse kimsenin bedenine izinsiz dokunamaz. Keşke bağırsaydınız hemen .
Birinden izinsiz ona dokunmak tacizdir.

Bu ne ya bağırsaydın hemen nasıl Yani
Adama bak bizim ülkemize geliyor bide taciz ediyor deli mi ne

Bir keresinde en yakın arkadaşımla bankta oturuyoruz yaşlı başlı uzaktan görsem yer veririm geldi üstüme oturdu tabi ben şok bir de yer verseydiniz diye artistleniyor

Tanımadığı bir kadının elini öpmek de tacizdir bence. Taciz sırasında çoğu kadın donup kalıyor. Çok üzücü gerçekten.

Maalesef cogu avrupali boyle yillarca calistm kimse aksini iddia etmesin amclar ozellikle artk bilerek mi fitratlarimi boyle bilmiyorm asiri samimiler kendi ulkelerinde yapamaynca burda mi yapiyolar anlamadm ki yaninda nisanlisi varken benmle illa foto cekinek diye sarmas dolas foto crkinmek isteyen var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…