- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
- Konu Sahibi pembepepe08
-
Onu bana yapsa çüküne geçiririm tekmeyi o kim oluyorda bana dokunuyor taciz demeyelim girişimi diyelim taciz girişimi yapmışBugün çok yakın bir kız arkadaşımla nişanlımın iş yerine gittik.Nişanlımın iş yeri çok işlek bir caddede.Kız arkadaşımla biraz dolaşalım dedik.Nişanlımın iş yerinin biraz ilerisinde bir kilise var ve bahçesi çok geniş.İçeri girdik resim falan çekildik bahçede derken arkadaşım bir kedi gördü sevmek için durduk.Yanımıza 40-45 yaşlarında bir adam yaklaştı.Kediyi sevme bahanesiyle birşeyler diyor ama ben anlamadım.Başka bir dil konuşuyor.Yarı ingilizce yarı başka bir dil.Adın ne dedi bana zannedersem bende başka bir isim söyledim.Sen turk ? Falan diyor bende evet türküm dedim.
Ben öyle diyince adam elimi tutup öptü “şap” diye.Tabi ben şok oldum tepki veremedim.Daha sonra elini omzuma falan atmaya çalışır gibi hareketler yaptı.Belimden falan tutmaya çalışıyor.Ben geri çekildim.Yabancı birşeyler söyleyerek (dua gibi) saçımı okşamaya başladı.Bende thats enough. ( yeter) dedim elini ittirerek.Bu sırada kız arkadaşım kediyi seviyor arkası bana dönük olayların farkında değil.
Ben o hareketi yapınca adam hemen tedirgin olup bye dedi ve gitti ancak bu saat oldu ben hala kendime gelemedim. Allahtan nişanlım görmedi yoksa olay çok farklılaşırdı.Yanlış mı anladım acaba ? Başka birşey yapmaya mı çalışıyordu?
Ve düşününki ben bir avukatım ancak bu olay karşısında tutuldum kaldım.
Hareket edemedim ki şok oldum daha doğrusu ne yapmaya çalıştığını anlayamadım.Taciz etmemiş bence ama gereksiz samimi davranmış. Tabi iğrenç bir durum. Kimse kimsenin bedenine izinsiz dokunamaz. Keşke bağırsaydınız hemen .
Evet ama ben dondum çok birşey yapamadım.İzniniz olmadan kimse size DOKUNAMAZ.
Yavşağın tekiymiş boş verin.Evet ama ben dondum çok birşey yapamadım.
Yurt dışında yaşıyorum birçok ülkeden insan var ama hiç böle birşey görmedim.Yabancıların ilişkileri bu şekilde değil Yani.Parkta bir çoçuğa bile bu hareketi yapamazsınız.Değişik.. Belki kötü bir niyeti yoktur. Yabancıların ilişkileri daha farklı, biliyorsun.
Ama tabi ne olursa olsun dili dini ırkı hiç farketmez; bir başkasına hele ki bir kadına izinsiz dokunamaz.
Gelmiş geçmiş olsun diyelim.
Çok düşünüp yıpratmayın kendinizi, nişanlınıza da bu konuyu anlatmayın bence.
Yok anlatmam bulmaya çalışır çünkü.Değişik.. Belki kötü bir niyeti yoktur. Yabancıların ilişkileri daha farklı, biliyorsun.
Ama tabi ne olursa olsun dili dini ırkı hiç farketmez; bir başkasına hele ki bir kadına izinsiz dokunamaz.
Gelmiş geçmiş olsun diyelim.
Çok düşünüp yıpratmayın kendinizi, nişanlınıza da bu konuyu anlatmayın bence.
Değişikti yaşadığım bir tuhaf oldum.Yurt dışında yaşıyorum birçok ülkeden insan var ama hiç böle birşey görmedim.Yabancıların ilişkileri bu şekilde değil Yani.Parkta bir çoçuğa bile bu hareketi yapamazsınız.
Birinden izinsiz ona dokunmak tacizdir.Taciz etmemiş bence ama gereksiz samimi davranmış. Tabi iğrenç bir durum. Kimse kimsenin bedenine izinsiz dokunamaz. Keşke bağırsaydınız hemen .
Ama taciz edecek olsa el öper mi ?Birinden izinsiz ona dokunmak tacizdir.
Tuhaf olmanız Ve tepkisiz kalmanız gayet normal kötü bir olay yaşamışsınız unutmaya çalışın Allahım bir daha öle insanlarla karşılaştırmasınDeğişikti yaşadığım bir tuhaf oldum.
Tanımadığı bir kadının elini öpmek de tacizdir bence. Taciz sırasında çoğu kadın donup kalıyor. Çok üzücü gerçekten.Ama taciz edecek olsa el öper mi ?
Yani elbette bu bir tacizdir. Ve onlar da çok önemli kişinin bedeni ile olan durum.
Haklısınız başlı başına taciz ama tepki veremediği için şu an sadece üzülmekle kalacak konu sahibi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?