- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
Ne sorumsuz ,kendini bilmez bir annen varmısBende ilk 7 yasındayken sokakta cocuklar eski bir bina vardı onun bahcesinde oynuyorlardı kızlı erkekli benide cagırdılar benden bir kac yas büyüklerdi en fazla 10 yasındalardı benide cagırdılar gel oynalım diye.ben girer girmez bahceye kapıyı kapattılar benide 2 erkek cocugu tuttu kollarımdan biri kolumda altın bilezik vardı onu cıkarmaya calısıyordu.sonra 3üncü cocuk geldi pantalonumu indirdi bunlar bana böyle biseyler yaparken öyle bir cıglık atmısımki 2 ev ötedeki yengem duyup gelmişti beni onların elinden kurtardı.sonrada yengem kızdı bana kolumu cimcirmişti hiç unutmuyorum.sonra
10 yasındayken annemin sevgilisi tarafından 2 kere fiziksel tacize ugradım.korkumdan kimseye diyemedim babam gidip o pisliği öldürür diye babama bisey olmasın diye sustum.Allahtan annem bu olaydan kısa zaman sonra o pislikten ayrıldı.Yoksa kimbilir basıma daha neler gelicekti.Sonra 18 yasımdayken annem duymus o pislik gebermiş annem durumu bilmediğinden bana gelip dediki onun için dua oku diye.Dedim ne okuyacagım o bana ne yaptı biliyormusun dedim ne yaptı dedi anlattım.inanmadı bana gitti o pislik için duasını okudu.O pislik mezarında ters dönsün inşallah cayır cayır yansın.benim psikolojimi iyice bozdu eşim haric kimse bana sakayla bile dokunamıyor hemen kızıyorum.
kendi öz kızına inanmayıp elin sapıgı icin dualar etmek Allah akıl fikir versin