- Konu Sahibi Fatmayusuffumm
Eşiniz ne diyor?
Kaç kişi sormuş
Bi yazsanız?
Kaç kişi sormuş
Bi yazsanız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı yüzyıldan bahsediyorsunuz Allahaşkına?Aynen katiliyorum. Maalesef Yurtdisinda yasamiyorlarsa anlamalari imkansiz.
Topuklu ayakkabi da o yuzden :) Senede 1 banyo yaptiklari icin parfum , tirnaklarin pisliklerini saklamak icin french manikur haha :)
yahu tabi ki gecmis zamanlar ortacag falan :) espiri olsun diye yazdim. Ben de yurtdisindayim ama her yaz iple cekiyorum guzel Izmirime gelmek icin :) Toplu tasima acikcasi senelerdir kullanmiyorum ama havaalaninda bile farkediliyor dediginiz dogal parfum kokusu :)Kaçıncı yüzyıldan bahsediyorsunuz Allahaşkına?
Yazın türkiyede özellikle istanbulda toplu taşımayı hiç kullandınız mı? Yurdum insanının mis! doğal parfüm kokusunu?
Sahiden de var ama yerlerde köpek b*kuna basmayalim diye kafamız yerde yürüyoruz
Kimmis neymiş bu Avrupa anasını satıyım
Parfümü de zamanında b*k kokusunu bastırmak için icat etmişler zaten
Camdan atarlarmis bi kabin içine yapıp, Osmanlı ise wc kullanıyordu
Kurban olayım ülkeme![]()
Çok komik la bunlarYurtdışında yaşayanların bu ülkem de ülkem demesi tamamen davulun sesinin uzaktan hoş gelmesi. Bir kaç yıl önce eşimin bir akrabası ziyarete gelmişti. Muhabbet işte vatan millet sakarya, güzel vatanım, orda ırkçılık var vs bildik muhabbetler. Dedim dönmeyi düşünmez misiniz. Kadından aldığım cevap şu "yoo yoo yoo yoo hayır yoo hayır" sanki benle cehenneme gelir misin demişim gibi. Sonra gerekçeler başladı işte para biriktiriyoruz da 3 çocuğumun eğitimi de. Eee noldu hani caanım ülkem?
Eşiniz ne diyor bu duruma kaç kişi sormuş cevap vermemişsiniz hala. Gerçi o evet yaparım diyorsa da siz alın ipleri elinize arayın kayınvalideyi verip veriştirin yıllardır ses etmedim beni enayi mi sandınız deyin.
Kusura bakmayin iste oldugum icin arkadaslarin coguna cevap yazma firsati bulamadim. Esim yazik iki arada kalmis hem beni hakli bulup üzmekten korkuyor hem ailesine yapamam deyip onlari kirmaktan korkuyor. Biliyorum ki bu duruma cok üzülüyor ama onlarin artik birakalim 40 yasina gelmis daha kendisine yeni yuva kurmus bize simdiye kadar yapti artik huzuru bozulmasin diye biraz cekilmeleri gerekmiyormu.Eşiniz ne diyor bu duruma kaç kişi sormuş cevap vermemişsiniz hala. Gerçi o evet yaparım diyorsa da siz alın ipleri elinize arayın kayınvalideyi verip veriştirin yıllardır ses etmedim beni enayi mi sandınız deyin.
Antalyaya bodruma giden gurbetçi görmedim ben .Şu gurbetçilerin tatil için Türkiye’ye gelmelerini de anlamıyorum ki. Git Filipinler’e, Güney Amerika’ya falan. Madem herkesten uzak bir tatil istiyorsunuz farklı bir yere gidin. Türkiye’de yazın denize girecek sessiz sahil bile yok. Her yer dolu.
Aynen valla gecen yil kv yanimiza getirdik uc ayligina esimle konusurken sanki 20 yil calisip onlara bakan esim degilmis gibi sen ne yaptin ki deyip durdu esim benim arkadaslarimin hepsinin cocuklari var ben size bakacam diye 40 yasindayim daha yeni yuva kuruyorum deyince evlenseydin kiz beyendiremedik deyip yapilan herseyi unutular. Ve biliyorum ki esim bu borclarida üzerine alirsa onlarin umurunda olmayacak fabrikada calisiyorlar paralari var ödesinler deyip gececekler.Valla canım vermeyin para mara bizden çok kimse vermemiştir 2 tane bina yapılacak paramız gtti ama en kötü biziz şuan 1 kuruşum kimseye gecmiyo
Şöyle bi geçmişe gidelim dedim ama köpek pisliği gecerli yeminlen
Sahipleri alip atmaları gerekiyor normalde ama kimse umursamıyor bulduğu yere işetiyorlar
Gerçi her yerde mi böyle bilmiyorum bu bahsettigim avrupa ulkesi Fransa.. Hemi de özellikle gelinlik almaya geldikleri, ask şehri dedikleri Parissehirin pisliği dışında fena degil :)
Euro Türkiye'de değerleniyor diye adimiz bedavaciya çıkıyor. Kendi vatanımız dururken elin gavurlarinin memleketinde ne isimiz varsa. Insan kuru otu bile özlüyor. Ezan sesi duymak varken napalim elalemin ülkesinde..
Antalyaya bodruma giden gurbetçi görmedim ben .bitane bile görmedim , hepsi memlekete gidiyor , bilmiyorum belkide benim gurbetçi akrabalar öyle , türkiyeye de kredi çekip geliyorlar , havasİda çabası
![]()