Tadilimi zehir etmelerinden korkuyorum:(

tatil dediği turkiyeye memlekete gitmek .bütün masrafları bana yaptıracaklar diye strese girmiş kadıncağız haklı olarak
Bazi arkadaslar konuyu tamamiyle baska yöne cevirmisler kimisi avrupa turkiye konusuna kimileri türkcemin bozukluguna.tam anlasilmadim malesef.

Bazi arkadaslar konuyu tamamiyle baska yöne cevirmisler kimisi avrupa turkiye konusuna kimileri türkcemin bozukluguna.tam anlasilmadim malesef.
Siz eşinizle konuştunuz mu? Konu arada başka yönlere kaysa da sizi çok iyi anlayıp yorum yazanlar da oldu.
Gece gündüz çalışarak milletin düğününü yapacağınıza işten çıkın en azından başkalarına yedirmemiş olursunuz.

Dügümüzü kendimiz yani esimle birlikte yaptik evimizide ikimiz aldik kimseden bir sey beklemeden emeklerimizle yaptik.
Ee o zaman eşinizw sizde rahatlıkla diyebilirsiniz.. Biz ikimiz yapabildikte kardeşin neden yapamasın? Düğünü yapamayacaksa evini nasıl geçinderecek? Tüm aile bireylerini biz mi evlendireceğiz?

Sizinde kardeşiniz vardır siz mi evlendiriyorsunuz?
Gidip takısını takarız güzelce deyin.. Kardeşin onu bile yapmamıştı bizim düğünde dersiniz.. Eminim takmamıştır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…