Tadilimi zehir etmelerinden korkuyorum:(

Ben bir bileziginde degilim üc bilezikte takarim.ama calismayan kaynim ve kv abi yazin turkiye ye gelecek tum altinlarin masraflari uzerine alacak diye etrafa konusmuslar bize hepsini aldirip borclandirip buraya geri gönderecekler.tatilde de degilim 4 haftalik iznimi köydede geciririm hic sorun degil ama tek istedigim huzurla geri dönmek bir sürü borcla degil.

Hay agiziniza saglik.

Bende normalde sakin biriyimdir.ama simdiye kadar yapilanlari inkär eden kv calismayip abisine guvenen bir kayin beni cileden cikardi.sanki tum evlenenler baskalarina guvenerekmi dügün yapiyorlar.valla ben esimle konusacagimi konusurum yok anlamayip borclanirsa kv dönüp oglun size simdiye kadar size nasil baktiysa öyle devam etsin ama bensiz kaynima sen yuvanda mutlu ol der isin icinden cikarim ben annesidir harcligini her ay gönderdim ama beni kimse enayi diye bilmesine izin vermem.

canım boşuna bu stresin eşin zaten demiş
yardım edemem diye sıkma tatlı canını
ALLAHIN dediği olur

Konu sahibi daha anadilini doğru düzgün bilmiyor, Filipinler’e Güney Amerika’ya nasıl gidecek de tatil yapacak

Eşinle konuşacaksın. Gerekirse işten çıkmakla tehdit et. Kaynının düğününü yapmak için çalışmıyorsun sonuçta. Bakın buran ne fikir alırsanız alın iş tamamen eşinizde.

Konu sahibi daha anadilini doğru düzgün bilmiyor, Filipinler’e Güney Amerika’ya nasıl gidecek de tatil yapacak
bu nasil bir kucumseme? o kullandiginiz smiley i hakikaten uygulayin, ve su cumlenizden utanin. bir tane harfin yanlis yazilmasi sebebiyle konuyu nerelere goturdunuz, kara cahir insan yaptiniz kadini. gercekten utanin.

konu sahibi; bisuru gurbetci o 4 haftayi daha dogru degerlendiriyor. seneler once memleketten disari cikilmazdi evet, kucuk cocukken tatillerimiz memlekette gecerdi deniz meniz gormezdik. ama bizler biraz buyuyunce artik denizlere, sarkli sehirlere goturmeye basladi ailemiz bizi sagolsunlar. yeni generasyon zaten artik tek yerde bagli kalmiyor, 8/10 gun tatil koyu, bir hafta memleket, bir hafta ulkede turlama filan..gayet dogal. tatilinizden neden vazgeciyorsunuz ki. hem dugunu yapin, hediyenizi takin, belki ufak bi sekilde destek cikarsiniz, hemen akabindede atlayin gidin bi tatil koyune. koy yerinde 4 hafta gecer mi yahu.

Ben gorevimi yaparim aile abi abla olarak ama bana guvenerekte evlenecekse hic kusura bakmasin.
Tatil konusunda seni cok iyi anliyorum. Butun yil ev, is , is, ev ayni tempo, insan bu stresi ustunden atmak istiyor tabi. Ben 3 yil oldu turkiyeye gitmeyeli, burnumda tutuyor kokusu ezani arabalarin mazot kokusu bile dusun yani o kadar ozlem var icimde.
Bazi yorumlarda hayretler dogrusu, guzelim turkiyem dururken yabanci ulkeye neden gideyim, AllahAllah. Tatil yerinede Tadil yazmissin buna takanlar olmus aman ne buyuk ayipp ne buyuk ayipp tuh cok uzuldum , turkce ogretmenleri kayniyor etraf mashaAllah

Bence Turkiyeye gitmesen ayarlayin gideceginiz tatil yerine, cunku TR ye gittinmi bi sekilde olmuyor helede esinin ailesi ordaysa.

avrupada yasayıpta orayı kötülemiyolarmı keske söyle bisey olsa bırak arkadasım devlet görse ve sınır dısı etse bunları göriyim o zaman senin sevgini

tatil dediği turkiyeye memlekete gitmek .bütün masrafları bana yaptıracaklar diye strese girmiş kadıncağız haklı olarak

Antalyaya bodruma giden gurbetçi görmedim ben . bitane bile görmedim , bilmiyorum belkide benim gurbetçi akrabalar öyle , türkiyeye de kredi çekip geliyorlar , havasİda çabası
turizme çok katkıları var Avrupalı türklerin hatta tekstil inşaat kuyum vb bir çok sektöre de mutlaka gelsinler.gelinnnn gelinnn diyorum ben

okuma yazmayı almanya da öğrenen ilkokul mezunu bile olmayan bir akrabam dünyayı gezdi neredeyse.uyanıklıkta hepimizi suya götürür susuz getirir.kadın başıyla turkıyeden 10 daire 1 yazlık 2 dükkan aldı .ha duyduğuma göre hala birikmişi de varmış ha ha

Ezan sesini özledigimizi ülkemizi özledigimizi anlayamayanlar benim türkcemin bozukluguna takildilar bosver canim ya bunu yasayamayanlara anlatamazsin zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…