- 10 Temmuz 2016
- 467
- 197
- 23
Ben daha 18 yaşındayım evde dayım annem ve 2 kardeşim yaşıyoruz. Annem ile babam ayrı ama babam bazen eve gelir bı ihtiyacınız var mı der cebinde ki son kuruşuna kadar çıkarıp verir kendine almaz bize alır sağolsun. Dayimda bizde kalıyor 10 senedir çalışıyor ama şu kadar senedir ben eve para getirdiğini görmedim ! Sadece internet faturası ödüyor oda 40 TL. Beyfendi kendi ne yemek isterse annemden onu yapmasını istiyor ama hiç bir katkısı yok! Bazen yemek beğenmiyor emir veriyor şunu getir bunu yap git şunu al diye çok sinir oluyorum. İşten geliyor anneme yemek koysana diyor. Ya 28 yaşında eli ayağı yok sanki . Bakkala gidicegim zaman ekmek kola alicam ondan istiyorum adamda 3 lira bile yokkk!!! Çalışmasa eyvallah diyecem ama senelerdir çalışan bir insan bu paraları napıyor ? Birde utanmadan annem yemek yapacak para istiyor ertesi günü o parayı alıyor annemden borç gibi ya ben 5 aydır biriktirdiğim parayı anneme verdim gene bı laf çıkmadı ağzımdan ve ne hayallerle biriktirmistim onu. Kardeşler arasında böyle şey mı olur? Birde aynı evde yaşıyoruz! Hiç bir katkısı yok. Batmaya başladı bana artık tahammülum kalmadı in