- 31 Aralık 2013
- 1.111
- 576
- 138
Kızcağıza cok üzüldüm ben abisinin evine sığamamıs,ailesinin de maddi durumu iyi olmadığı icin abisinin evinde kalmak zorunda kalmıs okumak icin,ama belli ki kendisinden baya baya rahatsız olunuyor,bunları bilse bence okulu bile bırakır gider.öğrenci kız sevdiğiniz adamın kardesi ve sizin evinizde kalmaya ihtiyacı var mecbur yani ne olur ki kendi evi gibi hissettirseniz bu düsünceleri bir kenara atıp.Cocuğunuz olacak ilerde o da odasını dağıtacak ne olur ki odasını dağıtsa öğlene kadar uyusa.2 yıllık okuyormus bir de bir yıl daha kalsın ne olur yani siz de kız icin böyle düsünmeseniz?surda ne kalmısAslında iyi biri ama düşüncesiz. Biz daha yeni evliyiz başbaşa kalamıyoruz sürekli yanımızda. Arada annesinin babasının yanına gitse birkaç günlüğüne o da yok. Biz nezamn gidersek bizimle geliyor yol parası boşuna vermesinmiş.Gezmeye gitsek bizimle geliyor. Her an 3ümüz beraberiz. Ben çalışyorum hem de ev isleryle ilgilenyorum. Mutfak esyalarimı dikkatsizce kullanyor kıryor.Onun odası hep dağınık sadece öğlene kadar uyumayı, sevgilisiyle gezmeyi sever haftada 2 gün okulu var.Eşim de görümcem de sigara içıyor. ben karşyım kızıyorum bana inat yaparmış gibi sürekli abisini balkona sigara içmeye çağıryor. Balkon pislik içinde olur külleri hiç temizlemez. Dağınık bıraktığı birşeyi hayatta kaldırıp düzeltmez.esimin ailesi cok şımartmış diye düşünüyorum. Para harcamayi da cok seviyor kayın pederim maddi açıdan kötüleşince biz yardım etmek zorunda hissediyoruz.tahammulüm azalıyor. Eşimle kız kardeşı hakkında konuştum ama bana taviz vermemeye çalışyo bazi şeylere çok takıldığımı söylüyor. Onun yerine kendimi koymami istyor ailesine hayır diyemedi çünkü gecen yıllarda bekarken o da abisinin yaninda kalmiştı. Ben anlayış göstermeye çalşyorum ama içime atmaya başladım ayrı bir stres oldu bana gece yarısı sessizce ağlıyorum artık.
Aynen dediğıniz gibi sabretmekten başka carem yok sabredicem inşBir süreden sonra insana kaşının üstünde gözün var diye çatabilicek duruma geliyosun zor valla batar sana hareketleri hep. Ama bence madem bu yola girdiniz mezun olana kadar sabredin çünkü siz o kadar evinizi açar iyilik yaparsınızda en ufak bi imanız sizi düşman ilan eder bu durumda. Zor işin
peki kayınvalidenize konuşsanız, o incitmeden halini yolunu bulsa en azından arada sizi yalnız bırakıp nefes aldırsa size, nasıl olur ?Abisi bu konuda çekingen ve de onu kırmak istemiyor araları çok iyi. Evet davranışları kasıtlı değil ama sadece kendisini düşünüyor .esimle bir defa uzun uzun konuştum ama pek fayda olmadı.artık bu derdimi kimseye anlatamaz duruma geldim.
Kendi evindeymiş gibi hissettiriyoruz onda bir sıkıntı yok merak etmeyin bugüne kadar onunla tartişmadım bile. Ama ben kendi evimdeymişim gibi hissedemiyorum eşimin ailesi o evler bizim deyip duruyor. Ben eşimle severek evlendim annemi babamı bıraktım.Kızcağıza cok üzüldüm ben abisinin evine sığamamıs,ailesinin de maddi durumu iyi olmadığı icin abisinin evinde kalmak zorunda kalmıs okumak icin,ama belli ki kendisinden baya baya rahatsız olunuyor,bunları bilse bence okulu bile bırakır gider.öğrenci kız sevdiğiniz adamın kardesi ve sizin evinizde kalmaya ihtiyacı var mecbur yani ne olur ki kendi evi gibi hissettirseniz bu düsünceleri bir kenara atıp.Cocuğunuz olacak ilerde o da odasını dağıtacak ne olur ki odasını dağıtsa öğlene kadar uyusa.
kızlarına çok düşkünler beni yanlış anlayabilirler eşim de bundan çekiniyor. Kimseyi kırmak istemiyorumpeki kayınvalidenize konuşsanız, o incitmeden halini yolunu bulsa en azından arada sizi yalnız bırakıp nefes aldırsa size, nasıl olur ?
hımmm o zaman minik hamlelerle orta yolu bulmaya çalışacaksınız, kırmadan yoluna koymaya çalışacaksınız. sabır ve kolaylık dilerimkızlarına çok düşkünler beni yanlış anlayabilirler eşim de bundan çekiniyor. Kimseyi kırmak istemiyorum
Bence bu kadar rahat olması evinde gibi hissettirmiş olmalarından kaynaklı.. istemiyorum gitsin diye birşey de söylememiş konu sahibi zaten tek beklediği şey biraz anlayış kaldı ki çok haklı bu konuda. En azından tatillerde ailesinin yanına gitse karı koca başbaşa kalsalar bu da yetecek.. Ne kadar acındırdınız öyle.. Zor durumda olabilir ama bu odasını toplayamayacağı anlamına mı geliyor ? Konu sahibi de çalışıyor bu arada dikkatinizi çekerim..Kızcağıza cok üzüldüm ben abisinin evine sığamamıs,ailesinin de maddi durumu iyi olmadığı icin abisinin evinde kalmak zorunda kalmıs okumak icin,ama belli ki kendisinden baya baya rahatsız olunuyor,bunları bilse bence okulu bile bırakır gider.öğrenci kız sevdiğiniz adamın kardesi ve sizin evinizde kalmaya ihtiyacı var mecbur yani ne olur ki kendi evi gibi hissettirseniz bu düsünceleri bir kenara atıp.Cocuğunuz olacak ilerde o da odasını dağıtacak ne olur ki odasını dağıtsa öğlene kadar uyusa.2 yıllık okuyormus bir de bir yıl daha kalsın ne olur yani siz de kız icin böyle düsünmeseniz?surda ne kalmıs
Maddi açıdan destek alacak kadar durumları kötüyse neden kızlarını vakıf üniversitesine gönderiyorlar? Herkes özel okula mı gidiyor? Ben sizin yerinizde olsam ne kızı evime alırım böyle uzun süre, ne de diğer tarafa yardım ederim. Kız burslu okuyorsa başka diyemeyeceğim, o kadar puanı varsa gidip devlet ünivesitesinde okusaymış.Arkadaşlar, ben 8 aylık evliyim. Ama hiç umduğum gibi geçmiyor.Hayal ettiğim gibi değilmiş evlililkt.Eşimin kız kardeşi yanımızda kalıyor özel Universite okuyor.baştan yanımzda kalmasını tereddüt ettim ama esimin ailesini kıramadık maddi açıdan onlara destek çıkyoruz. Hem de Okuyana yardım etmek istedim çünkü ben çok zor şartlarda okudum. ancak artık tahammül edemiyorum zor sabrediyorum(
Kesinlikle sabretmeye çalışyorum. Tatsızlık çıksın istemiyorum. Bu defa kayınvalidem ve kayınpederimle aram açılıcak. Saygısızlık etmek istemiyorum. Kendi annem ve babam da çok üzülürRahat mi edemiyorsunuz yoksa size rahatsizlik verici hareketlerde mi bulunuyor
Gecici bir donem ne de olsa..
Biraz daha sabredin cok onemli bir olay yoksa..
Evet cünkü ben o kızım..Bence bu kadar rahat olması evinde gibi hissettirmiş olmalarından kaynaklı.. istemiyorum gitsin diye birşey de söylememiş konu sahibi zaten tek beklediği şey biraz anlayış kaldı ki çok haklı bu konuda. En azından tatillerde ailesinin yanına gitse karı koca başbaşa kalsalar bu da yetecek.. Ne kadar acındırdınız öyle.. Zor durumda olabilir ama bu odasını toplayamayacağı anlamına mı geliyor ? Konu sahibi de çalışıyor bu arada dikkatinizi çekerim..
nasıl yaniEvet cünkü ben o kızım..
Bana niye bukadae acıklama yaptınız onu anlamadım madem 2 sene dayanamayacaktı bastan kabul etmeseydi,böyle kendini yiyip bitirmekle bir yere varamaz yani,kabul ettiyse de bir yıl kalmıs dayansın artık.Ben görüslerimi belirttim herkesin fikri kendine bu durumda mesajımı alıntılayıp da bukadar uzun bir mesaj yazmanıza anlam veremedim,odasını toplasa ne olur toplamasa ne olur banane yani,sadece fikrimi belirttim.İyi aksamlarBence bu kadar rahat olması evinde gibi hissettirmiş olmalarından kaynaklı.. istemiyorum gitsin diye birşey de söylememiş konu sahibi zaten tek beklediği şey biraz anlayış kaldı ki çok haklı bu konuda. En azından tatillerde ailesinin yanına gitse karı koca başbaşa kalsalar bu da yetecek.. Ne kadar acındırdınız öyle.. Zor durumda olabilir ama bu odasını toplayamayacağı anlamına mı geliyor ? Konu sahibi de çalışıyor bu arada dikkatinizi çekerim..
ciddi değilim fikrimi belirtmistim üzerine upuzun bir acıklama gelince öyle dedim.nasıl yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?