- 31 Aralık 2013
- 1.111
- 576
- 138
ya bastan kabul etmiceklerdi,yada kabul ettiyse simdi katlanmak zorunda zaten surda bir seneleri kalmıs,kendini yiyip bitirerek biryere varamaz konuda ben vakıf üniversitesinde okuduğunu görmedim dün,yeniden mi düzenlendi bilmiyorum.Hatra ailesinin maddi durumu kötü biz destek oluyoruz,yol parası vermemek icin bizle geliyor demisti.E benim de böyle düsünmem normal değil mi sonuc olarak?Özel üniversitede okuyor..tatillerde evine gitmiyor..yeni evli çift hafta sonu bari yalnız bırakılır ...bunu kaynana yapsa okuz deriz kk olarak.
Tabiki...ama kabul edildiyse insanda az karakter olur haftada iki gün okul zaten az yardımcı olsun pozitif olsun evin mokunu çıkarmasın dimi??ya bastan kabul etmiceklerdi,yada kabul ettiyse simdi katlanmak zorunda zaten surda bir seneleri kalmıs,kendini yiyip bitirerek biryere varamaz konuda ben vakıf üniversitesinde okuduğunu görmedim dün,yeniden mi düzenlendi bilmiyorum.Hatra ailesinin maddi durumu kötü biz destek oluyoruz,yol parası vermemek icin bizle geliyor demisti.E benim de böyle düsünmem normal değil mi sonuc olarak?
Tabi canım ona lafım yok sonıcta baskasının evinde kalıyor ben olsam dikkat ederdim herseyime.Bir de ben konuyu ilk okuduğum haline göre öyle anlatınca maddi durumu kötü bir ailenin okumak icin abisinin yanında kalmaya mecbur bir kızı olduğunu düsünmüstüm ama yorumlarını okuyunca öyle değilmis yani.Tabiki...ama kabul edildiyse insanda az karakter olur haftada iki gün okul zaten az yardımcı olsun pozitif olsun evin mokunu çıkarmasın dimi??
Söyleyeceksiniz, yönlendireceksiniz o halde. Canım odanı toplarmısın? Ben evi süpürüyorum sende balkonu yıkayıver vb. şekilde teşvik edeceksiniz.Aslında iyi biri ama düşüncesiz. Biz daha yeni evliyiz başbaşa kalamıyoruz sürekli yanımızda. Arada annesinin babasının yanına gitse birkaç günlüğüne o da yok. Biz nezamn gidersek bizimle geliyor yol parası boşuna vermesinmiş.Gezmeye gitsek bizimle geliyor. Her an 3ümüz beraberiz. Ben çalışyorum hem de ev isleryle ilgilenyorum. Mutfak esyalarimı dikkatsizce kullanyor kıryor.Onun odası hep dağınık sadece öğlene kadar uyumayı, sevgilisiyle gezmeyi sever haftada 2 gün okulu var.Eşim de görümcem de sigara içıyor. ben karşyım kızıyorum bana inat yaparmış gibi sürekli abisini balkona sigara içmeye çağıryor. Balkon pislik içinde olur külleri hiç temizlemez. Dağınık bıraktığı birşeyi hayatta kaldırıp düzeltmez.esimin ailesi cok şımartmış diye düşünüyorum. Para harcamayi da cok seviyor kayın pederim maddi açıdan kötüleşince biz yardım etmek zorunda hissediyoruz.tahammulüm azalıyor. Eşimle kız kardeşı hakkında konuştum ama bana taviz vermemeye çalışyo bazi şeylere çok takıldığımı söylüyor. Onun yerine kendimi koymami istyor ailesine hayır diyemedi çünkü gecen yıllarda bekarken o da abisinin yaninda kalmiştı. Ben anlayış göstermeye çalşyorum ama içime atmaya başladım ayrı bir stres oldu bana gece yarısı sessizce ağlıyorum artık.
Kızcağıza cok üzüldüm ben abisinin evine sığamamıs,ailesinin de maddi durumu iyi olmadığı icin abisinin evinde kalmak zorunda kalmıs okumak icin,ama belli ki kendisinden baya baya rahatsız olunuyor,bunları bilse bence okulu bile bırakır gider.öğrenci kız sevdiğiniz adamın kardesi ve sizin evinizde kalmaya ihtiyacı var mecbur yani ne olur ki kendi evi gibi hissettirseniz bu düsünceleri bir kenara atıp.Cocuğunuz olacak ilerde o da odasını dağıtacak ne olur ki odasını dağıtsa öğlene kadar uyusa.2 yıllık okuyormus bir de bir yıl daha kalsın ne olur yani siz de kız icin böyle düsünmeseniz?surda ne kalmıs
Ayy nereden söyledim fikrimi herkes üzerime saldırdı konunun ilk haline yorım yapmıstım ben ailesinin maddi durumu cok kötü bizim yanımızda kalmak zorında diyordu.Yukarda acıkladım tekrar baska bir yorumda okuyun lütfen alıntılayıp durmadan önce özel üniversitede okuduğu falan söylenince yorumum değisti lütfen okuyup öyle alıntılayın ilk mesajımı.Kötü bisey de söylemedim zaten.Tam aksine aşırı rahattan kaynaklanıyor bu durum.
Demek ki çok rahat etmiş ki koskoca kız öğlene kadar uyuyup, yatağını bile kapatmayıp, bir de rahat rahat gezebiliyor.
Dikkatinizi çekerim konu sahibi çalışan ve yeni evli bir bayan. İstediği birazcık anlayış.
Görümcenin üzülecek durumu mu var?
Konunun iceriği tamamen değistirilmis arkadasım bu konu gece cok daha farklıydı yani ben ona göre yorum yaptım.simdi konu bastan yazılmıs ve yarısı silinmis konı iceriği silmek yasak değil mi?@okypeteTam aksine aşırı rahattan kaynaklanıyor bu durum.
Demek ki çok rahat etmiş ki koskoca kız öğlene kadar uyuyup, yatağını bile kapatmayıp, bir de rahat rahat gezebiliyor.
Dikkatinizi çekerim konu sahibi çalışan ve yeni evli bir bayan. İstediği birazcık anlayış.
Görümcenin üzülecek durumu mu var?
Ev işlerinde mutfakta arada yardım ediyor bundan sıkıntı yok. Ama kendi odası çok dağınık yatağını toplamasını belki 10 15 defa söyledim eşim de söyledi kaç defa misafir geldi rezil oldum o bunu umursamıyor nasılsa yine yatılacak dyo. Kayınvalidemler böyle alştrmış. Yanlışları görmezden gelinmiş şuan bile bi hata yapsa kızlarının arkasındalar. Ben annemden babamdan böyle görmedim. Yefiğim tabagı içtğm bardağı kenar köşede bırakmadım.Baştan kabul etmişsiniz, kıza hiç iş yaptırmamışsınız. Şimdi bundan sonra tam tersini yaparsanız bütün yaptıklarınız da Boşa gidecek. Çare eşiniz. Eşinize ne düşündüğünüzü samimiyetle anlatın. Ondan yardım isteyin. Hiç olmazsa arada göndersin Kardeşini, stajını memleketinde yapsın.
Ayy nereden söyledim fikrimi herkes üzerime saldırdı konunun ilk haline yorım yapmıstım ben ailesinin maddi durumu cok kötü bizim yanımızda kalmak zorında diyordu.Yukarda acıkladım tekrar baska bir yorumda okuyun lütfen alıntılayıp durmadan önce özel üniversitede okuduğu falan söylenince yorumum değisti lütfen okuyup öyle alıntılayın ilk mesajımı.Kötü bisey de söylemedim zaten.
Konunun iceriği tamamen değistirilmis arkadasım bu konu gece cok daha farklıydı yani ben ona göre yorum yaptım.simdi konu bastan yazılmıs ve yarısı silinmis konı iceriği silmek yasak değil mi?@okypete
Konu içerigini kesinlikle silmedim. Baştan da söyledim şimdi de. Esimin kız kardesi yanımzada kalyor vakıf üniversitesnde yarı burslu 2 yıllık okuyor. Fedakarca davranp kabul ettim kıyamadım. Yanımızda kalsın ama en azında arada annesinin babasnn yanına gidebilir 2 gün kalabilir çünkü cuma cumartesi pazartesi günleri tatil.arada söyledk amaan 2 günlğne gidilrmi boşuna yol parası vercem deyip duryor.annesi de biz iyiz kızım sen derslerine bak deyip yüz veryo. Kayınpederim çağryor gitmyo.ne yapacağmı bilemedim eşimle konuştum sakince içimden geçenleri anlattım biraz bozulur gibi oldu. Benim yerine koy kendini senin kardesn olsaydı birsey diyebilrmiydn dedi eşim de geçen yıllarda abisyle yengesinn yanında kaldı 1 yıl kadar oyüzden çok taviz vermyo bana. Ben gidip kardesyle tartişcak degilim sadece evimde huzur istyorum. Esim kardesinin bizde kalacğnı söyledğnde zaten tatillerde eve gidecek hafta ici burda olcak yaz tatilnde olmayacak demsti sorun gormedim nasilsa biz de calsyoruz diye kabul etmstim. Ama bu yaz stajını bizm yanmzda yapacağnı ögrendim iyice bozuldum. Annesini babasını da çoktan ikna etmş bile.Konunun iceriği tamamen değistirilmis ve yarısından coğu silinmis biz ilk haline göre yorım yapmıstık,konu iceriği silmek yasak değil miydi?Mune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?