• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tahammülüüm kalmadıı..

cesaretiniz yoksa oturacaksiniz oturdugunuz yerde,sikayet etmek bosa
bunlari esinizle konusmadiktan sonra.
evlenmis olmak icin evleniyorsunuz,
sonrasi boyle olur vesselam...

şu cümleni okuduktan sonra diğer konularına bakayım dedim.ne çok konu açmışsın ama tam olarak eşini niye kendine layık bulmadığını anlamadım.üstelik eşini zorlayarak evlenmek isteyen sensin.:50:peki bunca yermeden sonra kocanın koynuna nasıl giriyorsun:44:

girmiyorum zaten merak etme

girmiyorum zaten merak etme

işine gelmeyince insanlara neden dikleniyorsun ki
bak canım geçinmeye gönlün varsa idare edeceksin
he yoksa boşancaksın
burda gelip gidip yazmanın alemi yok
bunu söylemeye çalışıyoruz
yanıma yakıştırmıyorum lafını bende sevmiyorum açıkçası
hem adamla senin anlatmanla senin ısrarınla evleniyorsunuz
hem de böyle konuşuyorsun
bilemedim valla

Emin olmadan yapılan evliliklerde kişiye üzülmem, karşısındaki insana üzülürüm.Bu yaptığınız eşinizin vaktini almaktan başka birşey değil (dolayısıyla bizim ama bu o kadar önemli değil tabii)...

eşim de sütten çıkmış ak kaşık değil bana evliliği zehir etti o yüzden bende caba gösteriyorum amacım dertleşmek içimi dökmek..ben elimden geleni yapıyorum.bide üstüne görümceyle uğraşıyorum

eşim de sütten çıkmış ak kaşık değil bana evliliği zehir etti o yüzden bende caba gösteriyorum amacım dertleşmek içimi dökmek..ben elimden geleni yapıyorum.bide üstüne görümceyle uğraşıyorum

Boşanmıyorsun, evli gibi de değilmişsiniz zaten. Hiç birşey yapmadan oturun madem ne diyelim size?

Back
X