Tahmini olan var mı?

uykusuzbekkeyis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2025
7
1
1
26
Herkese merhaba,
Nerden başlayacağımı inanin hiç bilmiyorum. Sürekli burayı okuyup duruyorum ilk defa bende yazıp içimi dökmek istedim.

2-2,5 yıldır korunmasız ilişki yaşıyoruz ve her türlü yöntemi denedim ilişkiden sonra bacakları dikmek, çatlatma iğnesi (ki yumurtalıklarım gayet sağlıklı) bir sürü vitamin kullandım. Tüp bebek için görüşmeye bile gittik (tüp bebek için hazır olmadığımı düşündüm) yinede hamilelik olmadı. Kimyasal gebelik, düşük vs hiç biri de olmadı. Her ay yumurtlama dönemimi takip ediyorum değerlendiriyorum ama bu ay hiç takip etmedim ve çok az bir birliktelik oldu son regli tarihim 13 Ekim ortalama 25-26 gün regli döngüm (çok düzenli) beklenen adet dönemim 8-9 Kasım ama 4 kasımda regli olacağımı düşündüm sıcak basması ve regli sancısı yaşadım sonra da bir daha hiç bir belirti olmadı. Şimdi sadece midem yanıyor. Akıntı artışım yok. Bu neden oldu bir ihtimal var mı?

Gebelik ihtimali yok mu test yaptınız mı ? Eğer bu ihtimaller yoksa büyük ihtimal stresten bunları yaşadınız insan vücuduna dinlemeye başladıkça bişeyler hissetmeye başlıyor

Gebelik ihtimali yok mu test yaptınız mı ? Eğer bu ihtimaller yoksa büyük ihtimal stresten bunları yaşadınız insan vücuduna dinlemeye başladıkça bişeyler hissetmeye başlıyor
Kendimce o kadar denemeyle olmadıysa bu sefer hiç yoktur diyorum ama bu 4 kasımda yaşadığım duruma anlam veremiyorum. Henüz test yapmadım çok erken diye

Benimde 2 yil sonra hamilelik oldu oncesi senin gibi hiç olmadı sıkıntı yok hamile kaldığım ay bir ebeye gitmiştim adet bittikten sonra bacaklarıma zeytinyağı ile esim masaj yapti masaj sonrasi bacaklarimi salladı masajin amaci yumurtaliklara giden kan akışını arttırmakmis sallamak da rahim kayması varsa yerine getirmekmis boyle anlatınca bende denedim 3 gün masaj yaptık 3.günde belime eczaneden yakı aldırdı onu yapıştırdık bu da rahmi sıcak tutmak içinmiş faydası oldumu bilmiyorum ama o ay hamile kaldım kafadada bitirmiştim hiç doktora girmedim kendime 6 ay süre verdim süre sonunda tüp bebeğe gidecektim hamileligimi adet gecikmesinden 3 gün sonra öğrendim belirtileri de öğrendikten sonra düşününce fark ettim tv izlerken falan uyakaliyordum karnımda acıma gibi bir his vardı ve koku hassasiyeti başlamıştı buzdolabı leş gibi kokuyordu tabi ben adet belirtisi sandım inşallah sende en kısa zamanda bebisine kavuşursun tüp bebek denemeden bende biraz kendi haline bırak bedenin ruhun dinlensin

Ne kadar ihtiyacım varmış aslında eşim dışında birilerin bana bırak bedenin dinlensin demesine teşekkür ederim. Her fikre o kadar açığım ki bu masaj olayını bende deneyeceğim.

Acaba hiç bir belirti olmadan hamile olduğunu öğrenen oldu mu?

Derken üzerine regli oldum
Hep öyle olur zaten bu sefer kendini rahatlat tamamen dinlen ruhun bedenin dinlensin rahatlat kendini canım benim
Ne kadar ihtiyacım varmış aslında eşim dışında birilerin bana bırak bedenin dinlensin demesine teşekkür ederim. Her fikre o kadar açığım ki bu masaj olayını bende deneyeceğim.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki çıldırıyordum resmen sorun yoksa neden olmuyor diye millettin kaza ile oluyor ben istiyorum ama olmuyor diye senden kendine biraz zaman ver bir kaç ay kendi hayatını yaşa sanki o süre sonunda hamile kalacakmissin gibi düşün ve bu son günlerin tadını çıkarıyormus gibi yap masajı da dene bir zararı olmaz sana eminim o da gevşekir seni

Hsg çektirdiniz mi hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…