aynen ölee yaaa gerçi daha zaman varr yağmurum bu arada benmi tarihi yanlış yazdım 11 şubat c.tesi ye denk gelmiyomu yaa
yahu h.içi de nişan mı yapılırmış yaff güldenim h.sonu olsa rahat ederdin ama neyse annenle çık bu h.sonu bak bakalım birşeyler..
arayınca da bulunmaz hee
hayır cmt.7 si var birde 14 ü hangisi şaşkın iyice öğren
canım nasıl hissetmedin yaa bak söledim sana bence sen bi doktora git ihmal etme iz kalır falan.. bi de öle herkesin söledii şeleri kullanma bnm bi arkadaş erkek arkadaşıyla balığa çıkıyolar öğlen vakti sandalla.. kız yanıyo bi de beyaz tenli biri diyoki git eczaneden şu kremle şu kremi al karıştır iyi geliyo.. kızcağızda sürüo.. daha beter yandı 3. derecedenmi ne yanık oldu 1 hafta hastanelerde kaldı.. sen bi doktora git.. ihmal etmee :26::26:
çağlam işe başlamışsıın ben daha yeni farkettim.
çok sevindim bebeğim ya. allahımmmmm ne güzel
kesin ben yanlış duydum ne giycem diye düşünürken evet evet iyice öğrenimm ben bi onu
aaa 2013 yılının gelinleridemi varmışbendeee bendeee sizlerdenimm:)
hoşgeldin aramıza bakalım..
ben yağmur ismin nedir,kaç yıldır birliktesiniz veeee neyi bekliyorsunuz bakalım tanışalım hemmen:9 tşk edrim hoşbulduk. ismim zeliha. 2 yıldır birlikteyiz. büyük ihtimal subatta asker yari olcam :):):) gelincede hemen dügün allah kısmet ederse
hoşgeldin aramıza yeni gelincikk
hoşbulduk tatlım tşklerrr
bende senin gibi geç farkedenlerdenım canım
tşk edrim hoşbulduk. ismim zeliha. 2 yıldır birlikteyiz. büyük ihtimal subatta asker yari olcam :):):) gelincede hemen dügün allah kısmet ederse
nasıl olduda burayı farketmedim kendime şaşıyorum canım :) çok güzel bi topik olmuş. bayada ilerlenmiş:)
memnun oldum zeliha..
seni açtıgın konudan hatrladım sevgilin başka kızlara bakıyordu sanırm dimi?:44:
hadi bakalım hayrlısı söz nişan varmıydı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?