'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yarın gitmeylıymm sanırımm
allahım iz kalırsa mahvolurumm yaa inş kalmazz :26:
üzerimdeki giysilerden sanırım herkes öyle diyo nasıl hissetmedın diye bilsem ahh :S
hiçç canım acımadı aynada görene kadarr yanii

çağlam işe başlamışsıın ben daha yeni farkettim.
çok sevindim bebeğim ya. allahımmmmm ne güzel

evet balımm başladımm hem de istedigim işe hayallerimin işine kariyerimi devam ettirmek istediğim alana kitaplar benim ikinci aşkımdı artık işim de oldular cok mutluyum herkese nasip etsin rabbim istediği yerlerde calısmayı darısı basınaaaa

Bu arada 2000 inci sayfamız hayırlı olsun

Son düzenleme:

tşk edrim hoşbulduk. ismim zeliha. 2 yıldır birlikteyiz. büyük ihtimal subatta asker yari olcam :):):) gelincede hemen dügün allah kısmet ederse[/QUOTE]

memnun oldum zeliha..
seni açtıgın konudan hatrladım sevgilin başka kızlara bakıyordu sanırm dimi?:44:
hadi bakalım hayrlısı söz nişan varmıydı??

Son düzenleme:
tşk edrim hoşbulduk. ismim zeliha. 2 yıldır birlikteyiz. büyük ihtimal subatta asker yari olcam :):):) gelincede hemen dügün allah kısmet ederse

memnun oldum zeliha..
seni açtıgın konudan hatrladım sevgilin başka kızlara bakıyordu sanırm dimi?:44:
hadi bakalım hayrlısı söz nişan varmıydı??[/QUOTE]

evet canım taa kendisiyim . böyle anılmak istemezdim :) nese nişanlıyım canım

nasıl olduda burayı farketmedim kendime şaşıyorum canım :) çok güzel bi topik olmuş. bayada ilerlenmiş:)

bende burdaki yoğunluga sasırmıstım valla bende yeni sayılırım burda
sorunlarını bende takip edıyodum canım umarım halletmıssınızdırr herşeyi
allah sabır versın sımdıden askerlık ıcınde

memnun oldum zeliha..
hadi bakalım hayrlısı söz nişan varmıydı??

evet canım taa kendisiyim . böyle anılmak istemezdim :) nese nişanlıyım canım[/QUOTE]

ne güzel yaa hadi şimdiden Allah kavstursn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…