slm kızlar naslsnz bakalm:)))
kimseyle rastlaşamıorm bu günlerde işler çok yoüun dıptıs dıptıs indrm hazırlığındayzzzz:119:
gizoşm senin ceketlerden turuncu mor mavi turkuaz bordo ve kırmızı renkleri indrme girio, siyah lacivert krem ve kahve renkler yeni sezonda da olcak habern olsn
kızlar bakın bu çay bardaklarından aldım bugün 12 tane.. yakından çok güzeller :) 4 lü satılıyodu 7.90 fiyatı. (migrostan)
yalnız boyutu biraz büyük, normal çay kaşıkları küçük kalıyo içinde, cam çaykaşığı düşündüm bunlara ama bilmiyorum yine de ..
Eki Görüntüle 319539
canım nasılsın bakalım
ben siyah ve krem istiyuordum ama neyse parayı bastırcam kremi alcam artıkyarım maaş ikramiye yatırdılar ilaç gibi oldu alışverişe yatırrım biraz yahuuu
neler yaptın nilim anlat bakalım
niiiilll, giizeem ben de iyiyim sağolsun :) öperim sizi
kuzum sana yetişemedm sanırm gidiomusun, konusalm yine dikkat et kendine öptm çok
Ya kargocular dikkat etmemiş ki üzerinde kırılır ibaresini de görmüyorlar sanırım . Teşekkür ederim cnm .
Deren benim kinin bir taneside kırık gelmişti ben geri yolladım. Markafoniyi aradım geri ödemeli olarak gönderebilirsiniz dedi. Kırık olan seti sadece gönderdim faturanın arkasındaki formu doldurdum. Onunla birlikte yolladım. İadesini yaptılar canım.
Günaydınnn herkese
günaydın milleett
herkese tünaydınnn
günaydıınn canlaarr..
herkese tünaydınnn
öğlen oldu valla cnm
sen çalışıyomusunn yağmur ?
canımm sanada öpücüklerrnasılsınnnn neler yapıosunnn
turkuaz nerelerdeee gizoş nerelerdeee berfin nerelerde pastamm nerelerde yaaaa
tünaydın balımmm nasılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?