'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Canlar slm ben geldım . Nasılsınız bakalım . Bu arada size birşey danışacağım . Markafoni den bardak almıştım . 1 i kırılmış yaa:2: Şimdi bunu nasıl iade edeceğim . Beni bir aydınlatsanız

deren merhaba, kargoda mı kırılmış acaba. gönderim ve iade kısmını oku bi istersen siteden. ya da faturanın arkasında yazıyodu galiba.

naaazzzzzzzzzzz , yavrum ne olmuşsun sen öyle çok geçmiş olsun.

yeni gelincikler hoşgeldiniz

Ya kargocular dikkat etmemiş ki üzerinde kırılır ibaresini de görmüyorlar sanırım . Teşekkür ederim cnm .

kızlar bakın bu çay bardaklarından aldım bugün 12 tane.. yakından çok güzeller :) 4 lü satılıyodu 7.90 fiyatı. (migrostan)
yalnız boyutu biraz büyük, normal çay kaşıkları küçük kalıyo içinde, cam çaykaşığı düşündüm bunlara ama bilmiyorum yine de ..

slm kızlar naslsnz bakalm:)))
kimseyle rastlaşamıorm bu günlerde işler çok yoüun dıptıs dıptıs indrm hazırlığındayzzzz:119:
gizoşm senin ceketlerden turuncu mor mavi turkuaz bordo ve kırmızı renkleri indrme girio, siyah lacivert krem ve kahve renkler yeni sezonda da olcak habern olsn

canım nasılsın bakalım

ben siyah ve krem istiyuordum ama neyse parayı bastırcam kremi alcam artık yarım maaş ikramiye yatırdılar ilaç gibi oldu alışverişe yatırrım biraz yahuuu

neler yaptın nilim anlat bakalım

Telemorcem ben de bunlardan aldım hatta arkdaşım hediye almıştı bana iki kutu 8 adet oluyor galiba . Bunların içine İkea'dan çok güzel çay kaşıkları buldum kocaman gidebilirsen bak derim. İyi akşamlar bu arada kızlar kimse var mı?

almorum teşekkürler canım, bakarım tabiki. bu ara alabilirsem kaşıkları da eklerim.

napıym cnm ya valla işe gidiorm geliorm ancak dinlenebiliorm bilg bana bakıo ben ona ama halim olmuo açmaya o derece
dün atakanlaydm sabahtan ailesine gittik işte kahvaltı yaptık kahve fln içtk orda çorluya geçtk biraz gezdk sonra döndm bende ista ama özledm bile çokkk,
bu arada bu cumartesi tatilm hatta pazar da 6 girişim istediğin bi gün gmrüşebiliriz hatta belki diğer kızlarda gelir süper olurrrrr
sen neler yaptn kuzum

Ya kargocular dikkat etmemiş ki üzerinde kırılır ibaresini de görmüyorlar sanırım . Teşekkür ederim cnm .

Deren benim kinin bir taneside kırık gelmişti ben geri yolladım. Markafoniyi aradım geri ödemeli olarak gönderebilirsiniz dedi. Kırık olan seti sadece gönderdim faturanın arkasındaki formu doldurdum. Onunla birlikte yolladım. İadesini yaptılar canım.

Günaydınnn herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…