'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canımm sanada öpücüklerr nasılsınnnn neler yapıosunnn

turkuaz nerelerdeee gizoş nerelerdeee berfin nerelerde pastamm nerelerde yaaaa

tünaydın balımmm nasılsınn

iiyiyim canımmm sen nasıllsıınn?? işteyim kaçamak yaptım

aynen öyle evet çalışıyorum sibel..
iyiyim çok şükür çağlam sen nasılsın canm??

yağmurum sen nasılsın tatlım??

kızlar bu ara denk gelemiyoruz yaa

ben pek giremiyorum işlerden falan güldencim iyiyim canm sen nasılsın ?

aynen öle tatlım yaa .. sizleri özledim.. iyiyimm çok şükür..

Ben buralardayım valla nasılsınız kızlarrr?

saol tatlıımm sen nasılsınn??

kızlaaarr yaa bana bi akıll.. şimdi erkek arkadaşımın abisinin nişanı var 11 şubatta.. ve bende gidicem ama ne giyicemm yaaa bana fikir verin.. nişan için salon tutmuşlar sade ama şık bi elbise ona uygun ayakkabı çanta saç makyajj..ooff off napcam benn :26: hadi bana önerilerde bulunun.. nerden elbise bakabilirim.. nasıl giyinebilirim..

iş yerinde ufo sırtımı yaktımı benim yaa çook sinirlerim bozuk o iz kalırsa ben napıcam yaa

ayy ben olsam gidemezdim çekinirdim ve annemde göndermezdi bütün ailesi görcek daha söz yok aranaızda die:S
çok şık abartılı bişi alma derim ben ağır ol biraz cnm hiç elbisen yok mu?

iş yerinde ufo sırtımı yaktımı benim yaa çook sinirlerim bozuk o iz kalırsa ben napıcam yaa

canım nasıl hissetmedin yaa bak söledim sana bence sen bi doktora git ihmal etme iz kalır falan.. bi de öle herkesin söledii şeleri kullanma bnm bi arkadaş erkek arkadaşıyla balığa çıkıyolar öğlen vakti sandalla.. kız yanıyo bi de beyaz tenli biri diyoki git eczaneden şu kremle şu kremi al karıştır iyi geliyo.. kızcağızda sürüo.. daha beter yandı 3. derecedenmi ne yanık oldu 1 hafta hastanelerde kaldı.. sen bi doktora git.. ihmal etmee :26::26:

koton'dan bak :) bu ara çok güzel elbiseler var.. indirimdeler hem de.
saçların uzun mu kısa mı bilmiyorum ama elbisenin de durumuna göre yaptırırsın. hatta bence bi fön yeterli.
makyajda sade olsun :)
ayakkabı da ben mesela platform seviyorum ama boyum 170, sevgilimin ki 176.. direk gibi duruyorum onun yanında asla giymem onunlayken. sizde durumlar nasıl :)

ayy ben olsam gidemezdim çekinirdim ve annemde göndermezdi bütün ailesi görcek daha söz yok aranaızda die:S
çok şık abartılı bişi alma derim ben ağır ol biraz cnm hiç elbisen yok mu?

tatlım biçok akrabasıyla (ailesi dahil) tanıştım murattide benimkilerle tanıştı sadece annemin inadı yüzünden sözümüz olamıyo bi türlü aynen bende abartı bişi istemiyorum ama şıkta olması lazım.. evdekiler içime sinmiyo ya ya çok basit ya da çok abartı kaçarlar.. arası bişiler bulmam lazm:26::26:

aynen öyle evet çalışıyorum sibel..
iyiyim çok şükür çağlam sen nasılsın canm??

bende iyiyim yağmurum... acıktımm mama saatini bekliyorum

iiyiyim canımmm sen nasıllsıınn?? işteyim kaçamak yaptım

ohhh ne güzel arada yapmak lazımmm iyiyim bende aynen arada kaçamak yapıyorum

Nurayımmmm Allah zihin açıklığı versin tatlımmmmmmm

tatlım saçlarım ara boy uzatmaya çalışıyorumm.. kotona bi bakarımm.. normaldede abartı makyajdan hoşlanmıyorm ama insanların şuna bak ne özensiz gelmiş demelerinide istemem vallahi boy olayı bizdede sizinki gibi çok topuklu tercih edemem

çağlam işe başlamışsıın ben daha yeni farkettim.
çok sevindim bebeğim ya. allahımmmmm ne güzel

yahu h.içi de nişan mı yapılırmış yaff güldenim h.sonu olsa rahat ederdin ama neyse annenle çık bu h.sonu bak bakalım birşeyler..
arayınca da bulunmaz hee

yahu h.içi de nişan mı yapılırmış yaff güldenim h.sonu olsa rahat ederdin ama neyse annenle çık bu h.sonu bak bakalım birşeyler..
arayınca da bulunmaz hee

aynen ölee yaaa gerçi daha zaman varr yağmurum bu arada benmi tarihi yanlış yazdım 11 şubat c.tesi ye denk gelmiyomu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…