'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

slm kızlarrrrrr
nasılsınız kuzular yoğunluktan giremiorm bende eve gelnce çok yorgn oluorm yarn gece de etiket yapıcaz tüm fiyatlar düşücek indrm ilk günü tatilm bide alışveriş de yapamıcam bırak sen
bu arada zeliha ve pantera hoşgeldiniz kızlar topiğimizeeee
gizem naz yağmur berfin çağlam nuraym orkidem hepinizi çok özledmmmmmmm bennnnnn((
en yakın zamanda görüşelm yinneee, cumartesi pazar tatilm ne zman ok derseniz uyar banaa

Son düzenleme:

amin canım. çok çok sevindimm ya.

niiil kuzum sana da allah kolaylık versin.

yeni gelen gelincikler hoşgeldiniz.. evlenmiş birini gördüm sanki. ve öyle heyecanlandım ki, bizim topikten diye

kızlar günaydın dün girlp okuyodum yazdıklarınızı bugün anca telden girebilcem dün çok moralim bozuldu aksam cıkarken bilgi işlemden blr arkadas bugn ekranın 3000 kere loglandı yasaklı stelere grmeye çalıstın faceye giryosun dedi şok oldum ben girmyorum facem yok dedim oda pc ne hemen baktıralım virüs yapıyo olabilirr dedi bende yasaklı sitelere girmeye çalıstık ilk gün ama 3000 kere degil o ne ya f5 lemişmym hep imkansız dedim şok oldum anlıcanız

Bugün bu işle ugrascam öglende şirketten izin aldım işlerim var halletmem gereken

Arada girip yazarım telden hepinizi öpüyorum özledim sizi

hoşbuldukk şekeeeerrr :))) ismimm sibel :)
kolay gelsinn sanada bakalımmm canım

Valla haklısın canım bütün gün işleri yok seni mi takip etmişler Özledik bu arada...

Bu aralar çok görüşemiyoruz canım topiğimiz de eski hızını kaybetti sanki eksiklerle... Ama aramıza yeni katılanlarla da canlanıyor

günaydınlarrrr şekerlerrr
bende 5 gündürr göremiyorumm malesefff
şimdi doktora gidicem bendee bakalm ne dicek :26::26::26:

ya biz 10 dk.gördük öle dokunmadan etmeden yürük durağa ne yapalım şükür..
bende olsam bende kızardım

Ne gerek var şimdi yapma etme desem de, surat yapsam da ikna edemedim. Gerçi çok fazla bir harcaması yok kendine hiç bir şey almıyor. Ayda 80 tl cik aşkım diyor. Yok efendim bu da gerekliymiş evde de falan da filan

İyi ne yaparsan yap dedim bende

biz de seni özledik nilimmmm haftasonu tatilsn demek cok sevindimmm ben haftasonları dolu oluyorum nişanlım sadece h.sonları burda olabildigi için ama o sefere gittigi bir ara size katılırım görüşme olursa... akşam kaçta cıkıosunuz? bakırkoye yakın olan kızlarla gunler biraz uzayınca aksam iş cıkısı da gorusebiliriz aslında bigun :26:

herkeslere de gunaydın...

bizde seni özledik nilcimmm
çağlam günaydın cnm

günaydın kızlar .. nasılsınız..

ara ara yazıyorum size keşke her geldiğimde biraz daha mutlu gelsem size..

ama olmuyo ya toplayamıyorum kendimi...

keşke keşke eski ben olsam yüzüm hep gülse işyerindekilerle şakalaşsam... evdekilerle hertelden konuşsam eskisi gibi..

keşke bu rüya olsa uyandığımda elime telefonumu alsam ve onun mesajını okusam yada beni arasa benim güzel aşkım napıyo bakiyim dese keşke keşkee..

unutamıyorum... onu özlüyorum hala ... bi yanım ondan nefret etmeye çalışsada bi yanım onu çok özlüyo.... =((

Günaydınnnnn...

hoşgeldin hayatcım... gecicek inşallah uzulmee

Günaydınnnnn...

nasılsın turkuazcımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…