- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
iyi olduguna sevindim. toparlanabildin die umut ediyorum. sana kızdık bi okdarda merak ettik. herşey yolundadır umarımEvet canım benim uğrayayım dedim iyiyim canım sen nasılsın?
Haklısın üzülmekte bunlar yaşanacak maalesef ne söylesek şu an çokta önemli değil. Çünkü sana bağlı bunu sen yaşıyorsun. umarım en kısa zamanda atlatırsın. Sanırım apartmanlarınızda yakınmış sık sık karşılaşıyormuşsunuz bu da seni kötü etkiliyordur. Kafanı dağıtmaya, kendini oyalayacak bir şeyler bulmaya çalış canım. Bilmiyorum ne denir.
Geçmiş olsun canım...
hayatcım bende yaşadım o 3 yılı inan bana zafiyet geçiriyordum ne kilolar verdim ölü gib tavana bakıyordum odaya kapanmış depresyon ilaçları içtim falan filan ama şimdi bak başka ilişkim var hee buda bitse senin gibi olurum ben gücüm kalmaz eminim 2.ciyi zoooooooor atlamam belki Allah vermesin(
ama inan buna atlatılıyor tmm rüyalara giriyor ama nefretin ağır bassın emin ol değmiyorr..
ASLINDA HİÇBİR ERKEĞE DEĞMİYOR DA İŞTE NE YAPALIM NE ONLARLA NE DE ONLARSIZ..HAYAT BU..
DUA VE SABIR İLE..
Hoşbuldum Yağmur
iyi olduguna sevindim. toparlanabildin die umut ediyorum. sana kızdık bi okdarda merak ettik. herşey yolundadır umarım
saol canım
yeni yılda mıdenk gelmiş he
hoşgeldin canımmmmmm aramıza tekrar
descendant
olsun bugünkü
geldin demek güzel..en son konustugumuzda iyiydin ama gelmek istemiyordun şimdi nasılsın?
sağolun kızlar inşallah bende atlatırım .. kafayı yemek üzereyim yoksa rabbim yardım etsin bana..
ve ben hala bunu yapabilecek bi insan değildi diyorum ona kadar güveniyodum çünklü dünyam yıkıldı ya tamam sevgi bitebilir aşk bitebilir ama en azından güzel bi vedayla bitseydi bende bu kadar yaralanmasydım..
evlerimiz karşılıklı ama hiç görüşmedik daha ben sabah çıkıp akşam geliyorum eve o da eskişehre gidip geliyo iş için karşılaşmayalım da zaten...
yağmur sizinki neden bitmişti sebep neydi ... ayrıldıktan sonra ondan hiç haber aldın mı
geldim
krem verdi bakalım doktorr kullanıyım geçmezse gel dedi
omzun bu kadar yanana kadar nasıl hissetmedin nasıl canın yanmadı diyo bana :26:
mazoşistmiyim neyim anlamadım
YAĞMURCUM SENİ ÜZMEK istemezdim ama aynı şeyleri yaşamış birinden teselli almaya inan çoookkk ihtiyacım var....
aynen bende hakkımı helal etmiyorum benim canımı yakarak beni bıraktı çok ağır şeyler söyledi resmen büyü yapılmış gibiydi..bi başkasını seviyorum dedi iki gün sonra ailem istemiyo çok sorun yaşarız aşkımz bizi mutlu etmez baştan ayrılalım dedi ... Bambaşka biri oldu bi anda oysa daha iki gün önce düğün davetiyesinden falan konuşmuştuk...
Ahh sebebini bi bilsem de rahatlasam ... Keşke
çaglam geçmiş olsun kıyamam ben sana sıcak tut kendni
Hayatcım canım seni çok iyi anlıyorm 5 yıllık ilişkmde ayroldgmzda senin yasadgn duyguları çok yasadm zamanla yaralarmı sarmıstım zor oluyor ama yapcaksn buraya dök içini canım blzlerden kopma
Cemre hosgeldn gelmene çok sevindm canım
valla içinde kalıcaksa çık karşısına konuş adam akıllı ama uzun zamandır görmemişken de görme istersen ya nebiliyim cnm ya
Hayatcım canım seni çok iyi anlıyorm 5 yıllık ilişkmde ayroldgmzda senin yasadgn duyguları çok yasadm zamanla yaralarmı sarmıstım zor oluyor ama yapcaksn buraya dök içini canım blzlerden kopma
Cemre hosgeldn gelmene çok sevindm canım
Çağla yeni işe mi girdin canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?