'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sağolun kızlar inşallah bende atlatırım .. kafayı yemek üzereyim yoksa rabbim yardım etsin bana..

ve ben hala bunu yapabilecek bi insan değildi diyorum ona kadar güveniyodum çünklü dünyam yıkıldı ya tamam sevgi bitebilir aşk bitebilir ama en azından güzel bi vedayla bitseydi bende bu kadar yaralanmasydım..

evlerimiz karşılıklı ama hiç görüşmedik daha ben sabah çıkıp akşam geliyorum eve o da eskişehre gidip geliyo iş için karşılaşmayalım da zaten...

yağmur sizinki neden bitmişti sebep neydi ... ayrıldıktan sonra ondan hiç haber aldın mı

iyi olduguna sevindim. toparlanabildin die umut ediyorum. sana kızdık bi okdarda merak ettik. herşey yolundadır umarım

Toparlandım canım biraz uzak durmam gerekiyodu bazı şeylerden şuan iyiyiz çok şükür.

saol canım

yeni yılda mı denk gelmiş he

hoşgeldin canımmmmmm aramıza tekrar

descendant

olsun bugünkü

[COLOR="#EE82EE"]Sağol canım hoşbuldum [/COLOR]

geldin demek güzel..en son konustugumuzda iyiydin ama gelmek istemiyordun şimdi nasılsın?

Geldim canım daha iyiyim çok şükür atlattık bazı şeyleri. Nasılsınız diye merak ettim gelim dedim.

benim ki mi aaaaaaah ahh..istemeye gelceklerdi istiyordu artık askerden dönmüştü bikaç ay geçmiştii annesine resmimi göstermişti çok beğenmişti bu kız seni düzeltti çünkü okumamştı para ganiyidi ama ugrasmak istemiyordu dersaneye yazdrmıstım falan üni.için ama işte amcaları falan herkes öğrendi ama annesi istemeye gidiceğimiz gün kapalı olsun demiş haber yollamıs bu lafla ben 1 gecede resmini yırttım ve bitrdim inatla ozaman işteee
aklıma geldi yine yaa haber almazmıyım yollarıma çıktı işime geldi ya benim ya kara topragn olursun olursun dedı 1yıla yakn koştrdu ama hat değiştirm iş dğeiştim falan filan anladı artık inadımın oldugunu ama birbirimiz için ölüyordukkk resmen offfneyse he şimdiki ilişkimde 2mizde birbirimiz için ölmüyoruz ama neden ölmüyoruz demiyorum öldükte ne olduuuuuuuu....nyse cnm daraldım

geldimmmmm
krem verdi bakalım doktorr kullanıyım geçmezse gel dedi
omzun bu kadar yanana kadar nasıl hissetmedin nasıl canın yanmadı diyo bana :26:
mazoşistmiyim neyim anlamadım

YAĞMURCUM SENİ ÜZMEK istemezdim ama aynı şeyleri yaşamış birinden teselli almaya inan çoookkk ihtiyacım var....

geldim
omzun bu kadar yanana kadar nasıl hissetmedin nasıl canın yanmadı diyo bana :26:
mazoşistmiyim neyim anlamadım [/QUOTE]

hadi baakalım iyice sürdür geçmiş olsun

geldim
mazoşistmiyim neyim anlamadım

hadi baakalım iyice sürdür geçmiş olsun[/QUOTE]

teşekkürlerr cnm iz kalmasında amaann :26:
dahaa gelinlikk giycez dimi amaaa

YAĞMURCUM SENİ ÜZMEK istemezdim ama aynı şeyleri yaşamış birinden teselli almaya inan çoookkk ihtiyacım var....

hatta ben kendim terketmek zorunda kaldım birde beni düşünsene yaa neler çektim biliyordum gözüm karardı gözümmmmm zafiyet geçiriyordum bakırköye aylarca gittim ilaç kullandım kilolaımı geri aldımm yolda adam dövüyordum aama aylarda yatalak gibi yattım NE OLDU KOCA HİÇ İÇİMDE YARADIR HAKKIM HELAL DEĞİLDİR AMA O İNSANLA UĞRAŞAMAZDIM BEN İNAT ANASI İNAT AYNI MAHALLEDE OLMAZDI ARTVİNLİYDİLER ÖLDÜ BENİM İÇİN BELKİ AMA HERAN İÇ İÇE YERDİ BİZİ O KADIN BENDE DURMAZDM O EVLİLİĞİMİZ SARSILIRDI KÖTÜ ANNEYDİ OĞLUNUN MUTLULUĞUNU İSTEMİYORMS GİBİ OĞLU BANA DEDİKİ SEN OLMAZSAN EVLENMEM ONUN İSTEDİGİ İNSANLA NELER DEDİ AMA KABUL ETMEDİM BİRDE DAHA UFAKTIM DAHA AGRESİF GÖZÜM KARA İŞTE AMA NEYSE İÇİM KABARDI YAA ALLAHIINDA BULSUN ARAYA GİREN ENGEL OLAN ELLERİM YAKALARINDA OLUR İNŞ.2 DÜNYADADA......

aynen bende hakkımı helal etmiyorum benim canımı yakarak beni bıraktı çok ağır şeyler söyledi resmen büyü yapılmış gibiydi..bi başkasını seviyorum dedi iki gün sonra ailem istemiyo çok sorun yaşarız aşkımz bizi mutlu etmez baştan ayrılalım dedi ... bambaşka biri oldu bi anda oysa daha iki gün önce düğün davetiyesinden falan konuşmuştuk...

ahh sebebini bi bilsem de rahatlasam ... keşke

valla içinde kalıcaksa çık karşısına konuş adam akıllı ama uzun zamandır görmemişken de görme istersen ya nebiliyim cnm ya

çaglam geçmiş olsun kıyamam ben sana sıcak tut kendni

Hayatcım canım seni çok iyi anlıyorm 5 yıllık ilişkmde ayroldgmzda senin yasadgn duyguları çok yasadm zamanla yaralarmı sarmıstım zor oluyor ama yapcaksn buraya dök içini canım blzlerden kopma

Cemre hosgeldn gelmene çok sevindm canım

5 yıllık ilişkin mi bitmişti canım sende anlatsan neden bitti...

bizim çok güzel giden bi ilişkimiz vardı dünya yıkılsa inanmazdım biteceğine ..

valla içinde kalıcaksa çık karşısına konuş adam akıllı ama uzun zamandır görmemişken de görme istersen ya nebiliyim cnm ya

yok çıkmam karşısına iki kere aradım yalvardım resmen ama o sanki bi yabancı gibi konuşuyodu .. ben işimde gücümdeyim sende topla kendini dedi kapadı teli... 3 yıl bi kalemde sildi attı.. bi erkek sevmese 3 yıl birlikte olur mu o insanın ailesine anlatırmı benim ailem de biliyodu.. ne biliyim bana çok güzel şeyler yaşattı... mıştı.

Sağol canım hoşbuldum

çaglam geçmiş olsun kıyamam ben sana sıcak tut kendni

teşekkür ederim gizoşum, klimanın yanındayım zaten şalımda arkamda elimde de sıcak bitki cayım ama ne kadar da olsa evde yatıp dinlenmek gibi olmuyor umarım cok zorlamaz bugun beni

hayatcım erkekler bazn böle malesef, belkide evlilikten korktu... cogu erkek de böle durumlar olabilio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…