'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ne demek olduğunu çok çok iyi biliyorum sen böyle yazarken gözlerim doluyor yaşadım çünkü ama çok çok zor bilirim ama unutuluyor ama zaman alıcak canım biliyorum bu laflar insanın umrunda olmuyorr çünkü kolay değil ağlayarak sızlayarak geçiriyor insan değmediğini bilse de ama hakkında hayırlısı olsun hepimizin ne olacağı belli değil(
Allah a havale et o insanı yeter..

koskoca 3 yıl ya kızlar 3 yıl

Haklısın üzülmekte bunlar yaşanacak maalesef ne söylesek şu an çokta önemli değil. Çünkü sana bağlı bunu sen yaşıyorsun. umarım en kısa zamanda atlatırsın. Sanırım apartmanlarınızda yakınmış sık sık karşılaşıyormuşsunuz bu da seni kötü etkiliyordur. Kafanı dağıtmaya, kendini oyalayacak bir şeyler bulmaya çalış canım. Bilmiyorum ne denir.

iyiyim kızlar biraz ağrım var malum dönemdeyim kendimi yorgun ve bitkin hissediyorum o yuzden

Geçmiş olsun canım...

koskoca 3 yıl ya kızlar 3 yıl

hayatcım bende yaşadım o 3 yılı inan bana zafiyet geçiriyordum ne kilolar verdim ölü gib tavana bakıyordum odaya kapanmış depresyon ilaçları içtim falan filan ama şimdi bak başka ilişkim var hee buda bitse senin gibi olurum ben gücüm kalmaz eminim 2.ciyi zoooooooor atlamam belki Allah vermesin(
ama inan buna atlatılıyor tmm rüyalara giriyor ama nefretin ağır bassın emin ol değmiyorr..
ASLINDA HİÇBİR ERKEĞE DEĞMİYOR DA İŞTE NE YAPALIM NE ONLARLA NE DE ONLARSIZ..HAYAT BU..
DUA VE SABIR İLE..

şakamısın.. sirenay o senmisin nasılsın cemre:18::18:

mrb kızlar çağla kutsal görevini yerime getir:)

Son düzenleme:

saol canım

bende yeni yılda oldum yaa

yeni yılda mı denk gelmiş he

Selam kızlar. . . .

hoşgeldin canımmmmmm aramıza tekrar

şakamısın.. sirenay o senmisin nasılsın cemre:18::18:

mrb kızlar çağla kutsal görevini yerime getir:)

descendant

olsun bugünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…