'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben ona evlilik konusunda hiç biişey söylemezdimki.. evlilik meraklısı değilim hayırlsı ne zamansa o zaman derdim... o hatta artık ailelre yavaştan konuyu açalım söz takallım falan diyodu.. anlatsam şurda sayfalarca yazarım yaptığı şeyleri ve eminim o zaman sizde ya bu insan nası birden bire böyle olmuş bunları yapan bi insan nası bu şekilde ayrılık kararı alır derdiniz yani..

allahım aklıma mukayyet ol nolur...

aklımda bir sürü soru var

başkasına mı ilgi duymaya başladı

ailesi zaten uzun zamandır bu ilişkiyi istemiyodu da ama o beni üzmemek için mi söylemedi

yoksa herşey yalanmıydı bana kendini bambaşka bi insan olarak mı tanıttı 3 yıl boyunca

beni aslında hiç sevmemişmiydi

şimdi beni düşünüyomu yoksa umrunda değilmiyim

bi gün pişman olacak mı

hatta ve hatta allahım affetsin ama biri büyü mü yaptı diye bile düşünüyorum çünkü gerçekten birbirimzi çok seviyoduk...

ben bankacılıktan gelme 2 yıldır asistanlık yapıyorum 2 patronumun ayrıca reklam işlerinede bakıyorum

hımm güzel canım şükür işimiz gücümüz var
bende reklam ajansında calısıodum grafiker olarak ama kafa yorucuydu
özel bi şirkttee muhasebe departmanındayı sımdı yas kaç senın peki ?

hımm güzel canım şükür işimiz gücümüz var
bende reklam ajansında calısıodum grafiker olarak ama kafa yorucuydu
özel bi şirkttee muhasebe departmanındayı sımdı yas kaç senın peki ?

aralık 87liyim ben sibelcim bende muhasebe mezunuyum liseden iş bulamadım yapamadım hiç neyse mutluyum boşwer işimiz var şükür ne olursa olsun

ismini bilmiyorum tatlım amaa 3 yıldan bahsedınce yazmak istedim
bu sorunları tek tek bende düşünmüştüm benimde 3 yıllık bi ilşkim vardı
okadar paylaşım emek zaman herşey bi çırpıda bitti
çokmu değer verdim ben karşımdakinee sanırım ondan oldu bianda çekti gitti
3 sene demekk benım için cook büyük zaman..1 bucuk sene geçti üstünden kk da paylastıgımda
herkes bana ZAMAN dedi ozaman sacma geliodu canım acıyodu ama inan zaman gerçekten herşeyin ilacı bence
hakkında hayırlısı olsunn en güzel günler seninn olsunn canımm sıkma canını:26::26:

aralık 87liyim ben sibelcim bende muhasebe mezunuyum liseden iş bulamadım yapamadım hiç neyse mutluyum boşwer işimiz var şükür ne olursa olsun

hmm 90 lıyım bende :)
aynen bu zamanda biyere girmek zor valla 10 aydır çalışıyorum bende burda zevkli güzel allaha şükür ama kpss ye calısyorm bi yandan
devlet istiyorumm bakalım hayrlısı olursa olur olmazsa devam

küçükmüşsün bikaç yaş yaf benden neyse hayırlısı olsun hakkında..

Genel müdür asistanıyım canım bi fabrikada 8-5 çalışıyorum çok şükür harika bi işim var güzelce uyuyabiliyorum

çok sevindim cemrecim yaaa gercekten inşallah hep böle mutlu olursunnn

işin hayırlı olsun canım

teşekkür ederim canım

hayatcım biz seninle konustuk hep konusuyoruzi hep aynı seyi sölüyorum belki de kızıyosun ordan konusmak kolay diye cunku ben de kızardım o zamanlar....

ama inan gecicek, biticek ve bunun icin mi uzulmusum diceksin

sebebini bilmen gercegi deiştirmiyor ki bosver bilme dusunme bile artık yepyeni bir hayat beklio seni hayırlısını istemedin mi hep? demek ki hayırlı olan buydu de gec

belkide bir anda kararını deiştiren senin duaların olmustur, hayırlısını diledigin icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…