HAyırlı olsun canımNe tür bi iş hangi sektör canım
teşekkür ederim tatlım... basın/yayın sektörü
yayınevindeyim editörlük yapıyorum
Süpermiş canım yaa dergi falanmı canım
Bende değiştirdim iş çok şükür
yok canım kitap üzerine bizimki
aaa hayırlı olsun sen ne yapıosun peki şimdi?
teşekkür ederim tatlım... basın/yayın sektörü
yayınevindeyim editörlük yapıyorum
işin hayırlı olsun canım
Yağmur seni bilmiyorumm sen ne iş yapıyosun tatlım ?
teşekkür ederim gizoşum, klimanın yanındayım zaten şalımda arkamda elimde de sıcak bitki cayım ama ne kadar da olsa evde yatıp dinlenmek gibi olmuyor umarım cok zorlamaz bugun beni
hayatcım erkekler bazn böle malesef, belkide evlilikten korktu... cogu erkek de böle durumlar olabilio
ben bankacılıktan gelme 2 yıldır asistanlık yapıyorum 2 patronumun ayrıca reklam işlerinede bakıyorum
hımm güzel canım şükür işimiz gücümüz var
bende reklam ajansında calısıodum grafiker olarak ama kafa yorucuydu
özel bi şirkttee muhasebe departmanındayı sımdı yas kaç senın peki ?
aklımda bir sürü soru var
başkasına mı ilgi duymaya başladı
ailesi zaten uzun zamandır bu ilişkiyi istemiyodu da ama o beni üzmemek için mi söylemedi
yoksa herşey yalanmıydı bana kendini bambaşka bi insan olarak mı tanıttı 3 yıl boyunca
beni aslında hiç sevmemişmiydi
şimdi beni düşünüyomu yoksa umrunda değilmiyim
bi gün pişman olacak mı
hatta ve hatta allahım affetsin ama biri büyü mü yaptı diye bile düşünüyorum çünkü gerçekten birbirimzi çok seviyoduk...
aralık 87liyim ben sibelcim bende muhasebe mezunuyum liseden iş bulamadım yapamadım hiç neyse mutluyum boşwer işimiz var şükür ne olursa olsun
hmm 90 lıyım bende :)
aynen bu zamanda biyere girmek zor valla 10 aydır çalışıyorum bende burda zevkli güzel allaha şükür ama kpss ye calısyorm bi yandan
devlet istiyorumm bakalım hayrlısı olursa olur olmazsa devam
küçükmüşsün bikaç yaş yaf benden neyse hayırlısı olsun hakkında..
Genel müdür asistanıyım canım bi fabrikada8-5 çalışıyorum çok şükür harika bi işim var güzelce uyuyabiliyorum
işin hayırlı olsun canım
ben ona evlilik konusunda hiç biişey söylemezdimki.. evlilik meraklısı değilim hayırlsı ne zamansa o zaman derdim... o hatta artık ailelre yavaştan konuyu açalım söz takallım falan diyodu.. anlatsam şurda sayfalarca yazarım yaptığı şeyleri ve eminim o zaman sizde ya bu insan nası birden bire böyle olmuş bunları yapan bi insan nası bu şekilde ayrılık kararı alır derdiniz yani..
allahım aklıma mukayyet ol nolur...
heheee abla diim ozaman ben sana :)
ablacımm ablacımm gezerimm artık ortalıktaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?