- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
ismini bilmiyorum tatlım amaa 3 yıldan bahsedınce yazmak istedim
bu sorunları tek tek bende düşünmüştüm benimde 3 yıllık bi ilşkim vardı
okadar paylaşım emek zaman herşey bi çırpıda bitti
çokmu değer verdim ben karşımdakinee sanırım ondan oldu bianda çekti gitti
3 sene demekk benım için cook büyük zaman..1 bucuk sene geçti üstünden kk da paylastıgımda
herkes bana ZAMAN dedi ozaman sacma geliodu canım acıyodu ama inan zaman gerçekten herşeyin ilacı bence
hakkında hayırlısı olsunn en güzel günler seninn olsunn canımm sıkma canını:26::26:
Ben mama yemeğe gidiyorum 1 saat sonra görüşürüz inş.
yok artık
Cebime gir o zaman ne dersin
sağol canım,,,bunları çoğu kişi yaşamış sanırım... inşallah bi gün bende mutlu olduğum anları yazarım size .... İNŞALLAH...
çok sevindim cemrecim yaaa gercekten inşallah hep böle mutlu olursunnn
teşekkür ederim canım
hayatcım biz seninle konustuk hep konusuyoruzi hep aynı seyi sölüyorum belki de kızıyosun ordan konusmak kolay diye cunku ben de kızardım o zamanlar....
ama inan gecicek, biticek ve bunun icin mi uzulmusum diceksin
sebebini bilmen gercegi deiştirmiyor ki bosver bilme dusunme bile artık yepyeni bir hayat beklio seni hayırlısını istemedin mi hep? demek ki hayırlı olan buydu de gec
belkide bir anda kararını deiştiren senin duaların olmustur, hayırlısını diledigin icin...
afiyet olsunnn cemre de mamaya gitti benim mama saatime daha var :44: Ama acıktım yaa
hayatcam hayat bazen istediğini değil var olmanı önüne geleni belkide kaderini yaşamaya itebilir. herkesn terchleri istedikleri farklı yöndedir..
bence beddua etme.. hakkınıda helal et gitsin.. senin yüzünden kimse cehennem azabı kabir azabı yaşamasın.. kötü söz sahibine yakışır demişler.. bu boyutta düşünüp geçmişi unutup yola devam etmek gerekir.. hepimizin hayatında birileri var. bi çoğumuz umut bağladık onlara.. onlarla bi gelecek istedik.. ama mutlu olup olmayacağımıza bilmiyoruz. bizin ilişkinizin bitmeside eminim en hayırlısıdır..bişeylere başlamadım işin ciddiye binmeden bitmesi daha iyi daha hayırlıdır diye düşünüorum..
neler okuyoruz eşi ve ailesiyle sorun yaşayanlar bölümü.. kulu kölesi olan adam, evliliğinin senesi dolmadan yaptıgı haksızlıkları..
biz kadınız.. bizim işimiz daha zor.. biz ilerde anne olucaz.. karar vermek "evlilik" düşünmek çok farklı bişey..
ben herzman şu şekilde dua ederim. eger sevdiğim bnm için hayırlı değilse ilerde mutlu olmaycaksam onu benden beni ondan uzaklaştırsın..
geç olsun temiz olsun.. inş rabbim çok daha iyileri karşına çıkarır
yahu tel.nie açık eniştenin kızcam hee kapatın tadına varın yahu alala neredesınız suan il olarak?
amin amin amin hayırlısyla yaa bak çok pis canım çekti yaaaaaaaaaa aşkımmmmmmmm
okuyuncaa gelde hayal etmee vallaa :18:
tez zamanda evlenelimm inşşş
amin canım. çok çok sevindimm ya.
niiil kuzum sana da allah kolaylık versin.
yeni gelen gelincikler hoşgeldiniz.. evlenmiş birini gördüm sanki. ve öyle heyecanlandım ki, bizim topikten diye
yurtdışındayız canım. Mecburen açtı çünkü iş sahibi ne yapsın:)
size de nasip olur umarım
o kadar acıktım dedim bişey yiyemeden geldim
aslında bende..sevdiğin yemek mi yoktu cnm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?