'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sağol canım,,,bunları çoğu kişi yaşamış sanırım... inşallah bi gün bende mutlu olduğum anları yazarım size .... İNŞALLAH...

sağol canım,,,bunları çoğu kişi yaşamış sanırım... inşallah bi gün bende mutlu olduğum anları yazarım size .... İNŞALLAH...

inşallah tatlımmm mutlu olalalımm hepimizzz baştaa sen sıkıntılı dönemlerini atlatırsın inşş

İNşallah çağlam ya evet hep hayırlısını istedim ama hazmedemiyorum işte yaptıklarını bi anda bana düşman oluşunu ama allahın terazisi şaşmaz o sorar benim gözyaşlarımın hesabını... rabbim hep yanımda hep benimle biliyorum... onun yaşattığı herşeyede hep şükrediyorum...

annem bile inanamıyo o insan bunu sana nası yaptı deli dvaneydi sana bi dediğini iki etmez sürekli hediyler alırdı sana,, yüzünü hep güldürürdü diyo.. =((

Sessiz bir mecra şimdi hayat
Sen giderken soğuktan soğuk
Dondu yüreğim, durdu yaşam
Savaş sonrası gibi kalbimin içi
Kan ve revan
Büyür git gide inan yokluğun azap
Yeryüzünde günahlarımla boyanmış
Bir hayat var geriye kalan
Gözyaşlarıyla yazılmış her satır sözlerimde
Direniyorum acılarına yine dünya
Yalanmış aşklarında
İnadına yaşıyorum ama sorma
Kıyamet ortasında
Yalanmış aşklarında
Kıyamet ortasında...
Savaş sonrası gibi kalbimin içi
Kan ve revan
Büyür git gide inan yokluğun azap
Yeryüzünde günahlarımla boyanmış
Bir hayat var geriye kalan
Gözyaşlarıyla yazılmış her satır sözlerimde
Yalanmış sendeyim.com aşklarında
Kıyamet ortasında
Yalanmış aşklarında
Kıyamet ortasında

Son düzenleme:
hayatcam hayat bazen istediğini değil var olmanı önüne geleni belkide kaderini yaşamaya itebilir. herkesn terchleri istedikleri farklı yöndedir..
bence beddua etme.. hakkınıda helal et gitsin.. senin yüzünden kimse cehennem azabı kabir azabı yaşamasın.. kötü söz sahibine yakışır demişler.. bu boyutta düşünüp geçmişi unutup yola devam etmek gerekir.. hepimizin hayatında birileri var. bi çoğumuz umut bağladık onlara.. onlarla bi gelecek istedik.. ama mutlu olup olmayacağımıza bilmiyoruz. bizin ilişkinizin bitmeside eminim en hayırlısıdır..bişeylere başlamadım işin ciddiye binmeden bitmesi daha iyi daha hayırlıdır diye düşünüorum..
neler okuyoruz eşi ve ailesiyle sorun yaşayanlar bölümü.. kulu kölesi olan adam, evliliğinin senesi dolmadan yaptıgı haksızlıkları..
biz kadınız.. bizim işimiz daha zor.. biz ilerde anne olucaz.. karar vermek "evlilik" düşünmek çok farklı bişey..
ben herzman şu şekilde dua ederim. eger sevdiğim bnm için hayırlı değilse ilerde mutlu olmaycaksam onu benden beni ondan uzaklaştırsın..
geç olsun temiz olsun.. inş rabbim çok daha iyileri karşına çıkarır

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar.. inanın söyledikleriniz boşa gitmiyo sizden akıl almak iyi geliyo bana..

berfincim çok sağol canım allah bana bunu yaşatıyosa vardır bi sebebi zamanla alışıcam ama korktuğum şey bu acı bende iz bırakmasın ilerde hiç ama hiç hatırlamayayım,, insanlara özellikle erkeklere tekrar güvenebileyim...

ne bileyim işte... bide toplasam kendimi..

yahu tel.nie açık eniştenin kızcam hee kapatın tadına varın yahu alala neredesınız suan il olarak?
amin amin amin hayırlısyla yaa bak çok pis canım çekti yaaaaaaaaaa aşkımmmmmmmm

yurtdışındayız canım. mecburen açtı çünkü iş sahibi ne yapsın:)

okuyuncaa gelde hayal etmee vallaa :18:
tez zamanda evlenelimm inşşş

amin canım. çok çok sevindimm ya.

niiil kuzum sana da allah kolaylık versin.

yeni gelen gelincikler hoşgeldiniz.. evlenmiş birini gördüm sanki. ve öyle heyecanlandım ki, bizim topikten diye

size de nasip olur umarım

yurtdışındayız canım. Mecburen açtı çünkü iş sahibi ne yapsın:)

size de nasip olur umarım

yahu bak yine girmiş yaaaaaaa ayy ben evleneyim hayrlısıyla bana varya askım hayatta açtırtmaz teli hata şimddiden diyor balayıysa kapalı olacak 2mizinkide birsey sormasınlar efendim diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…