'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bebeğimm çalışıyorum bende aynı, bildiğiniz gibi

ağla iyi oldu sana 2 aydır uğramıyorsun yaa
bizim de işimiz sevgilimiz var ama hergün burda bitmeye çalışıyoruz dimiii
bundan sonra hafta da en az 2 gün uğrama bak ben senle konuşuyormuyum nasıl patlatıyorum
hadi hoşgeldin

sevdicekle aranız nasılll :26:

Gayet iyi tatlımm, amann nazar değmesinn.
Sizin de iyidir inşallah tatlım

Tamam kuşummm tamam gelicem sözzz

Gayet iyi tatlımm, amann nazar değmesinn.
Sizin de iyidir inşallah tatlım

Tamam kuşummm tamam gelicem sözzz

biz de iyiyiz canım çok şükür gecinip gidiyoruz işte sizin de iyi olduğunuzu duyduğuma çooook mutlu oldummmm, özletme bidaha kendini bu kadar yaa

hele bi gelmesin bak nasıl yolucam taa edrneye gidip hee
maşallah hepimize

biz de iyiyiz canım çok şükür gecinip gidiyoruz işte sizin de iyi olduğunuzu duyduğuma çooook mutlu oldummmm, özletme bidaha kendini bu kadar yaa

Canımm benim hepimiz her zaman iyi olalım inşallah.

hele bi gelmesin bak nasıl yolucam taa edrneye gidip hee
maşallah hepimize

Gel gel gel güzelimm

Sen napıosunnn pamukk şekerimmm??? Bırak tribi şimdi kendini anlat

Canımm benim hepimiz her zaman iyi olalım inşallah.

Gel gel gel güzelimm

Sen napıosunnn pamukk şekerimmm??? Bırak tribi şimdi kendini anlat

gel gel acımıcak
ne yapıyım benimkiyle uğraşıyordum daha iyiyiz şimdi bunalımda kendisi sorunları vardı falan çok şükür atlatıcaz atlatıyoruz yavaş yavaş ama benim güçlü olmam lazım
çok şükür ağrılarım da olmuyor kasılmadıkça

Ahhh bu erkeklerrr aaaahhhhh
aman canım iyi olun hep iyi olun, sen mutluyken ağrında olmaz sızında.

Ahhh bu erkeklerrr aaaahhhhh
aman canım iyi olun hep iyi olun, sen mutluyken ağrında olmaz sızında.

yok canm parasal ailevi problemleri var o anlamda cok kötü moralman dahada kötüydü ama bakalım daha iyi ama dünden beri bakalım hatta bana dün marketteyim alışveriş yapıyorum konuşuyoruz tel.de domates falan aldım tarttırmadan kasaya gidiyordum ki bi kız reyondan abla tartalım dedi güldü bende tel.de aşkıma ya konuşmaya daldm varya senin yüzünden unuttum ya dedim aşıkmısın diyor hhee dedim kime dedi sustum kime dedi ya ne saçma soru duymamış olıyım midenmi geniş dedim ya sen söle diyor hala sana dedim heh o zmaan Allah yardımcın olsun dedii ahh çok haklısın amin dedim sabır versin bana dedim eşek yaa

Deliiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…