ayy şuan kendimi çok kötü hissediyorum sözlümle konusuyoduk
yengeme veriyim dedi konuşmak istiyo die allahım nasıl konuşcam hatun ingiliz sıfır türkçesi var :S
eltim olcak yani ilerde verdi telefonaa bişiler dedi anlamadım ayol hiç:26:
bi halimi hatrımı sordu onu anladım bi 5 dk o konuştu ben dinledim benden ses çıkmayınca sözlüme verdi telefonu
utandımm yerin dibinee girdiim çıktım bi yanii
yanlışsın canım.. o senn deilini bilmediği için yerin dibine girsin. ben bunu anlamıyorum ya.. sen neden kendini kötü hissediyosunki.. o konuşmak istiyosa o türkçe bilcek..
aaa berfincimmm :)) aynı topiğin geliniymişizde haberim yok bebeim :))
ne bilim bi an kendimi kötü hissetttimm yaa konuşamadım falan aman hıhh dimi o öğrensinnn :))
bu arada tatlım ihtiyac set aldım türkçeden başladımm ben calısmayaa :))
sence hangi dersten baslamıydım ?:26::26:
selam bebik:) adımı bildiğini bilmiyodum:)
ilerde bugünü durumlar daha çok olucaktır. hani şimdiden kasarsan kendini daha zor olur bence:)
sorma bende kpss bi karmasadayım
hangi dersin kötü? ben tarih çalışmanı tavsiye ederim. baya uzun. tarihle matı beraber götürmeye bak:S
uzaktan eğitim videolarıda dinle. çalışıodun sende dımı. işteyken konuyu dinlersin. eve gidince o konuyu çalışıysın. iyi olur
msnde konustuk ya şekerr :)
calısıyorum evett sonunda başladım umarım geç değildirr bakalımm :)
mat kötü benim ama tahite kötü gerçi :/
azıcık calısıyımda sözel sonra sayısalaa geçerim yaa direk kafa yormak istemedim acıkcası :))
düzenli başlarsan geç değilde.. çok sıkıldım bunaldım. ama mecbur işte:S
hayırlısı olur inş hakkımızda:)
peliiiiinnnn nere kaçtın kıızım gryorsun hemen gidiyosun 1 ay sonra gelirsin yine hİç özleme hiç ahh ahh nerde o eski günler ne çok konuşurduk özletme artık kendni
Niiillimmm yevrum seni gören cennettlik öpüyorum yanaklarından
Nazım sende yoksun güldenide göremedm neredesiniz yahuuu
Bu arada ben pekk giremiyorum ama okuyorum yazılanları android telefon alabilirm telefonum yavasladı internette takılmaktan berfin tel arastryorsan hala beraber bakalım
Bu 2 gündür kendime ciciler aldım hemde uygun fiyata 100 tl ye ayakkabı çanta ve 2 bluz çok uyguna geldi çok
Bernardo çekim hala mevcut kızlar belki istanbul serisini alırım diye bekletyordum ama akamayadabilirm
Öpüyorum hepinizi eve dönüyorum şimdik şirketten izin almıstım öglen işlerim vardı hallettim
Niiillimmm yevrum seni gören cennettlik öpüyorum yanaklarından
Nazım sende yoksun güldenide göremedm neredesiniz yahuuu
Bu arada ben pekk giremiyorum ama okuyorum yazılanları android telefon alabilirm telefonum yavasladı internette takılmaktan berfin tel arastryorsan hala beraber bakalım
Bernardo çekim hala mevcut kızlar belki istanbul serisini alırım diye bekletyordum ama akamayadabilirm
artık bi yoluna sokcam berfin yaa
gerçekten strsli bunaltıcı ve sıkıcıı geçsede bi oohhhh çeksekk yani
valla 3.hazırlanışım dahda hazırlanmaamm hıhh (büyük konışmıyımda )
kociş bakar artık napimm
gizz canımm geçmiş olsundaha iyisin ya:S keşke geniş bi vakt olsada konuşcak:S
telefon sipariş verdim. e72 beyazından.. 625 kargoyla beraber. şuanda 649 olmuş.. bimeksten.gelmedi daha:S
nilde hafta sonu anca aramıza geleblcekmiş:) yeri belli oluyor:)
bernado çekimle
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/494561-bernando-bicak-seti.html
bunu almaya karar verdim. bide masa örtüsü alırım herhalde:S
inş olur.. bence herbayanın kendi ayaklarının üstünde durması lazım.. yarn önümüze nelerin çıkıcagını bilmeyiz..
aşklaarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sen benimle hiç konuşma tamam mı
O telefonun nerde senin ya 2 gündür heeee
Merak ettim ya alala insan bir bakar yaa uff nasıl oldun yaşıyormusun
bi minnak gördüm sanki
yaa ne desen haklısın bebegım turkcele bakmıyorum pek sen aradıgında arabada uyuyodum, dun baya gezındım once kontrat yaptık yenı evın, ordan yalovaya gectık ordan sılıvrıye ordanda yazlıga :) baya gezındık yanı eve gectıgımızde saat gec olmustu aramadım senı
özlediim sizii yaaa
gulçin mrb. sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?