artık bak bir daha aradımda bakma sen küserim valla bende meraktan öldüm ne odu diee
ooyy oyyy oyyyyOgun cok kotuydum ya kusum ılac kullanamıyorum ben böbrüşlerde sorun var doktorcuk yogurtla besilicez seni dedi haslanmıs patatesle yogurt yıorum sureklı mıdemı zorlamıcam bı sure annemde yanından ayırmıyo benı hıc heryere yanında gıttım guzel bı gun gecırmıs oldum Siz napıyosunuz bakımm nasıl gectı haftasonu okuyamadım cok gemcısı nereye gıttı enıste
Çok geçmiş olsun canım iyi ki geldin valla sohbetin tadı da kalabalık olunca çıkıyor kızlar
nazım çok merak etmiştim hele şükür ki girdin yazdın canım benim çok güzel beslen bidaha böyle olma seni çok seviyorum
çok yorgunum yahu başım acıyor
kızlar en kısa zamanda bir görüşme ayarlarsanız rahat gelebilir bakırköy olursa deniz otobüsyle gelebilme şansım var olmadı ortada biryerde buluşalım sorun olurmu sizlere
şafak atarsa 11
çok heyecanlıyıııııımmmm.
Ay maşallah fıstık az kalmış hadi hayırlısı
canııım özledim seni epeydir görüşemedik.
nasılsın..
bu arada az kaldı evet ama heyecandan uyku tutmuyo beni zaman geçmiyo :)
evet tatlım yoktum biara. İyiyim canım sen nasılsın ?
Ne güzel heyecanlar ama yaa bende yaşıycam inş. Yüz küsürlerde olduğunu hatırlıyorum canım yaaa maşallah maşallah ne çabuk geçmişAyy çok güzel yaa
canımm
yüzdük yüzdük kuyruguna geldik artık..
ne giyeceğimi falan düşünüyorum :)
darısı sizin de başınıza :)
günaydınn ohh mis gibi bir günbenim içiniçim kıpır kıpır
günümüz çok güzel geçsin inş.
günaydınn ohh mis gibi bir günbenim içiniçim kıpır kıpır
günümüz çok güzel geçsin inş.
aminnnn şekeeeerimmmmm
Günaydın canım ooh maşallah aşkınımı gördün?
Günaydın canım nasılsın?
Kızlar bu arada kk bir yardım kampanyası başlatmış pro üye olmayı hiç düşünmüyordum ama kampanya çok güzel lütfen bir kere okuyalım.
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?