'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

artık bak bir daha aradımda bakma sen küserim valla bende meraktan öldüm ne odu diee

ooyy oyyy oyyyy Ogun cok kotuydum ya kusum ılac kullanamıyorum ben böbrüşlerde sorun var doktorcuk yogurtla besilicez seni dedi haslanmıs patatesle yogurt yıorum sureklı mıdemı zorlamıcam bı sure annemde yanından ayırmıyo benı hıc heryere yanında gıttım guzel bı gun gecırmıs oldum Siz napıyosunuz bakımm nasıl gectı haftasonu okuyamadım cok gemcısı nereye gıttı enıste

Çok geçmiş olsun canım iyi ki geldin valla sohbetin tadı da kalabalık olunca çıkıyor kızlar

iyiliğin daim olsun gulçin:)

selametle kızlar. dua ile inş. ben kaçar

nazım çok merak etmiştim hele şükür ki girdin yazdın canım benim çok güzel beslen bidaha böyle olma seni çok seviyorum

çok yorgunum yahu başım acıyor

kızlar en kısa zamanda bir görüşme ayarlarsanız rahat gelebilir bakırköy olursa deniz otobüsyle gelebilme şansım var olmadı ortada biryerde buluşalım sorun olurmu sizlere

canım benımm bende senı okadar cok sevıyorumkiii dıkat edıcem artık balımm bakırkoy banada uygun olur

canııım özledim seni epeydir görüşemedik.
nasılsın..
bu arada az kaldı evet ama heyecandan uyku tutmuyo beni zaman geçmiyo :)

evet tatlım yoktum biara. İyiyim canım sen nasılsın ?
Ne güzel heyecanlar ama yaa bende yaşıycam inş. Yüz küsürlerde olduğunu hatırlıyorum canım yaaa maşallah maşallah ne çabuk geçmiş Ayy çok güzel yaa

canımm
yüzdük yüzdük kuyruguna geldik artık..
ne giyeceğimi falan düşünüyorum :)

darısı sizin de başınıza :)

herkese iyi geceler kızlarrrrr:))))
herkesi çok özledm artk biraz daha rahat olucak girmem, daha yeni eve geldim düşünün sizin için ne kdr çok çalışıorzzz ve yarn indrimn ilk günü e ben yokum şaka gibi istediğim seyler bitmez umarm:d ayakkabılar ve aksesuarlar kaçmaz benden söylemesi, gizoşm bu arada senin parlak rugan 29,95e düştü ama üzülme:d 5,95 kolyeler mi dersn bilekliklermi dersin:)))
herkese simdiden iyi alışverişler iyi geceler kızlarrrr)

nilim ögle aramda oysho zara stradivaryusa bakcam hemen çok yorgunum gücümde kalmadı cumartesi uyumayı ve yataktan hiç çıkmamayı düşünüyorum

aksam çıkıstada network ipekyol fabrika bunlara artık bakcam iyi olcak 2 takım elbise alcam indrmdeyken ilerde lazım olcak bana bunlar önemli bir toplantı yada düğündü felan filan

Bize bu haberi verdigin için öpüyorum canım teşekkürler

günaydınn ohh mis gibi bir günbenim için içim kıpır kıpır
günümüz çok güzel geçsin inş.

Günaydın canım ooh maşallah aşkınımı gördün?

aminnnn şekeeeerimmmmm

Günaydın canım nasılsın?

Kızlar bu arada kk bir yardım kampanyası başlatmış pro üye olmayı hiç düşünmüyordum ama kampanya çok güzel lütfen bir kere okuyalım.

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…