'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evet dün akşam yarım saat bu sabah 10 dk.
ama artık bizim ordaki cafeleri kapandı dün gittim orda ne anılarımız var çigköfte dükkanında ya tam 1 sene oldu ve kapandı artık istediğimde gidip görmemicem 5dk.bile olsa ona üzüldük oof of(

Gelincikklerimm günaydın, harika bi gün sankiiiiiiii. En kötü günlerimiz böyle olsunnnnn

çok şükür rabbime iyiym canm sen nasılsın?ayy gel sarılalım ne güzel bir gün
Hadii gel sevgi yumağı olalım bebişimmm
Çok şükür canım bende iyiyim, sabah mahmurluğu Burda çok sis var ama, kaza da olmuş Evren Paşa'yla konuştum demin 2 tane kaza görmüş( Allah yardımcıları olsun inşallah..

Bende Gülçin canım memnun oldum bende iyiyim cnm. Aman maşallah bugün herkesin keyfi yerinde

Memnun oldum bebikkk Maşallah maşallah kocaman nazar boncuğu bizeee

yumak yumak oduk
hadi yaa burda hava güzel, Allah yardımcıları olsun ya

günaydınlarrr

yaa nuraaayımmm gozume takıldı obur sayfada ne giycegini mi düşünüyosunnn aay geliolar mı yoksaa

kızlaar allah neşenize neşe katsın :)
okuyunca benimde içimi açtınız valla..

bişey sorucam ben size. uçuk izi nasıl geçer? 3-4 hafta önce dudağımın üstünde bi uçuk çıktı. kendi geçti ama lekesi kaldı . komik ve kötü duruyo. askerim gelmeden geçsiinnn..

bende yarın kavusuyorumm bebekimeee:26:
1 haftaayı geçirdimm 1 günü geçiremiyorummm

günaydınlarrr

yaa nuraaayımmm gozume takıldı obur sayfada ne giycegini mi düşünüyosunnn aay geliolar mı yoksaa

evet balımmm kendisi 10 gün sonra geliyoo beni görmeye. askerden direk yanıma gelicek 1 hafta kalıcak gidicek. ve yine bir hafta sonra ailesiyle geliceeekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…