Günaydın canım ooh maşallah aşkınımı gördün?
Günaydın canım nasılsın?
Kızlar bu arada kk bir yardım kampanyası başlatmış pro üye olmayı hiç düşünmüyordum ama kampanya çok güzel lütfen bir kere okuyalım.
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html
kazenin ilginç başlıklı konusu ! az önce okudummm ya sabah sabah güldüm yani :))
Gelincikklerimm günaydın, harika bi gün sankiiiiiiii.En kötü günlerimiz böyle olsunnnnn
Gelincikklerimm günaydın, harika bi gün sankiiiiiiii.En kötü günlerimiz böyle olsunnnnn
Pamukkk şekerim napıyosunnn?aynen öyleeee
aminnnn kuşumm
Günaydın merhaba canımnasılsın?
Pamukkk şekerim napıyosunnn?
Merhaba canımmm daha önce tanışmadık sanırımm ben Pelin:)
İyiyimmm, pozitifimmm sen nasılsın tatlımm?
Pamukkk şekerim napıyosunnn?
Merhaba canımmm daha önce tanışmadık sanırımm ben Pelin:)
İyiyimmm, pozitifimmm sen nasılsın tatlımm?
Hadii gel sevgi yumağı olalım bebişimmmçok şükür rabbime iyiym canm sen nasılsın?ayy gel sarılalım ne güzel bir gün
Bende Gülçin canım memnun oldum bende iyiyim cnm. Aman maşallah bugün herkesin keyfi yerinde
Hadii gel sevgi yumağı olalım bebişimmm
Çok şükür canım bende iyiyim, sabah mahmurluğuBurda çok sis var ama, kaza da olmuş Evren Paşa'yla konuştum demin 2 tane kaza görmüş ( Allah yardımcıları olsun inşallah..
Memnun oldum bebikkkMaşallah maşallah kocaman nazar boncuğu bizeee
yumak yumak oduk
hadi yaa burda hava güzel, Allah yardımcıları olsun ya
Bu arada ben artık sarışınım
nasıl yani acill resmii koyyyyyy yada mynetten bana at hemmennnnnn:26:
sarı pelin he ilginçç:18:
günaydınlarrr
yaa nuraaayımmm gozume takıldı obur sayfada ne giycegini mi düşünüyosunnnaay geliolar mı yoksaa
Bu arada ben artık sarışınım
Kuzummm öğle tatilimde ayarlamaya calıscammm telefondan atarımm bu işyerindeki pc olduğu için fotom yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?