'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bence incir recelini izleyin canım yaa ben bazı sahnelerde askımla izlerken bile utanmıstım
filmin yarısı o işlerle geciyo nerdeyse kayınanniş varsa sorun olabilir öle bi ortamda yani

Bende geldim kızlar, Nasılsınız bakalım
benim müstakbel kociş yeni uyanmış maşşallah gerçi geçen hafta akşam 6 da uyanmıştı Nasıl bi uykudur bilemiyorum artık

bnmkide daha yeni uyandı... bende hazırlanıp cıkayım artık
gorusuruz gelinciklerimmm

Görüşürüz canım iyi güzel vakit geçirin akşam haberlerini bekliyoruz

ben hiç almım ozaman o filmi

Hepinizii tek tek tek öpüyorum bebekleriiimm ben gidiyorum artıkk bi güzel süslendim misler gibi oldum

iyiyim kuşum sen nasılsın..
misafirlerimiz gitti çok şükür.
heralde özenle seçmişlerdi bu 2 günü sevgilim evci çıkmıştı rahat rahat konuşamadım bile

slm gelincikler

dün bütün kötü haberleri üst üste aldım çok moralim bozuktu aşkım daha aramadı arar birazdan sölicem ben gidicem yanına banane yaaa

cookiem minnakım sevgiliciklerle buluşuyosunuz heralde :) ooh oh ne güzel..

ben yokken baya ilerlemiş topik :) biraz okudum.. romantik süprizlerinize bayıldım
benim sevgilim de en son doğum günümde bi reklam afişine fotograflarımızı bastırmıştı. odasının duvarına asmıştı. gördüğümde şok olmuştum kocamandı üstelik ..
belki 100 tane fotograf vardı :) ve benim ilk tepkim : (küçücük bi fotografı seçip) yaaa bunu niye koydurdun burda çirkin çıkmışım

iyiyim kuşum sen nasılsın..
misafirlerimiz gitti çok şükür.
heralde özenle seçmişlerdi bu 2 günü sevgilim evci çıkmıştı rahat rahat konuşamadım bile

Ay çok sevindim canım artık rahat rahat görüşürsünüzz

slm gelincikler

dün bütün kötü haberleri üst üste aldım çok moralim bozuktu aşkım daha aramadı arar birazdan sölicem ben gidicem yanına banane yaaa

Mrb canım hg noldu ki ? Ne haberi aldın tatlım

iyi akşamlar kızlar
herkes tatile mi gitti ne ?
şu okullar açılsada bende uzun dönem tatilden çıksam sıkıldım gerçekten

kız haftaya bugün zaten son günümüz olacak

bu arada 200. sayfamız kutlu olsunnnnn

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

ben de burdayııım..
askerime not yazayım dedim ama mektuba dönüştü bu

Hoşgeldin canım oyoyoy, bende bi günlük tutuyorum sevdiğimle iligili şeyleri yazıyorum :) benmkide pek merak ediyo ne yazıyo die ama göstermiycem ya ben ölünce yada ayrılınca vericem

iyi bende buralardayım birbirimizi ağırlayalım topikte

Ağırlayalım tatlım hgeldin sende :92::92::92:

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Hayırlı olsun şekerim niye haftaya bugün son günümüz tatlım

ben de burdayııım..
askerime not yazayım dedim ama mektuba dönüştü bu

olsun okudukça içi açılsın boşver

tamam haftaya bugün son günümüzde ben sıkıldım evde oturmaktan gidelim diyorumm

kutlamalara katılmayı unuttumm durunn bayrak hazır
sineray tatlım haftaya bugün öğretmenlerin tatilinin son günü onun için öyle dedik tatlım pazartesi seminerlerimiz başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…