bayrmdan sona rhat edersınız yzın zten sınemada cekılmıo pek kusum yaa. bu ask sarhosunu ızleyelım dıorum bu aksam onlarda kalcakmısım daha sımdı haberım oldu :44: aksam ızlıcez ama kayınannısler flnda olcak cok acıkmı kusum yoksa bız ıncır recelınımı ızleyelım:44:
Bende geldim kızlar, Nasılsınız bakalım
benim müstakbel kociş yeni uyanmış maşşallah gerçi geçen hafta akşam 6 da uyanmıştıNasıl bi uykudur bilemiyorum artık
bence incir recelini izleyin canım yaa ben bazı sahnelerde askımla izlerken bile utanmıstım
filmin yarısı o işlerle geciyo nerdeysekayınanniş varsa sorun olabilir öle bi ortamda yani
bnmkide daha yeni uyandı... bende hazırlanıp cıkayım artık
gorusuruz gelinciklerimmm
merhabalar
herkes hoşgelmiş
Aşk sarhosu açık caanım evet hemde baya açık Maggie Murdock saolsun heryerini göstermiş zaten filmin neredeyse yarısı +18e giriyoÇogunlukla sevişme sahnesi var zaten afişindende belli :) kız hasta erkekle sevgili olmuyolar yatak partneri oluyolar filmin son 20 dakikası aşık oluyolar ama baştran sona cinsellik var cnm sürekli sevişme sahnesi filmi ileriye alsan o sahneleri film 5 dakikada biter
bence incir recelini izleyin canım yaa ben bazı sahnelerde askımla izlerken bile utanmıstım
filmin yarısı o işlerle geciyo nerdeysekayınanniş varsa sorun olabilir öle bi ortamda yani
bnmkide daha yeni uyandı... bende hazırlanıp cıkayım artık
gorusuruz gelinciklerimmm
Git tatlım git görüşün canım kıyamam sana yaaakaç ay oldu tatlım askere gideli ?
iyiyim kuşumsen nasılsın..
misafirlerimiz gitti çok şükür.
heralde özenle seçmişlerdi bu 2 günüsevgilim evci çıkmıştı rahat rahat konuşamadım bile
slm gelincikler
dün bütün kötü haberleri üst üste aldım çok moralim bozuktu aşkım daha aramadı arar birazdan sölicem ben gidicem yanına banane yaaa
iyi akşamlar kızlar
herkes tatile mi gitti ne ?
şu okullar açılsada bende uzun dönem tatilden çıksam sıkıldım gerçekten
Yok tatlım ben dha gitmedim buralardayımAz kaldı balım 2-3 hafta bişicik kaldı
ben de burdayııım..
askerime not yazayım dedim ama mektuba dönüştü bu
iyi bende buralardayım birbirimizi ağırlayalım topikte
kız haftaya bugün zaten son günümüz olacak
bu arada 200. sayfamız kutlu olsunnnnn
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
ben de burdayııım..
askerime not yazayım dedim ama mektuba dönüştü bu
kız haftaya bugün zaten son günümüz olacak
bu arada 200. sayfamız kutlu olsunnnnn
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?