'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

selam millett
bu aksam kimsecikler yok galibaaa

askımla super bi gun gecirdikkk
ben bayılıyorumm bu adama yaa canım kocişim benimmm

magazalar tıklım tıklımdı bugun... cogu kkişinin eşi sevgilisi dısarda beklerken benimki benle beraber daldı icerilere, koca cüssesiyle kalabalıkları yara yara

bi yandan da bunun 36 bedeni var mı?, bunun baska rengi var mı? , askım kos sana kabin tuttum, buraya getirin lutfen o rengi biz arıyoduk seklindeydi

valla bana iş bırakmadı sagolsun cok zevkli onla alısveriş yapmak

bide arkadan gaz veriyo.. saldır askımm saldırr gec taarruza bişey begenmiosun zaten artık begendigin ne varsa alalım diyo

son olarakta kasa kuyrugunda sok olduk nerdeyse kapıya cıkıodu kuyruk, askım ben kasaya gectim sen taarruza devam et, ben kasaya varana kadar aldıklarını yetiştir bana diye gecti sıraya, bende sallana sallana aldım alcaklarımı sonra gectim askımın yanına sıranın en basına odedik ve cıktık.. buyuk rahatlıkk

ay ne guzel bişeydi o yaa allah bozmasın kocişimin bu alısveriş askını

ayyy canım Allah sana bağışlasın.
Benim adam da bu konuda çok iyidir.
Görüşmelerimizin rahatlıkla %50si belki daha fazlası alışverişle geçer.
çünkü bayılıyorum alışverişe,ne yapayım.
yavrum aynen senin sahneler gibi oluyor işte bizde de.
Bi de benimkinin garip bi durumu var,kendine alışveriş yapmayı sevmez,bana giydirecek illa

ay canım ne kadar zevkliii

benim kocişte öyledirr sağolsun biz nadiren birlikte olduğumuz için alışveriş yapmayıda seviyoruz o aralarda en son istanbula gittik mağazaları benden önce keşfediyo kabinin önüne yığıyo bana kıyafet bunuda dene bunuda diye bikeresinde bi elbise denemiştim çok beğendi şimdi gircem kabine az kaldı diyo

alışveriş seven erkek herzaman iyidir aferin onlara maşallah

amin canımm hepimizinkini inşallah.. :) mutlulugumuz hiç bozulmasınn

benimki normalde sever alısverişi ama boyle kalabalık bir gunde ve sırf kadınların oldugu bi magzada da boyle yapacagı aklıma gelmezdi
canım benim yaa cok sekerdi

seninkine de masallahhh

aynen canımm masallah

kabine girme muhabbeti bizdede var.. askım geliyim mi der boyle

yada o kabine gircegi zaman sende gelsenee ama benimki genelde yaramazlıgından soyluyo
çıkınca ustumdekini cok begenirse de dumur oluyo bole agzı acık askım girme iceri biraz daha seyrediyim dio manyak

valla cok iyiler cok hoslar kızlar da inşallah boyle kalırlar...

cunku evli bayanların en cok sıkayet ettigi seydir bu alısveriş mevzusu
içinden gelerek yapıyo suan biliorum ama biyandan da ya kopruuyu gecince degişirse diye aklımdan gecmiyor degil

7sinde neyse 70inde o diyelim mutlu edelim kendimizi
biz bikeresinde yeni evli bi arkadaşın evine gitmiştik resmen mağaza geziyomuş gibi gezdik evi ,aa bu güzelmiş , yok aşk bu hoş değil, bak hayatım böyle yapabiliriz nasıl dalga geçmişlerdi bizimle

Mrb kızlar alışverişten açılmış konu
alışveriş ve benim ki hayır asla yanyana değiller zarzor götürürüm kolundan sessiz kalır sıkılır yamulur sinir olur çıkarım
Demin ailelerden açıldı konu oooffff zıt gidiyoruz şuandaaa
Annesi beni istemiyodu başlarda teyzesinin kızına vericekmiş dedimki bende saygıda sorun etmem asla ama kimse kmseyi sevmek zorunda değildir dedim..oda dedi şu cumleyi kurma işte diye bende dedim ki " ben el kızıyım başka bi aileye giren benim sen istenmesende sorun olmaz ama ben istenmezsem yıkılırım.bunları konuştuk mu bilmiyorum amaben her iki taraflada evlendikten sonra yüzgöz olmak istemiyorum ben sennle evleniyorum dedim. Gerçektende olmak istemiyorum kızlar yani bana göre değil ayda 1-2 kez görüşülür ama ben hergün sen onda o sende yapamam bana ters öyle seyler ben eşimle evleniyorum onunla geçirmek isterim ömrümü zırt pırt araya birileri girerek geçiremem.

Ne güzel canım alışverişten sıkılmayan bir sevgiin var. Bizimki normal alışverişlerde gelr de mağazaya kozmetik ve iç giyim alışverişnde girmiyor beyfendi.

ben burdayımm tatlımmmm
Şimdi yazdıktan sonra gördüm ben de tatlım.

Katılıyorum canım evlendikten sonra herkes yeni bir aile oluyor artık vıcık vıcık içli dışlı ilişkileri ben de sevmem sakinliğe yalnızlığa alışkınım.

bence bu konuları şimdiden konuşup tüketmeyin derim ben tatlım çünkü daha önünüzde çook uzun bir süre var yıpratmayın kendinizi..annesinin niyeti içinde kalsın kendi kendine düşünsün dursun , ha olurda dillendirdikçe size rahat vermez o zaman ciddi bi konuşma veya adım atarsın ama şimdiden kendini sıkma sonradan boşa üzüldüğünü anlıcaksın belki ,sen sadece ilişkinin tadını çıkar

yarın bi gün evlendiğimizde demesin sen böylemi düşünüyodun diye canım ondan şimdiden konuşmak en iyisi. zaten çiftler arasında en büyük kavgalardan birisi aile mevzusu. Anlaşamazsak evlenmenin bi anlamı kalmaz ki.

Güzel şeyler düşün canım geleceğinizle ilgili güzel olsn her şey .

Güzel şeyler düşün canım geleceğinizle ilgili güzel olsn her şey .

nş. canım ama karısı ile annesi arasında kalan erkekleri sevmem suan benmkinde öyle birşey sezsem 6 seneyi tek kalemde silerim.

amin inşallah yaa bende ole diorum pozitif dusunmek lazım
sizde bizim gbiyimişsiniz

sende ben gibisin...

ama ben en bastan gercekten anne-kız olabilme niyetiyle gitmiştim
benim ailem onu kendi ogullarından ayırmayınca aynı muameleyi bende gorurum sanmıstım
benim annem mutfakta tabak hazırlarken sorar cookie tabagı hangisi die, o tabaga daha bi ozenir damadına gitcek die o derece ama gel gor kii ben aynı yakınlıgı bulamadım onun annesinden

hadi sende baska kız isteme olayı varmıs bizde o da yok.. ben onun en yakın arkadasının yegeniyim kendisinin karsı cıkma yada baska kız begenme durumu yoktu..

he belki kafasındaki gelin profilen uymadım bilmiyorum.. oglu 1.90 boyunda 90 kilo dalyan gibi bir adam
ben 1.63 boylarında minyon bir kızım, hayalinde hep oglunun yanında boylu poslu guclu kuvvetli bir kız hayal ediodu belki beni gorunce begenmedi bilmiorum ne oldugunu ama ole iste
bunuda surdan cıkardım.. ben mutfakta ona yardım ediyodum boyu yetmedi bunun fincanları almaya benden rica etti cookie kızımız alsın terlikleri topuklu galba onun o yetişir dedi.. terligimde topuk yoktu ama, hata teyzesinin kızı yok teyze terliginde topuk yok kızcagızın normal haliylede yetişir o oraya bizden uzun dedi...
sanırım kadının boy takıntısı vardı ne bilim 1.70 falan bekliodu en az belki

kendisini 2. gordugumde daha yakın davranmaya calıstı ama sevgilimin tembihlemesi oldugunu sanıorum cunku ben annen beni sevmedi galba tarzında yorumlarda bulunmustum.. ayrıca annesi psikolojik tedavi goruyomus uyku bozuklugu varmıs.. agır ilaçlar alıomus belkide dengeziligi bundandır

velhasıl sirenaycım
suan bende mesafe koymanın en mantıklısı oldugunu dusunuyorum.. ne kadar uzak o kadar iyi ama umarım sevgilim bu durumu sorun edip sen benim ailemden kacıyosun demez cunku simdi bile cagırdıgı yere gitmemeye calısıorum alısamadım henuz falan gibi bahanelerle... bilmiorum ne olucak bu durum yarın oburgun sen benim ailme gelmiosun ben seninkine geliorum yada senin ailenle samimiyiz benimklere mesafe koyuyosun falan demez inşallah

alısır zamanla tatlım onlarada mecburen bizimkide iç igiyim magazlarında baslarda gelmezdi ama artık oralara peşimden geliyo

Valla bu gelin kaynana mevzusu ince işler ama iş tabiki de erkek de bitiyor kızlar. Bir erkek için evlendikten sonra hele ki bir de çocuğu olduktan sonra önceliği kendi yuvası kendi ailesi olmalıdır. Biz de hala erkekler tam anlamıyla bağımsız birey olarak yetiştirilmediği için annesine babasına bağımlı hala birincil önceliği annesine babasına veriyor. Bu elbette ki onları silsin evlendikten sonra umursamasın değil ama öncelikli görevini blmeli aradaki dengeyi iyi kurabilmeli. Evlenmeden önce iyi gözlem yapmak lazım.

Son düzenleme:

oyle canım.. gelin-kaynana anlasabilen nadir insanlar var gercekten bende cok istedim ama olmayack gii duruor biyandan da uzak olmak en iisi diorum

gercekten hassas bir konu, kadını ilk gordugumde neredeyse vazgeciodum herseyden.. o derece bir etki bırakmıstı ustumde.. sadece askımın aradaki dengeyi kuracagına dair inancım tutmustu beni,, zaman içinde yanıldıgımı gorursem bu işin sonu ne olur bilemiyorum umarım aramıza girmez.. kendi halimize bırakır bizi hep

İnşallah canım zaten erkek arkadaşın senin ilişkinizin arkasında durduu sürece hiç bir şey yapama kimse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…