ayyy canm sen gerçekten çok romantiksin yaaa.
ben de hazır almayı düşünmüyorum,ilham gelsin diye bakayım dedim.
ben hiççç romantik değilim. hatta abartısını da çok sevmem. ilişkimizin ilk zamanlarında bunu vurgulamıştım. bizim adam da ben romantik şeyler yapmayı çok severim demişti.
neyse 10 ay oldu birlikteyiz hiçbir romantizm görmedim. şimdi keşke öyle demeseymişim,insan istiyor yani.
bizimki romantizm yapmayınca ben de yapmak istemiyorum açıkçası.
biliyorum ki bu kadar ince bir şey yapmayacak.
bi de ben aslında romantiğim der,pehhhhhhhh
notlar ıcın sadece ozel zamanlarıda bekleme kusumm cıdden askerden geldıgı gece bas ucuna not bırakmıstım bende, sabah okuyup geldi öpe öpe uyandırdı benii
ayyyy valla bende bu inat varken zor.
banane önce o bana yapsın,o beni şımartsın
valla benmki askerden önce azda olsa odundubıkac ole hıc ummadıgım anda suprızlerı vardı ama askerde bısı yaptılar benımkıne kesın ınanılmaz bı degısım var eskıden msjlara gec cvp veren o sımdı ben azıcık gecıksem panıklıyo kıyamamm özlem kendine getiriyoo adamı
askerlik çok değiştiriyor haklısın. daha bir şefkat,ilgi oluşuyor(gerçi tam tersi tepkiler verenler de var)
ancak geçici bir dönem,askere ilk gidince nasıl alışılıyorsa bir süre oraya,sivil hayata dönünce de zamana ihtiyaç var.
günaydın gelinciklerimmm nasılsınız bakalımm
kocişlerimi cekistiriyosunuz yineee
Selam kızlarnasılsınız ben de geldim.
hoşgeldin tatlııımmmm hazırlık yapoorumsen napoosunnn
evett cokiiieemiyiim hazırlnıcam birazdan paşamın uyanmasını bekliyorum ona göre cıkcam evden uykunun tadını cıkarıyo ıyıce sen nasısın bakalım
benimkide bu hafta hep cok yogundu uyukyu ozlemişim diyip 2 gundur uyudukca uyuyooo
bende iyiyim tatlımm aynen senin gibi askımın uyanmasını bekliyorum bizde cıkıcaz
yine alısverişe gidicezumarım bugun bişeyler bulabilirim artık yoksa isyan cıkarcam
sizin planınız nee
almor hosgeldin canımm
Sevdiceğinle mi buluşucan tatlım.iyiyim ben de napiyim 1 saat oldu uyanalı bakiyim bizim topiktekiler hala burda mı dedim . Uyandım evdeyi bir planım yok. Gerçi benimkinini aradım teyzesinin evinde kalmıştı kuzeniyle teyzesi tatilde kuzeni de onların yanına gitmiş bu uyuduğu için kueni sen sonra gideesin demiş beni de çağırdı ama şimdi evden çıksam anca 4 buçuk gibi orda olurum zaten 7-8 gibi dönmem lazım peff üşendim gitmedim biraz bozuldu galiba.
benimkide bu hafta hep cok yogundu uyukyu ozlemişim diyip 2 gundur uyudukca uyuyooo
bende iyiyim tatlımm aynen senin gibi askımın uyanmasını bekliyorum bizde cıkıcaz
yine alısverişe gidicezumarım bugun bişeyler bulabilirim artık yoksa isyan cıkarcam
sizin planınız nee
almor hosgeldin canımm
bizimki de yolda şimdi. akşam varacak.
bu arada 1 aydır yoktu,ilk ayrılığımızı yaşadık(Allah daha uzununu vermesin)
ben de bi kuaföre gideyim,tipimi düzelteyim.
yarın istediğim bigudiler umarım sabahtan ulaşır elime de saçlarımı yapıp giderim.
bizimki de yolda şimdi. akşam varacak.
bu arada 1 aydır yoktu,ilk ayrılığımızı yaşadık(Allah daha uzununu vermesin)
ben de bi kuaföre gideyim,tipimi düzelteyim.
yarın istediğim bigudiler umarım sabahtan ulaşır elime de saçlarımı yapıp giderim.
evet kusumm hala bıtmedı hasretiiimfırsatın varsa git kız üşenme
sevgilicim 15 aydır 6da kalkıyorum artık uyuma vakti modundaılk onlara gıdıcez tatlım fılm seyrederız dedık sona cıkarız dısarı benı tavlada yencekmıs bak bak bak bı yenım onuda aklı basına gelsın
selaaam kızlarmuhabbet almış gitmiş yine
minnaksultan sürprizine bayıldım yaa çok güzel planlamışsın adamın yüreğine incek
orchidea bence biraz sen yap bak ondan zaten gelir öyle şeyler
ben biraz şanslıyım sanırım ayrı şehirlerdede olsak sürprizi eksik olmaz benim oduncugumunkavga ettik mi tam gireriz birbirimize sevdik mi böyle aşırı orta yolu yok bizde
sineray tatlım senin kociş çok şanslı vallahem tutumlu,ekonomik,planlı,romantik.. ohoo daha ne istesin
almor yalnız değilsinn canım bende evdeyim
aşkısıyla görüşecek buluşacak arkadaşlar kendinize birer maşallah çekin asıl şans sizin bunu unutmayınn
Biz sevdiceğimle ayrı yakalarda oturuyoruz peff aramız nerdeyse 2 saat güy aynı şehirdeyiz.Burdan çıksam şimdi anca 2 saate varcam oraya sabahtan deseydi neyse Aramış güya ama o zaman da ben uyuyordum telefonum kapalıydı.
amin canım yaa
ne kadardır gorusmuyosunuzz enişteylee
bizim yerimizede izleyin canım yaaaa
biz film asıgı bi ciftiz ama ramazan girdi gireli sinemaya gidemedik, film de izleyemedik, ben onlara annesi yuzunden gitmek istemiyorum.. o bize gelio ama bizim evdede pek film izlenmiyo rahat rahat yengemin cocukları falan aksama kadar bizde oluyolar...
bakalım nası bişi olcak daha ustunde calıscam kasıma kdr vaktım var kayınannısle yaprız bı organızasyon
yoksa sızdemı asya ve avrupadasınızzzzzzz
bayrmdan sona rhat edersınız yzın zten sınemada cekılmıo pek kusum yaa. bu ask sarhosunu ızleyelım dıorum bu aksam onlarda kalcakmısım daha sımdı haberım oldu :44: aksam ızlıcez ama kayınannısler flnda olcak cok acıkmı kusum yoksa bız ıncır recelınımı ızleyelım:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?