'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sinerayııımm, ben de defter edindim bir tane :) ona yazıyorum ama askerden döndüğünde vericem. ben pek sahipte çıkamam bi yerde unutucam da herkes okuyacak diye ödüm patlıyo
ayrılınca/ölünce mi öyle deme canım ya allah korusun/gecinden versin..
askere gidecek miydi sevgilin? o zaman verebilirsin. ya da yıldönümünüzde falan.

2 sene sonra gidicek canım evet oda olabilir balım bak onu düşünmemiştim ben aynı ilde yşadığımız halde postaya veriyodum mektupları pek hoşuna gidiodu kocişimin
Beni hatırlaması sevgimi hatırlaması için canım çünkü benimki ayrılınca hayatta adım atmaz hep der bana bi kere biterse biter diye malum ikizler işte

kociş mi
benimkisinin doğum günü 21 mayıs. ikizler mi boğa mı hala anlamış değilim.

canım öğretmenler okula eylülün ilk haftası başlar, yani haftaya pazartesi işbaşı yapıyoruz biz.

sen yarın çalışacak mısın peki?

evet tatlım yarın iş var ama rahatım orda işimiz bilgisayarda da oldugu için boş olunca girebiliyorum foruma
AY tatlım unutmuşum mezun olalı 3-4 sene oldu ama uçmuş aklımdan bende diyorum biyeremi gidicekler diye

Evet canım kociş arada diyorum pek hoşuna gidiyo
Boğa canım boğa nın son günü ama ikizler özelliğide taşır

ayyy bizde de tam tersi,adamım bana karıcığım der hep,bende tık yok

sonra diyorum hayırdır ne zaman evlendik,ortada nikah yokken demem öyle şeyler sana diye.

o yine de karıcığım diyo garibim

ayyy bizde de tam tersi,adamım bana karıcığım der hep,bende tık yok

sonra diyorum hayırdır ne zaman evlendik,ortada nikah yokken demem öyle şeyler sana diye.

o yine de karıcığım diyo garibim
Bana da dio desinde zaten pek bi hoşuma gidiyo alıştırsın o güzel ağzını

kızlar benimki evin yakınındaki mağzaya gelmiş ben inimde birazcık konuşalım özledim keratayı öpüldünüz kızlarrr gelirim 1 saate

sinenay yavrum sen anlıyosun bayağı bi burçlardan bakıyorum:44:

Yok balım şimdi netten baktım burçlar ve tarihleri diye benim burçlara inancım benimkiyle tanısınca bitti canım yengeçle ikizler hayyatta anlaşamaz deniyodu ama tam özelliklerimizi tasımamıza ragmen 6 senedir birlikteyiz ve hiç ayrılmadık nasıl oluyo bu Bende inancımı kaybettim canım

fıstıklarım :) ben de içeri gidiyim annemlerle çay sohbet falan .. gelirim yine.
bu arada ay takvimine göre ağda yapıcam, saatini bekliyorum :) hiç gece ağda yapmamıştım

Hoşgeldin Sirenay. Bizden başka kimse yok galiba bu gece.

kızlar bende budayımmmmm sıkıldım çook yaa
ben evde oturuyorum bizim beyefendi arkadaşlarıyla okey oynuyor
dün izinliydi bugün suyunu çıkardı aylardır görüşmüyorlar

kızlar bende budayımmmmm sıkıldım çook yaa
ben evde oturuyorum bizim beyefendi arkadaşlarıyla okey oynuyor
dün izinliydi bugün suyunu çıkardı aylardır görüşmüyorlar

Benimkide dışarda canım sağolsun zahmet edip gelmiş mağzaya çıktım çocugun karşısına pijamalarla bu ne hal dedi sanane dedim bide beğenmiyo düğüne gider gibi mi gitseydim Annemde sorsaydı nereye die Yarım saat gördüm geldim şimdi yürüyomuş sahilde msj attığı yok

mesaj adeti yok bizim Alahtan sevmiiyoruz pek aramadı kaç saattir paşam iftardan beri meşgul
bende sıkıntıdan eşya,yüzük falan bakıyorum sapık gibi işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…