ne kadar şık bi takım bu böyle yaa tam istediğim gibi ( en azından beyaz oluşu en önemlisi koyu renk isteimoyrum) aynı yatak odasını alabiliriz tatlım çünkü ben bunu çok beğendimmm
bende aynı sekıldeyım tatlımmm benım yaptıgım en tatlı suprızlerden bırıde dılek balonuydu yıldonumumuzde ucurduk dılek dıleyıp kalp seklınde kırmızıydı bızımkı cok yakın arkadasım ve sevgılısıde vardı onlarada almıstım bıkac tane ucurduk dılek dıleyıptabii eve gıttıgımde evdekı balonlarda cok hostu yıldonumu hedıyelerım gullerim sarabımmız balonlarla oynayıp romantıklıgı mahvettım bıraz evet kabul edıyorum :76:
Eki Görüntüle 248334
bende aynı sekıldeyım tatlımmm benım yaptıgım en tatlı suprızlerden bırıde dılek balonuydu yıldonumumuzde ucurduk dılek dıleyıp kalp seklınde kırmızıydı bızımkı cok yakın arkadasım ve sevgılısıde vardı onlarada almıstım bıkac tane ucurduk dılek dıleyıptabii eve gıttıgımde evdekı balonlarda cok hostu yıldonumu hedıyelerım gullerim sarabımmız balonlarla oynayıp romantıklıgı mahvettım bıraz evet kabul edıyorum :76:
Eki Görüntüle 248334
Hediye olarak böyle başka romantik fikirleri olan var mı kızlar? ben bu konuda biraz özürlüyüm galiba aklıma hiç bir şey gelmiyor normal hediye almaktan başka.
dilek balonu,güller,şarap ..oyy ne romantikbiriktiriyorum bunların hepsini sürprizler için
buarada 2 hafta sonra aşkımın doğumgünü birlikte olcaz ama benim çok fazla maddi bi olanağım yok şuanbide olsa bile bişeyler alıp yapcak vaktim yok bayramdan sonra birlikte gitcez ve yanyna olunca bişeyler alamam
ama bi fikrim var danışayım size nasıl olurşimdi biz 3 kız arkadaş kalcaz evde 1 hafta misafirimiz olcak aşkım. benim burda mumlarım var minik minik onları bavulumda götürcem.gece 12 ye doğru annemle telefonda konusuyomus gibi odama gitcem orda mumları yakcam bide minik bi pasta-kek -..vs herneyse ona mum yakcam sonra tam 12 de içerden seslenicem " bi bakarmısın" diye öyle kutlıcam bakalımm nasıl olcak bilmiyorumm
gzel bi kutuya gül yaprakları koyabilirsin tatlım içinede güzel bir mektup (ben çok yazarım ) içinede güzel bişiler olabilir cnm :)
ayy ne güzel canım ama olsun yaaaaa bende öyleyim çocuklaşıyoruz işte napalım
kızlarrr ben yokken romantik şeyler hep paylaşmışsız,ama olmaz kiii
yaa bizim yıldönümümüzle sevdiceğimin doğum günü arasında 2 gün var,bizim ilk yıldönümümüz olacak işte.
kafamdan düşündüm ki yıldönümü ilk yıldönümü zaten onu o düşünsün bi zahmet
ben de onun doğum günü için bir şeyler düşüneyim.
ama abartılı bir şey de olsun istemiyorum.
Offff Offfff
Senlede paylaşırız balımmmmmmm
ben ozel gunlerde basbasa olmaktan yanayımm aslında her cıftın cıdden kendıne aıt bı ozelı olmalı bazılarını goruyorum karnaval gibi kutluyolargösteriş gibi gelıyo bana öylesi. en yakın dostların olur eyvallah ama gun sonuna kadar degıl ben baskalarının yanında rahat edemem öpemem koklayamam sarılamamm mıncıramam o yanaklarını bence basbasa ımkanın varsa ole bi plan yap kusum abartıya gerek yok dedıgın gibi mını bı slayt olabılır yada arkadasımızın yaptıgı gibi sevimli bi kitaap minik kalp seklınde pasta ve guzel dıleklerle beraber misss gibi bi öpücük kafi
çok kmplike bir şey yapamam ama erkek arkadaşım yalnız yaşıyor gibi bir şey.
ailesinin ufak başka bi evi var,arada sırada 1-2 saatliğine gelir kardeşleri o kadar.
bu sebeple istediğimiz zaman başbaşa kalabiliyoruz.
yıldönümümüzde sevgili tişortu almayı düşünüyorum.
çünkü ikimize de özel,orta bir şey olsun diye.
ama doğum günü için evine gitsem pastayla ve kapıyı açsa......
komfeti falan mı patlatsam:44::44::44::44::44:
ya da yıldönümümüzde aşk kutusu mu hazırlasam,365 tane küçük not yazabilir miyim ki?
o zaman şimdiden başlasam iyi olur
hediyedenizi diye bı sıte vardı kusum orda hazır yazılmısı vardı
kızlarrr ben yokken romantik şeyler hep paylaşmışsız,ama olmaz kiii
yaa bizim yıldönümümüzle sevdiceğimin doğum günü arasında 2 gün var,bizim ilk yıldönümümüz olacak işte.
kafamdan düşündüm ki yıldönümü ilk yıldönümü zaten onu o düşünsün bi zahmet
ben de onun doğum günü için bir şeyler düşüneyim.
ama abartılı bir şey de olsun istemiyorum.
Offff Offfff
çok kmplike bir şey yapamam ama erkek arkadaşım yalnız yaşıyor gibi bir şey.
ailesinin ufak başka bi evi var,arada sırada 1-2 saatliğine gelir kardeşleri o kadar.
bu sebeple istediğimiz zaman başbaşa kalabiliyoruz.
yıldönümümüzde sevgili tişortu almayı düşünüyorum.
çünkü ikimize de özel,orta bir şey olsun diye.
ama doğum günü için evine gitsem pastayla ve kapıyı açsa......
komfeti falan mı patlatsam:44::44::44::44::44:
ya da yıldönümümüzde aşk kutusu mu hazırlasam,365 tane küçük not yazabilir miyim ki?
o zaman şimdiden başlasam iyi olur
dilek balonu,güller,şarap ..oyy ne romantikbiriktiriyorum bunların hepsini sürprizler için
buarada 2 hafta sonra aşkımın doğumgünü birlikte olcaz ama benim çok fazla maddi bi olanağım yok şuanbide olsa bile bişeyler alıp yapcak vaktim yok bayramdan sonra birlikte gitcez ve yanyna olunca bişeyler alamam
ama bi fikrim var danışayım size nasıl olurşimdi biz 3 kız arkadaş kalcaz evde 1 hafta misafirimiz olcak aşkım. benim burda mumlarım var minik minik onları bavulumda götürcem.gece 12 ye doğru annemle telefonda konusuyomus gibi odama gitcem orda mumları yakcam bide minik bi pasta-kek -..vs herneyse ona mum yakcam sonra tam 12 de içerden seslenicem " bi bakarmısın" diye öyle kutlıcam bakalımm nasıl olcak bilmiyorumm
Canım hazırlarıda var onların aylık olanlarıda var ama ben daha hiç almadım ben biraz ince düşünürüm sanki :97::97:
Ben minik kagıtlara notlar yazmıştım farketmeden cüzdanına ve genelde sarıldıgımda ellerimi arka ceplerine soktugum için arka ceplerine minik notlar bırakmıştım en olmuycak anda açıp görmüştü nasıl mutlu olmuştu anlatamamBenim odunun öyle süprizleri yoktur bi taraf romantik olur bi taraf odun birbirini tamamlar işte
Bir pastayla kapıyı çalabilirsin tabi pastayuı hazırla :) mumlarını koy yak öyle açsın kapıyı iyiki doğdun diyebilirsin ayrı evde yaşıyormus o yokken gir yatak odasına yastığının altına minik not bırak içinden ne geliyosa yaz sadece seni seviyorum olsada olur dolabbındaki kıyafetlerin ceplerine koyabilirsin. En ummadıgı anda hatta kavga ederken ble onu görse onu mutlu etmeye yeter. Ben maddi den çok maneviye önem veriyorum canım. Ama şuan ki hayalimde evi balonlarla donatıp balonların ucuna ufak notlar bağlamak olucak sanırım pek yanlız kalamadıgıız için evlenince olucak ancak :97::97::97::97::97:
ayyy canm sen gerçekten çok romantiksin yaaa.
ben de hazır almayı düşünmüyorum,ilham gelsin diye bakayım dedim.
ben hiççç romantik değilim. hatta abartısını da çok sevmem. ilişkimizin ilk zamanlarında bunu vurgulamıştım. bizim adam da ben romantik şeyler yapmayı çok severim demişti.
neyse 10 ay oldu birlikteyiz hiçbir romantizm görmedim. şimdi keşke öyle demeseymişim,insan istiyor yani.
bizimki romantizm yapmayınca ben de yapmak istemiyorum açıkçası.
biliyorum ki bu kadar ince bir şey yapmayacak.
bi de ben aslında romantiğim der,pehhhhhhhh
Canım hazırlarıda var onların aylık olanlarıda var ama ben daha hiç almadım ben biraz ince düşünürüm sanki :97::97:
Ben minik kagıtlara notlar yazmıştım farketmeden cüzdanına ve genelde sarıldıgımda ellerimi arka ceplerine soktugum için arka ceplerine minik notlar bırakmıştım en olmuycak anda açıp görmüştü nasıl mutlu olmuştu anlatamamBenim odunun öyle süprizleri yoktur bi taraf romantik olur bi taraf odun birbirini tamamlar işte
Bir pastayla kapıyı çalabilirsin tabi pastayuı hazırla :) mumlarını koy yak öyle açsın kapıyı iyiki doğdun diyebilirsin ayrı evde yaşıyormus o yokken gir yatak odasına yastığının altına minik not bırak içinden ne geliyosa yaz sadece seni seviyorum olsada olur dolabbındaki kıyafetlerin ceplerine koyabilirsin. En ummadıgı anda hatta kavga ederken ble onu görse onu mutlu etmeye yeter. Ben maddi den çok maneviye önem veriyorum canım. Ama şuan ki hayalimde evi balonlarla donatıp balonların ucuna ufak notlar bağlamak olucak sanırım pek yanlız kalamadıgıız için evlenince olucak ancak :97::97::97::97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?