evet balımmm kendisi 10 gün sonra geliyoo beni görmeye. askerden direk yanıma gelicek1 hafta kalıcak gidicek. ve yine bir hafta sonra ailesiyle geliceeekkk
1 hafta nerede kalıcak canm sizde mi??
ooh mis :)
ben de saçlarımı siyah yapmaya karar vermek üzereyim
tamam bak anlaştık öğlen bekliyorum
yok canım. nerdeee :) babam hiç izin verir mi. içten içe sinir oluyo zaten.
burda akrabaları var. bide arkadaşlarımız var. kalacak yeri çok.
:):)
Canımm benimm bu ilk denememdi, 3 hafta falan oluyo alıştımm ama karamele döndürcem. Azıcıkta pişman oldum güzelim kendi saçlarımla oynadım die
Kısaca kararsızım
hmm sende onla arkadaşınız da kalabilcen mi ailen izin veriyor mu arkadaşlarında kalmana peki??
neyse Allah kavuştursun canm ya çok sevindim adına..
istemeye mi gelicekler ay sonu?:44:
ayyy Nurayımmm heyecan yaptım ben bileeeinşallah herşey gönlünce olur aileler birbirini cok sever canım
babam bir iki arkadaşımda kalmama izin verir sadece. o da ailelerini falanda tanıdıkları kişiler. ama onurumun askerden gelecegi zamanı biliyo ve asla izin vermez arkadaşımda kalıyım desem de. hem onur da erkek arkadaşlarımızda kalıcak :)
biz sabahtan akşama kadar görüşücez ama. artık sokaklarda kafelerde alışveriş merkezlerinde vs. :)
bir gün de bize gelecek babamla tanışmak için.
istemeye gelmiyolar henüz. babam ailesi gelsin bi tanışalım dedi. bizim problemli biraz. mezhep farklılığı var ve babam bu yüzden asla olmaz diyodu
zor ikna ettik o da ancak tanışmak için.
ooh mis :)
ben de saçlarımı siyah yapmaya karar vermek üzereyim
mezhepleriniz nedir cnm ki ya?
amiin. amin amiin .. amiiiinnnn... ay nolur dua edin böyle, çok ihtiyacımız var çünkü..
babam severse ailesini herşey tamamdır :)
canım, biz sunniyiz onlar alevi.
herkesin inancına saygım var. ama dini yönden aramızda çok fark olsaydı ben de anlaşamazdım ki onunla zaten. namazda kılıyorlar oruçta tutuyorlar. bi amcası hacı hatta. ama gel de bunu babama anlat.
zor ikna ettik. o da ancak bi tanışalım dedi.
gunaayydıın kızlaaarrr
ay dırek daldııımmmmnayyn nayynn askım sıyaah yapmaaa , gene bakır bakır cıkcak akınca ınan bana cıkolata kahve falan yapsana ben sana cok yakıstırıyorum bu tonlarıııııı
Eniiişştedee geliiyoo ya azıcıııkkk kaldııııııııııııııah banada beraber karar vermişştiiikk sende cek koy karar verek
İnşallah her şey istediğin gibi olur bu arada biz tanışmadık ben gülçin.
tamam bebeğim. çikolata kahve yapıyorum o zaman :)
evet çekip koyıyım en iyisi.. sınavlarım bitsin rahat rahat karar verelim :))
ben ailesi geldiğinde giyerim diye bi elbise aldım. ama çok kısa oldugunu şimdi farkediyorum.. olur mu acaba .. onu da çekip koyıyım.
bide acaba normal pantolon bluz mu giysem sonuçta tanışmaya geliyolar
ben de nuray canım. memnun oldum. bu topikte baya eskiyim de arada bir kayboluyorumderslerim çok ağır sınavlarım falan giremiyorum bazen.
canım, biz sunniyiz onlar alevi.
herkesin inancına saygım var. ama dini yönden aramızda çok fark olsaydı ben de anlaşamazdım ki onunla zaten. namazda kılıyorlar oruçta tutuyorlar. bi amcası hacı hatta. ama gel de bunu babama anlat.
zor ikna ettik. o da ancak bi tanışalım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?