'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ooh mis :)
ben de saçlarımı siyah yapmaya karar vermek üzereyim

:):)
Canımm benimm bu ilk denememdi, 3 hafta falan oluyo alıştımm ama karamele döndürcem. Azıcıkta pişman oldum güzelim kendi saçlarımla oynadım die
Kısaca kararsızım

tamam bak anlaştık öğlen bekliyorum

Tamammm bebeğimm hemen göndercemmm:)

yok canım. nerdeee :) babam hiç izin verir mi. içten içe sinir oluyo zaten.
burda akrabaları var. bide arkadaşlarımız var. kalacak yeri çok.

hmm sende onla arkadaşınız da kalabilcen mi ailen izin veriyor mu arkadaşlarında kalmana peki??
neyse Allah kavuştursun canm ya çok sevindim adına..
istemeye mi gelicekler ay sonu?:44:

:):)
Canımm benimm bu ilk denememdi, 3 hafta falan oluyo alıştımm ama karamele döndürcem. Azıcıkta pişman oldum güzelim kendi saçlarımla oynadım die
Kısaca kararsızım

ben de aslında kendi saçlarımı istiyorum.
bakıra boyatmıştım. iyice değişti rengi. kahvelerde kızıllık oldugu için direk siyaha mı boyasam da kapansa diyorum ama ben de kararsızım kendi saç rengim de koyu ama siyahta değil.

ayyy Nurayımmm heyecan yaptım ben bileee inşallah herşey gönlünce olur aileler birbirini cok sever canım

hmm sende onla arkadaşınız da kalabilcen mi ailen izin veriyor mu arkadaşlarında kalmana peki??
neyse Allah kavuştursun canm ya çok sevindim adına..
istemeye mi gelicekler ay sonu?:44:

babam bir iki arkadaşımda kalmama izin verir sadece. o da ailelerini falanda tanıdıkları kişiler. ama onurumun askerden gelecegi zamanı biliyo ve asla izin vermez arkadaşımda kalıyım desem de. hem onur da erkek arkadaşlarımızda kalıcak :)
biz sabahtan akşama kadar görüşücez ama. artık sokaklarda kafelerde alışveriş merkezlerinde vs. :)
bir gün de bize gelecek babamla tanışmak için.
istemeye gelmiyolar henüz. babam ailesi gelsin bi tanışalım dedi. bizim problemli biraz. mezhep farklılığı var ve babam bu yüzden asla olmaz diyodu
zor ikna ettik o da ancak tanışmak için.

mezhepleriniz nedir cnm ki ya?

gunaayydıın kızlaaarrr

ooh mis :)
ben de saçlarımı siyah yapmaya karar vermek üzereyim

ay dırek daldııımmmm nayyn nayynn askım sıyaah yapmaaa , gene bakır bakır cıkcak akınca ınan bana cıkolata kahve falan yapsana ben sana cok yakıstırıyorum bu tonlarıııııı

Eniiişştedee geliiyoo ya azıcıııkkk kaldıııııııııııııı ah banada beraber karar vermişştiiikk sende cek koy karar verek

mezhepleriniz nedir cnm ki ya?

canım, biz sunniyiz onlar alevi.
herkesin inancına saygım var. ama dini yönden aramızda çok fark olsaydı ben de anlaşamazdım ki onunla zaten. namazda kılıyorlar oruçta tutuyorlar. bi amcası hacı hatta. ama gel de bunu babama anlat.
zor ikna ettik. o da ancak bi tanışalım dedi.

hmm anladım canm bizde de olsa sanırım sorun olurdu alevi ya..tabiki saygı duyulur ama işte ne dicen ama hayırlısıysa inş.ikna olur ve anlaşılır nuraycım ya

tamam bebeğim. çikolata kahve yapıyorum o zaman :)
evet çekip koyıyım en iyisi.. sınavlarım bitsin rahat rahat karar verelim :))
ben ailesi geldiğinde giyerim diye bi elbise aldım. ama çok kısa oldugunu şimdi farkediyorum.. olur mu acaba .. onu da çekip koyıyım.
bide acaba normal pantolon bluz mu giysem sonuçta tanışmaya geliyolar

nurayyy canım inan o kadar mutlu oldumki kuzum dua etmezmiyim ben sana bu zamandaki mezhep konusunu sevmyorm hepimz insanız aynı yaradana tapıyoruz allahım yüzünü soldurmasın böle şelerde inanki bekledigine degdi gecmez denilen günler geçiyo nurayım mesafeye karsı ilk zafer seninki benimde zaferlerm gelir insallh

Canım herseyi gectm biz yaza askere gtmeden sözlencez nişanlancaz agustosta gidicek herhalde iş meselesi hallolmadan tanısmak normalmi canım bizde tanıstırmayı düşünüyoruzda erkegn çalısmasımı lazım hemen

valla rahat olucaksan daha ıyı bıle olur kusumm şık bi bluz giyersın uuyyşş yerim senii ne guzel heycan bunlar diiimii ailesinide seviceni düşünüyorum babanın inş sorunsuz olcak herşeey

Aynı durum benimde canım. Biz sünniyiz Evren'lerse alevi. Canım ama benim ailem bu konuda hiçbir zaman katı olmadı. İnşallah baban daha da yumuşar tanışmak istemesi bile güzel bişey tatlım:))

benim ailem alevi birini kabul eder şans meselesi ailemin etrafnda dostları karesm dedkleri alevi kan kardesm alevi onlarn çocuklaryla heryere gönderrler ailem dogu tarafına kız vermez bizde yoksa dinle alakası yok her türde insanının geri kafalasına karsı yapıdayız

Nurayım etrafnzda o meshepten insan varise babanın saydıgı iyi olablr ama bence bu konuyla ilgli bir sorun çıkmıcak içimden gecyo yüzün hep gülcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…