nurayyy canım inan o kadar mutlu oldumki kuzum dua etmezmiyim ben sana bu zamandaki mezhep konusunu sevmyorm hepimz insanız aynı yaradana tapıyoruz allahım yüzünü soldurmasın böle şelerde inanki bekledigine degdi gecmez denilen günler geçiyo nurayım mesafeye karsı ilk zafer seninki benimde zaferlerm gelir insallh
Canım herseyi gectm biz yaza askere gtmeden sözlencez nişanlancaz agustosta gidicek herhalde iş meselesi hallolmadan tanısmak normalmi canım bizde tanıstırmayı düşünüyoruzda erkegn çalısmasımı lazım hemen
amiiinn kuşuum. çok heyecanlı ama biraz da korkunç :) babam ya sevmezse diye. ama inşallah dediğin gibi oluur.
valla rahat olucaksan daha ıyı bıle olur kusumm şık bi bluz giyersın uuyyşş yerim senii ne guzel heycan bunlar diiimiiailesinide seviceni düşünüyorum babanın inş sorunsuz olcak herşeey
evet y.lisans yapıyorum .. tıp fakültesi histoloji embriyoloji de. tüpçü olucam inşallah :)))Memnun oldum canım bende yeni sayılırım topikteYüksek lisans yapıyorsun sanırım.
Aynı durum benimde canım. Biz sünniyiz Evren'lerse alevi. Canım ama benim ailem bu konuda hiçbir zaman katı olmadı. İnşallah baban daha da yumuşar tanışmak istemesi bile güzel bişey tatlım:))
kızlar babam da diyoki alevilerin insanlığı kimsede yok. onlardan iyi dost olmaz. onlarla oturur kalkarım ama kız vermem. bu ne yaman çelişki işte. beni de sinir eden bu.benim ailem alevi birini kabul eder şans meselesi ailemin etrafnda dostları karesm dedkleri alevi kan kardesm alevi onlarn çocuklaryla heryere gönderrler ailem dogu tarafına kız vermez bizde yoksa dinle alakası yok her türde insanının geri kafalasına karsı yapıdayız
Nurayım etrafnzda o meshepten insan varise babanın saydıgı iyi olablr ama bence bu konuyla ilgli bir sorun çıkmıcak içimden gecyo yüzün hep gülcek
gizemimmmm. kuzum çok teşekkür ederim.
bizi biliyosun okul haziranda bitti ağustosta askere gitti. gelecek ve hemen tanıştırıcaz ailelerimizi. dolayısıyla işsiz yani.
ama babam kendi böyle istedi. tanışacakmış ona göre karar verecekmiş. sanki ayrıl dese ayrılır mıyım ya
ama onuru çok sevecek biliyorum. bide babamın çok sevdiği bi abi var. onun sözlerine değer verir. onurumu tanıyo o. o da arkamızda, ne zaman gelse bize babamla konuşuyo çok seveceksin çok iyi insanlar diye. dediğin gibi hangi devirdeyiz hala buna takılıyolar.. herkesin inancı kendine ama ben de zaten benimle aynı yolda yürümeyen biriyle anlaşamazdım ki. benden daha çok ibadet ediyo eğer buna takılıyosa babam.
Canım baban anlayısla karsılıcak allahla olur ibadet babanın bilmesi mühim degi anlıcaktır eminim
Çok sevindim vallla ya keske keske bende yasasam yaza hemen benim ailem işsz kabul edder babam için üniverste btrmesi mühimdi ki iyi yerlere gelcek sevdcek naspse ama benmki işe gircem güçlü çıkcam karsılarına diyor o yüzden uzucak belkide bide okulnda uzaması söz konusu ama karar verdik okul uzasasa yaza bişiler adı konsun diye olucak
amiiinn kuşuum. çok heyecanlı ama biraz da korkunç :) babam ya sevmezse diye. ama inşallah dediğin gibi oluur.
evet y.lisans yapıyorum .. tıp fakültesi histoloji embriyoloji de. tüpçü olucam inşallah :)))
sen napıyosun canım okuyo musun çalışıyo musun..
kızlar babam da diyoki alevilerin insanlığı kimsede yok. onlardan iyi dost olmaz. onlarla oturur kalkarım ama kız vermem. bu ne yaman çelişki işte. beni de sinir eden bu.
yapamazsın onlarla diyo. sanki sülalece oturucaz.
benim babam da doğulu gizemcim. annem karadenizli.. onlarda okulda tanışmış bizim gibi :) ve annemin ailesi babam doğulu diye vermemiş başlarda. çok sorun yaşamışlar. ama sonunda almış annemi :) onun beni daha iyi anlaması lazım aslında
nuraycım merak etme tanıyına onay vericek ole olmasa caıgırmazdı bile emin ol... niyeti var vermeye ki cagırıyo insanları...
minnakımm nası oldun sen merakta kaldımm
merhaba kızlar gelin balayndan döndü:))
eşimin dedesi rahatsızlanmış. bende dönelim dedim. döndük sabah
ay pastam selin soledı cagla cok merak etmıs senı dıye onun haberı yoktu aksam konusamamıstık ertesı gunde feystede gormus yalovada oldugumu iyi oldugumu anlamıs :) Haber veremedım ya kusura bakma nolur merakta bıraktım senıhaslanmıs yumurta, patates falan yıyorum ıcım dısım haslama oldu ıyı olcam ıns sen napoosun pastaaamm
merhaba kızlar gelin balayndan döndü:))
eşimin dedesi rahatsızlanmış. bende dönelim dedim. döndük sabah
cok sevindim canım iyi olmana yaaadikkat et kendineee
ben de calısıyorum işte napıyım pastammm... :26:
kızlaaaaar sevgililerle durumlar neler acep:))
sıkıntı sorun varmı. dert dinlenir psikoloğunuz burda korkmayın:)))))
nuraycım merak etme tanıyına onay vericek ole olmasa caıgırmazdı bile emin ol... niyeti var vermeye ki cagırıyo insanları...
babanın dedıgın gıbı daha anlayıslı olması lazım sızın ıcın ceken bılır derler tabı alevılıktende zıyade kız vermek zor ıs bebegım yaa hele bı baba ıcııınn bırazda o yuzden bu sekılde davranıyodur yoksa onuru sevmıcenı falan dusunmuyorum, baban annenın babasını sımdı daha ıyı anlıyo bence dogusu batısı alevısı bahanee kız vermekk şahanee
hayırlı olsuuun. sen evlenmişsin. ne güzel yakızlaaaaar sevgililerle durumlar neler acep:))
sıkıntı sorun varmı. dert dinlenir psikoloğunuz burda korkmayın:)))))
yavrum sen yine mi geldin kabus gibi ya balayında alala tel.pc bırak elinden sadece kocanla odaklanın yaffffffffff aaa
Merhaba kızlarrrr :) özledim sizleri bi kaç gündür yogunum giremiyorum fırsat bulmusken geldim hemen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?