hayırlı olsuuun. sen evlenmişsin. ne güzel yaallahım bize de nasip etsin
elbisemi ekliyorum ama bunu giyemem geldiklerinde. yine de bakın :)
Eki Görüntüle 321354
Eki Görüntüle 321354
kuzu bitti balayı. eşimin dedesi rahatsızlandı. bende dönelim dedim. iki gün erken geldik. eşim hastanede. bende işlerimi halledip gtcem
kızlaaaaar sevgililerle durumlar neler acep:))
sıkıntı sorun varmı. dert dinlenir psikoloğunuz burda korkmayın:)))))
Eki Görüntüle 321354
hmm geçmiş olsun cnm sen hangi semtte gelinsin simdi?
cok sukur masallahımız vardedenin durumu naasılll agırmı cok dondugunuze gore
cok kısa cıdden ballıı bebiiikama guzel tabii orası ayrıı fızıgın masallahı var zaten yakısıyookı gıyooosun karrrdeeeşşşiim ugurkan ereze döndüüm
güzell nurayım ama bence kısa:)) ailen giydiriyor mu canm böle? tanışmada giyme bence biraz daha ağır ol derim bluz pantolon nebilim yani
maşallah ne güzel fiziğin var:)) bende zayıfım.
elbise güzelde anlamadım ben istemeye falanmı geliyolar geldiklerinde giyemem demişsin
cok sukur masallahımız vardedenin durumu naasılll agırmı cok dondugunuze gore
cok kısa cıdden ballıı bebiiikama guzel tabii orası ayrıı fızıgın masallahı var zaten yakısıyookı gıyooosun karrrdeeeşşşiim ugurkan ereze döndüüm
hımm tanışma içinmiş. ben kısa giyiyorum hep eşim kızmaz beğenir. ama dizüstü elbise daha şık olur canım tanışmaysa. hanımhanımcık olur:))
edıcem bebegıım artık daha ıyı bakıcam kendımee bıdaha aynı geceyı yasamak ıstemıyorumsu tasınmayıda bı atlatalım hayırlısıyla sonrasında onumde 2 tane sınavım var ve tarıhlerı bellı degıııll oda stres yaptı ıyıce bende umarım tasınmayla aynı donemde olmaz
kızlaaaaar sevgililerle durumlar neler acep:))
sıkıntı sorun varmı. dert dinlenir psikoloğunuz burda korkmayın:)))))
Eki Görüntüle 321354
hoşgeldin canımm
peliiiinn saçların çok güzel görnüyo avatarından bileee
fiziğe bakk beee maşallahnurayım elbise cok guzel ama bence bunu böle enişteyle başbaşa yemeğe falan giderseniz gidince giy
atlatıcaksın hepsini pastammmm hiç merak etmeee dualarım seninle
41 kere maşallah hepimize
fiziğe bakk beee maşallahnurayım elbise cok guzel ama bence bunu böle enişteyle başbaşa yemeğe falan giderseniz gidince giy
evet gerçekten kısaymış. sanki alırken bu kadar kısa değildi ama
benim sevgilim de hiç bişey demez ki nasıl giyersem giyiyim karışmaz yani. ama dediğiniz gibi tanışmada babam da giydirmez heralde bide onurun ailesi de bi garip bakmasın daha ilk kez görecekler beni.
sınavlarım bitince çıkıp güzel bi bluz bakayım ben :)
hoşbuldum canımmmm
çok güzel görünüyosun tatlım maşallaahhh fiziginde süpermiş ama tanısma için biraz daha uzun giy hanım hanımccık ol :)
Merhaba kızlarrrr :) özledim sizleri bi kaç gündür yogunum giremiyorum fırsat bulmusken geldim hemen:)
oluuurrrr
nilcim ben de geçmiş olsun diyorum dedeniz için. allah şifa versin canım.
ben kaçırdım heralde topiğe ne zaman gelmiştin sen. niye erken evlendinmutluluğunuza mutluluk katsın rabbim.
Hoşgeldin :)
Fizik güzel elbise güzel ama bence de kısa
işte ben de elbiseye bayıldım. neden bilmiyorum .. ama dedim bunu giyerim geldiklerinde. evde giyip baktım ki çok kısa. alırken hiç boyu moyu aklıma gelmedi. rengi vurdu beni :) kırmızı hastasıyım zaten.
ayrılma ayrılma. ne güzelyok canım sen kaçırmadın bişey. ben nikahım olduktan sonra üye olmuştum kulübe. burayı da tesadüfen gördüm öyle darsı başınıza demek için girdim topiğe sonra kaldım ayrılmadım işte:))
kızlar öğlen sevdiceğim ablasıyla karşılaştım koskoca avm de şok olduk alışverişe daldım en saldırgan halimi gördü sonuç ben birşey alamadım zarada u şeklinde kuyruk vardı akşam tekrar avm ye koşcam sevdficek bu hafta bişi demiyo ablasınada dedim normalde kızar bu kadar alıoşverime ama hiçbirşey alamadım ihtiyaçlarımıda alamadım dedim dert yandım resmen birşey yok kızlar
oyshodaki snopliyi pijileride alamadım kaz tüyü mont 250 tl ben en iyisi kotona bakayım akşam yine kotonda ne varsa var herhalde
bu arada herkesi öpüyorum fatoşumu görüyorum özledim çok
kızlar öğlen sevdiceğim ablasıyla karşılaştım koskoca avm de şok olduk alışverişe daldım en saldırgan halimi gördü sonuç ben birşey alamadım zarada u şeklinde kuyruk vardı akşam tekrar avm ye koşcam sevdficek bu hafta bişi demiyo ablasınada dedim normalde kızar bu kadar alıoşverime ama hiçbirşey alamadım ihtiyaçlarımıda alamadım dedim dert yandım resmen birşey yok kızlar
oyshodaki snopliyi pijileride alamadım kaz tüyü mont 250 tl ben en iyisi kotona bakayım akşam yine kotonda ne varsa var herhalde
bu arada herkesi öpüyorum fatoşumu görüyorum özledim çok
işte ben de elbiseye bayıldım. neden bilmiyorum .. ama dedim bunu giyerim geldiklerinde. evde giyip baktım ki çok kısa. alırken hiç boyu moyu aklıma gelmedi. rengi vurdu beni :) kırmızı hastasıyım zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?