'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kaç yaşındasın ne iş yaparsın nerelisin. sevgilin ne yapar ne eder. anlat kız merak ettim.

bu arada alevilik konusu geçmiş kimin ne sorunu var acaba bununla ilgili:)

benim o sorunlu malesef. mezhep farklılığı var diye babam istemiyo işte
22 yaşındayım canım. istanbul doğumluyum.
sevgilim askerde. 10 günümüz kaldı ama kavuşmamıza
üniversitede aynı sınıftaydık. haziranda mezun olduk o ağustosta askere gitti hemen.
şimdi ben yüksek lisans yapıyorum..
hatta beni dövün kızlaaaarr gidip biraz ders çalışayım yarın sınavım var ama çalışamıyorum hiç ..

Bebeğimmm teşekkür ederimmmmmm Utandımmmmm
Mankenn gibisin hayatım bu arada elbisene de fiziğine de bayıldım, tütütütü 41 kere maşallah

oy sana da maşallah kız
çeyiz topiğinde varmış senin.. o bardaklarına bittim bittiiimmm. harikalar

Bebeğimmm teşekkür ederimmmmmm Utandımmmmm
Mankenn gibisin hayatım bu arada elbisene de fiziğine de bayıldım, tütütütü 41 kere maşallah

ayy peliiniiiimm saçlar değişmiiişşş nede güzel olmuşş pekte güzel olmuşş ben arada kaçııırrdııımm

çalış kız ihmal etme:) ben bitirim yüksek lisansı çok oldu ahhahh. okumak güzel şey.
bende aleviyim neden sorun yapıyo baban. ne olmuş mezhep farkı varsa. dini farklı olan insanlar bile evleniyo

oy sana da maşallah kız
çeyiz topiğinde varmış senin.. o bardaklarına bittim bittiiimmm. harikalar
Bebeğimmmm sana maşallah yaa, hepimize maşallah bebiklerrrr
Evet tatlım 1-2 parça çeyizimm var daha bişeyim yok topiği de bi heycanla açmıştım

ayy peliiniiiimm saçlar değişmiiişşş nede güzel olmuşş pekte güzel olmuşş ben arada kaçııırrdııımm

Minnniğimmmm sağ ol kuzusuuuuu değişiklik yaptım azıcıkkkk

kız guzel olunca her degısıklık yakısıyoo tabiii bende bu ara cok boyamak ıstıyorum ama sevgilicikten izin cıkmıyo ne kesmeye ne boyamaya

yağmurcuk mailime bakıyorum canım bu arada pelinim afet senmisin fotodaki varya çok çok farklı olmuş çok beğendim maşallah canım

nazımmmm iyimisin kuzum sen neler yapıyorsunuz kızlar okuyorum ama pek giremiyorum öpüldünüz

çalış kız ihmal etme:) ben bitirim yüksek lisansı çok oldu ahhahh. okumak güzel şey.
bende aleviyim neden sorun yapıyo baban. ne olmuş mezhep farkı varsa. dini farklı olan insanlar bile evleniyo
evet canım işte bunu gelde babama anlat. dilimizde tüy bitti ikna edene kadar. bi tanışmaya gelsinlerde hayırlısı artık.
sen çalışıyo musun
biz evlenene kadar sen bebiş bile yaparsın :)

kız guzel olunca her degısıklık yakısıyoo tabiii bende bu ara cok boyamak ıstıyorum ama sevgilicikten izin cıkmıyo ne kesmeye ne boyamaya
minnakım senin saçlarının şimdiki hali çok güzel enişte haklı :)
bu arada selin, hani bu topiğin sahibi selin mi.. eğer oysa benden de selam söyler misin :) hatırlar beni belki. özel mesajlaşıyoduk onunla arada.

Ama beni çok utandırıyosunn yaaaaaaaa Bence dinleme ve boyat kuzumm seni hayal meyal hatırlıorum ama çikolata karamel tonları hoş olur ki sanıorum şuan saç rengin karamel tonu

Gizoşummm sağ ol fıstığımmm oyhh hepinizi çok özlemişim yaaaaaaaa

soylerım balım aksam konustugumuzda sımdı ıste ya gırmıyo nete falan ahh enişşten askere gıtmeden sarısınlıktan vazgecırıp bole dogal halıne bıraktırdı ıste sımdıde saçımın teline dokundurtmuyo sankı onun sacı

ıyım balımm cok sukuuur sen nasısııınnn

kısmetse istiyoruz zaten:)) psikoloğum ben. eşim mühendis

psikolog musun.
nerelerdeydin daha öncee seeennn :) her ne kadar psikologla görüşmek istesem de sürekli psikiyatriste yönlendirildim. sonunda paxera verdiler. 3 ay kullandım. sonrada çöpe attım. oh iyi yaptım :) kendi kendimi iyileştiriyorum artk..
yoksa günün 20 saati uyuyodum.

utanma kız zamanında dınlemedım cok boyattım kusum uzun sure sarısınlık ardından askere gıderken dıkat cekıyo sarı dıye koyultmamı ısteyınce koyulttum sacımı sona olmadıgım renk kalmadı kahve sıyah sona turuncumsu bişi sona karamel, annem kuafor dıye abarttım ıyıce 1 seneyı gectı hıc dokunmadım sacımın yarısı kendı rengım küllü kumral, uclarımda balyaj gıbı bal sarısı hazırana kadar bişi yapmıcam ama azda olsa hareketlendırmek ıstıorum yaaa ozledım sacımı boyamayıı

Maşallah kuzum o kadar da çok oynama çok yıpranırr kıyamamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…