ayrılma ayrılma. ne güzel
peliiiinn saçların çok güzel görnüyo avatarından bileee
kaç yaşındasın ne iş yaparsın nerelisin. sevgilin ne yapar ne eder. anlat kız merak ettim.
bu arada alevilik konusu geçmiş kimin ne sorunu var acaba bununla ilgili:)
Bebeğimmm teşekkür ederimmmmmmUtandımmmmm
Mankenn gibisin hayatım bu arada elbisene de fiziğine de bayıldım, tütütütü 41 kere maşallah
Bebeğimmm teşekkür ederimmmmmmUtandımmmmm
Mankenn gibisin hayatım bu arada elbisene de fiziğine de bayıldım, tütütütü 41 kere maşallah
benim o sorunlu malesef. mezhep farklılığı var diye babam istemiyo işte
22 yaşındayım canım. istanbul doğumluyum.
sevgilim askerde. 10 günümüz kaldı ama kavuşmamıza
üniversitede aynı sınıftaydık. haziranda mezun olduk o ağustosta askere gitti hemen.
şimdi ben yüksek lisans yapıyorum..
hatta beni dövün kızlaaaarr gidip biraz ders çalışayım yarın sınavım var ama çalışamıyorum hiç ..
Bebeğimmmm sana maşallah yaa, hepimize maşallah bebiklerrrroy sana da maşallah kız
çeyiz topiğinde varmış senin.. o bardaklarına bittim bittiiimmm. harikalar
ayy peliiniiiimm saçlar değişmiiişşş nede güzel olmuşş pekte güzel olmuşş ben arada kaçııırrdııımm
Bebeğimmmm sana maşallah yaa, hepimize maşallah bebiklerrrr
Evet tatlım 1-2 parça çeyizimm var daha bişeyim yok topiği de bi heycanla açmıştım
Minnniğimmmm sağ ol kuzusuuuuu değişiklik yaptım azıcıkkkk
evet canım işte bunu gelde babama anlat. dilimizde tüy bitti ikna edene kadar. bi tanışmaya gelsinlerde hayırlısı artık.çalış kız ihmal etme:) ben bitirim yüksek lisansı çok oldu ahhahh. okumak güzel şey.
bende aleviyim neden sorun yapıyo baban. ne olmuş mezhep farkı varsa. dini farklı olan insanlar bile evleniyo
minnakım senin saçlarının şimdiki hali çok güzel enişte haklı :)
kız guzel olunca her degısıklık yakısıyoo tabiiibende bu ara cok boyamak ıstıyorum ama sevgilicikten izin cıkmıyo ne kesmeye ne boyamaya
Ama beni çok utandırıyosunn yaaaaaaaa
kız guzel olunca her degısıklık yakısıyoo tabiiibende bu ara cok boyamak ıstıyorum ama sevgilicikten izin cıkmıyo ne kesmeye ne boyamaya
yağmurcuk mailime bakıyorum canım bu arada pelinim afet senmisin fotodaki varya çok çok farklı olmuş çok beğendim maşallah canım
nazımmmm iyimisin kuzum sen neler yapıyorsunuz kızlar okuyorum ama pek giremiyorum öpüldünüz
minnakım senin saçlarının şimdiki hali çok güzel enişte haklı :)
bu arada selin, hani bu topiğin sahibi selin mi.. eğer oysa benden de selam söyler misin :) hatırlar beni belki. özel mesajlaşıyoduk onunla arada.
yağmurcuk mailime bakıyorum canım bu arada pelinim afet senmisin fotodaki varya çok çok farklı olmuş çok beğendim maşallah canım
nazımmmm iyimisin kuzum sen neler yapıyorsunuz kızlar okuyorum ama pek giremiyorum öpüldünüz
evet canım işte bunu gelde babama anlat. dilimizde tüy bitti ikna edene kadar. bi tanışmaya gelsinlerde hayırlısı artık.
sen çalışıyo musun
biz evlenene kadar sen bebiş bile yaparsın :)
kısmetse istiyoruz zaten:)) psikoloğum ben. eşim mühendis
kısmetse istiyoruz zaten:)) psikoloğum ben. eşim mühendis
Ama beni çok utandırıyosunn yaaaaaaaaBence dinleme ve boyat kuzumm seni hayal meyal hatırlıorum ama çikolata karamel tonları hoş olur ki sanıorum şuan saç rengin karamel tonu
Gizoşummm sağ ol fıstığımmm oyhh hepinizi çok özlemişim yaaaaaaaa
utanma kızzamanında dınlemedım cok boyattım kusum uzun sure sarısınlık ardından askere gıderken dıkat cekıyo sarı dıye koyultmamı ısteyınce koyulttum sacımı sona olmadıgım renk kalmadı kahve sıyah sona turuncumsu bişi sona karamel, annem kuafor dıye abarttım ıyıce 1 seneyı gectı hıc dokunmadım sacımın yarısı kendı rengım küllü kumral, uclarımda balyaj gıbı bal sarısı hazırana kadar bişi yapmıcam ama azda olsa hareketlendırmek ıstıorum yaaa ozledım sacımı boyamayıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?