'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Lİsede staj yaptıgım yer olduğu için yabancılık çekmedim canım Çok istiyodum burayı geç oldu ama iyi oldu çok mutluyum çok şükür canım
Sende hoşgeldin canım

hoşbulduk canım

geç olsun güç olmasın tatlımmm mutluysan ne alaaa... darısı pastamın minnağımın başınaaa artık biz sıramızı savdık

hoşbulduk canım

geç olsun güç olmasın tatlımmm mutluysan ne alaaa... darısı pastamın minnağımın başınaaa artık biz sıramızı savdık

Allah zamanında veriyo gerçekten canım Naz'da üzülmesin ben bi kitap okudum hayatım değişti. Herkes diyo eski Cemre yok bambaşka bi Cemre gelmiş karşımıza diye Allah çok büyük hayat mucizelerle dolu önemli olan o mucizeleri görmemizdir.

mrb cnmm :) neymiş ki o kitabın adı ? merak ettim valla:26:

hoşbulduk canım

amiiiiin pastaaaaaaammm bende iş bebeği olimm

hosgeldın cemremmm , hangıı kıttap canım soyledıgın? henuz uzulmuyorum bende cunku kursum daha bıtmedı subattan sonra basınızı yemeye baslıcam iş iş iş diye

mrb cnmm :) neymiş ki o kitabın adı ? merak ettim valla:26:

Canım kitabın adı "Meleklerle Yaşamak" Pazardan 3,5 tlye aldıgım kitap hayatımı değiştirdi bianda. İlk sayfalarında olmaz öyle şey dedim ama bi cümleden sonra inandım kitaba şöyle bir konu geçiyodu. "Evlenmeden önce içimizde buruk bi his vardır heyecan deyip geçiştirirdik ama o heyecan değil meleklerimizin bize işaretiydi. İlerde olucakların işaretini veriyolardı bize. Biz heyecan deyip o duyguyu bastırdık ama evliliğimizde gördüğümüz sıkıntılar yaşadıklarımız evlenmeden önce içimizde hissettiğimiz buruk histi." Gibi bi paragraf vardı. O an durdum düşündüm ben hep hissettim hissettiklerimi yaşadım çok doğruymuş deyip o yapbozun parçaları oturdu sankiyerine.
Ve artık başka türlü dua etmeye başladım " Allah'ım benim için ne hayırlıysa hangisi hayırlıysa onu karşıma çıkart onu yaşayayım" demeye başladım.
Ben bu kitabı okudum bitirdim dua şeklimi değiştirdim 9 ay önce başvurduğum fabrikadan 1 hafta içinde mülakata çağrıldım ve 3 gün içinde başladım.

ne güzel yaa baya etkileyici yazdıklarınaa göre netten falan arastırcamm bakalım merak ettim bendee
bulurum inşş :26::26:

canm kitabın kopyasını koyarmısın kapağını görelim bakalım bizde...

slm kızlarrrr nasılsınızzzzz
biraz alışverişten geldm bende biraz toriuma gittim ama ordak stradide peki bişi bulamadm kendime göre tshirt cüzdan kolye ve küpe aldm çıktm yarn capacityde beğendklerm vardı belki onları alırm.. evt gizoşm yaa bende bershkaya zaraya fln baktm güzel seylern hepsi neredeyse hiç düşmemişti fiyatları sinir oldm!
cemrecm ve pelinim sonunda dönmüşssünüz aramıza hoşgeldinizzzxz

Hoşbuldum canım sende hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…