huhuuu kimseciklerr yok galibaaaa
Selam Kızlar
Bi ton toplantı vardı bugün büyük patronlar geldi ayy çok yoruldum bi uğrayayım dedim
ben buralardayım canım işim olsa da arada bakıyorum
hoşgeldin cemrecimmnasılsınn yeni işine alışmış gördüm seni
Lİsede staj yaptıgım yer olduğu için yabancılık çekmedim canımÇok istiyodum burayı geç oldu ama iyi oldu çok mutluyum çok şükür canım
Sende hoşgeldin canım
hoşbulduk canım
geç olsun güç olmasın tatlımmm mutluysan ne alaaa... darısı pastamın minnağımın başınaaa artık biz sıramızı savdık
ben buralardayım canım işim olsa da arada bakıyorum
hoşgeldin cemrecimmnasılsınn yeni işine alışmış gördüm seni
Allah zamanında veriyo gerçekten canım Naz'da üzülmesin ben bi kitap okudum hayatım değişti. Herkes diyo eski Cemre yok bambaşka bi Cemre gelmiş karşımıza diye Allah çok büyük hayat mucizelerle dolu önemli olan o mucizeleri görmemizdir.
hoşbulduk canım
geç olsun güç olmasın tatlımmm mutluysan ne alaaa... darısı pastamın minnağımın başınaaa artık biz sıramızı savdık
Allah zamanında veriyo gerçekten canım Naz'da üzülmesin ben bi kitap okudum hayatım değişti. Herkes diyo eski Cemre yok bambaşka bi Cemre gelmiş karşımıza diye Allah çok büyük hayat mucizelerle dolu önemli olan o mucizeleri görmemizdir.
mrb cnmm :) neymiş ki o kitabın adı ? merak ettim valla:26:
amiiiiin pastaaaaaaammm bende iş bebeği olimm
hosgeldın cemremmm , hangıı kıttap canım soyledıgın? henuz uzulmuyorum bende cunku kursum daha bıtmedı subattan sonra basınızı yemeye baslıcam iş iş iş diye
Canım kitabın adı "Meleklerle Yaşamak" Pazardan 3,5 tlye aldıgım kitap hayatımı değiştirdi bianda. İlk sayfalarında olmaz öyle şey dedim ama bi cümleden sonra inandım kitaba şöyle bir konu geçiyodu. "Evlenmeden önce içimizde buruk bi his vardır heyecan deyip geçiştirirdik ama o heyecan değil meleklerimizin bize işaretiydi. İlerde olucakların işaretini veriyolardı bize. Biz heyecan deyip o duyguyu bastırdık ama evliliğimizde gördüğümüz sıkıntılar yaşadıklarımız evlenmeden önce içimizde hissettiğimiz buruk histi." Gibi bi paragraf vardı. O an durdum düşündüm ben hep hissettim hissettiklerimi yaşadım çok doğruymuş deyip o yapbozun parçaları oturdu sankiyerine.
Ve artık başka türlü dua etmeye başladım " Allah'ım benim için ne hayırlıysa hangisi hayırlıysa onu karşıma çıkart onu yaşayayım" demeye başladım.
Ben bu kitabı okudum bitirdim dua şeklimi değiştirdim 9 ay önce başvurduğum fabrikadan 1 hafta içinde mülakata çağrıldım ve 3 gün içinde başladım.
ne güzel yaa baya etkileyici yazdıklarınaa göre netten falan arastırcamm bakalım merak ettim bendee
bulurum inşş :26::26:
Canım kitabın adı "Meleklerle Yaşamak" Pazardan 3,5 tlye aldıgım kitap hayatımı değiştirdi bianda. İlk sayfalarında olmaz öyle şey dedim ama bi cümleden sonra inandım kitaba şöyle bir konu geçiyodu. "Evlenmeden önce içimizde buruk bi his vardır heyecan deyip geçiştirirdik ama o heyecan değil meleklerimizin bize işaretiydi. İlerde olucakların işaretini veriyolardı bize. Biz heyecan deyip o duyguyu bastırdık ama evliliğimizde gördüğümüz sıkıntılar yaşadıklarımız evlenmeden önce içimizde hissettiğimiz buruk histi." Gibi bi paragraf vardı. O an durdum düşündüm ben hep hissettim hissettiklerimi yaşadım çok doğruymuş deyip o yapbozun parçaları oturdu sankiyerine.
Ve artık başka türlü dua etmeye başladım " Allah'ım benim için ne hayırlıysa hangisi hayırlıysa onu karşıma çıkart onu yaşayayım" demeye başladım.
Ben bu kitabı okudum bitirdim dua şeklimi değiştirdim 9 ay önce başvurduğum fabrikadan 1 hafta içinde mülakata çağrıldım ve 3 gün içinde başladım.
Eki Görüntüle 321447
bu mu cnm?
çok merak ettim yaa hemen bulup okumam lazımmm
slm kızlarrrr nasılsınızzzzz
biraz alışverişten geldm bende biraz toriuma gittim ama ordak stradide peki bişi bulamadm kendime göre tshirt cüzdan kolye ve küpe aldm çıktm yarn capacityde beğendklerm vardı belki onları alırm.. evt gizoşm yaa bende bershkaya zaraya fln baktm güzel seylern hepsi neredeyse hiç düşmemişti fiyatları sinir oldm!
cemrecm ve pelinim sonunda dönmüşssünüz aramıza hoşgeldinizzzxz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?