Ben çıkıyorum kızlarNe güzelmiş erken çıkmak yaaaa akşam görüşürüz fıstıklarr
slm kızlarrrr nasılsınızzzzz
biraz alışverişten geldm bende biraz toriuma gittim ama ordak stradide peki bişi bulamadm kendime göre tshirt cüzdan kolye ve küpe aldm çıktm yarn capacityde beğendklerm vardı belki onları alırm.. evt gizoşm yaa bende bershkaya zaraya fln baktm güzel seylern hepsi neredeyse hiç düşmemişti fiyatları sinir oldm!
cemrecm ve pelinim sonunda dönmüşssünüz aramıza hoşgeldinizzzxz
bende özledm kızlar hepinizi gündz girdm ama sadece gecmişi okuyabildm çok geç olmadan gidiym de geliym dedm arklarm da beni görnce baya sevndiler, sizi de görebilsem keske yeniden çok oldu yawww:)) bakırköye bekliorm herkesiii
Canım bende gelmek isterim ama hafta sonları ingilizce kursuna gidiyorum yine de burada gün ve saati paylaşırsanız, uyarsa gelebilirim bende...
nerde cnm kursun? bi faydasını gördn mü:) bende istiorm daa
nasıl yani farklı cnm? biraz var benm hiç yoktan sıfır deilm yani:))canım perlavista da wall streette gidiyorum. Daha yeni başladım sayılır. Eğer çok altyapın yoksa kesinlikle wall streete gitme bence. Çünkü sistemleri biraz farklı.
peilinnnmmmm özledmmmNilişimmmmmmmmmmm
peilinnnmmmm özledmmmartk hep burdamsn bakııımm
nasıl yani farklı cnm? biraz var benm hiç yoktan sıfır deilm yani:))
peilinnnmmmm özledmmmartk hep burdamsn bakııımm
Şöyle canım sınıf ortamı yok burda tamamen interaktif, sana bir çalışma kitabı veriyorlar üniteleri bilgisayar başında yapıyorsun, önce bir video izliyorsun, sonra ona ait soruları cevaplıyorsun, cümleleri tekrar ediyorsun sonra bilgisayar sana 70 verirse, üniteyi bitirmiş oluyorsun. 1 Kur 4 üniteden oluşuyor her ünite de 3 bölümden oluşuyor. Her ünite bittiğinde hocayla birlikte ders yapıyorsun 1 saat falan o senin diğer üniteye geçip geçmiyeceğine karar veriyor.
En önemli avantajı, saat sınırlaman yok istediğin zaman gidip bilgisayardan üniteyi bitirebiliyorsun. AVM de olduğu için 10.00-22.00 çalışıyorlar. Böyle işte canım umarım anlatabilmişimdir.
bebeklerım bana akıll verın yaa, ben kare tabak arıyoruum ama parça olarak satan yerlerden ıstıyoorum , karaca falan bole taneli satıyomu tabakları bıde renklı tabaklar kırmızı pembe lıla falan, tek boyda degıl servıs tabagı pasta tabagı kase karısık yanı
cevahir avm indirm haberleri giz sunar zara stradi koton ve bershka çok aşırı kalabalık mesai saati bitimi mahfoldum öglende berbattı ama milet aksam 5 30 dan sonra saldırıya gecti
Öncelikle klasik 1 takım isterken 150 tl ye 2 takım mal etttim ceket ve pantolon bulabldgmi aldım ama çok yoruldum
Stradivasrysta düz taban syha ayakkbı begenmstm taaa ekimde onuda 39 a aldım
Pulll bearda mini topuklu salı günü 1 ayakkbı almıstım resmen onun aynı ama siyah oda 40 tl bu aldıgım cicilern hepsne sevdicekle bakmstm ve uçuk fyatlardı aldım sonunda mesudum mutluym rahatladm
Kızlar linenste yüzde 50 indrm var herhalde tam bakamadm çeyize ara verdm bernardodaki çekde satcam almak isteyene
Su anda deniz otosundaym evme gdemedm hala hepnzi çok öpüyorum gecmsi okucam
Nilim seni göryorm kuzum öpüyorum kocaman
Alısvers yarndan sonra benm için btcek sefilerri oynucam kızlar para ayırmstm kenara allahtan uludag felan yalan oldu herhalde anca günübrlk
nazım ben öle renkli rnkli tabakları fln hep paşabahçede görüorm capacityde.. kırmızızı beyazı var kare yuvarlak bi sürü çeşidi var ama pahalıydı sanki öle hatırlıormm:)
kare düz tabaklarn tanesi 24 olabilir yanlış görmediysemm
hadii yaa kaç gaymeydii kuşuumm
kare düz tabaklarn tanesi 24 olabilir yanlış görmediysemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?