'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Hoşgeldin canımmm özledik seni...

bende özledm kızlar hepinizi gündz girdm ama sadece gecmişi okuyabildm çok geç olmadan gidiym de geliym dedm arklarm da beni görnce baya sevndiler, sizi de görebilsem keske yeniden çok oldu yawww:)) bakırköye bekliorm herkesiii

Canım bende gelmek isterim ama hafta sonları ingilizce kursuna gidiyorum yine de burada gün ve saati paylaşırsanız, uyarsa gelebilirim bende...

canım perlavista da wall streette gidiyorum. Daha yeni başladım sayılır. Eğer çok altyapın yoksa kesinlikle wall streete gitme bence. Çünkü sistemleri biraz farklı.
nasıl yani farklı cnm? biraz var benm hiç yoktan sıfır deilm yani:))
Nilişimmmmmmmmmmm
peilinnnmmmm özledmmm artk hep burdamsn bakııımm

nasıl yani farklı cnm? biraz var benm hiç yoktan sıfır deilm yani:))

peilinnnmmmm özledmmm artk hep burdamsn bakııımm

Şöyle canım sınıf ortamı yok burda tamamen interaktif, sana bir çalışma kitabı veriyorlar üniteleri bilgisayar başında yapıyorsun, önce bir video izliyorsun, sonra ona ait soruları cevaplıyorsun, cümleleri tekrar ediyorsun sonra bilgisayar sana 70 verirse, üniteyi bitirmiş oluyorsun. 1 Kur 4 üniteden oluşuyor her ünite de 3 bölümden oluşuyor. Her ünite bittiğinde hocayla birlikte ders yapıyorsun 1 saat falan o senin diğer üniteye geçip geçmiyeceğine karar veriyor.

En önemli avantajı, saat sınırlaman yok istediğin zaman gidip bilgisayardan üniteyi bitirebiliyorsun. AVM de olduğu için 10.00-22.00 çalışıyorlar. Böyle işte canım umarım anlatabilmişimdir.

enteresan bi çalışma sistemleri varmıs cnm gerçekten, ben sadece konusmak için gitmek istiorm gramer deil, full yabancı hocalı ve beni baya kasıcak bi kursa gitmem lazmm

cevahir avm indirm haberleri giz sunar zara stradi koton ve bershka çok aşırı kalabalık mesai saati bitimi mahfoldum öglende berbattı ama milet aksam 5 30 dan sonra saldırıya gecti

Öncelikle klasik 1 takım isterken 150 tl ye 2 takım mal etttim ceket ve pantolon bulabldgmi aldım ama çok yoruldum

Stradivasrysta düz taban syha ayakkbı begenmstm taaa ekimde onuda 39 a aldım

Pulll bearda mini topuklu salı günü 1 ayakkbı almıstım resmen onun aynı ama siyah oda 40 tl bu aldıgım cicilern hepsne sevdicekle bakmstm ve uçuk fyatlardı aldım sonunda mesudum mutluym rahatladm

Kızlar linenste yüzde 50 indrm var herhalde tam bakamadm çeyize ara verdm bernardodaki çekde satcam almak isteyene

Su anda deniz otosundaym evme gdemedm hala hepnzi çok öpüyorum gecmsi okucam

Nilim seni göryorm kuzum öpüyorum kocaman

Alısvers yarndan sonra benm için btcek sefilerri oynucam kızlar para ayırmstm kenara allahtan uludag felan yalan oldu herhalde anca günübrlk

bebeklerım bana akıll verın yaa, ben kare tabak arıyoruum ama parça olarak satan yerlerden ıstıyoorum , karaca falan bole taneli satıyomu tabakları bıde renklı tabaklar kırmızı pembe lıla falan, tek boyda degıl servıs tabagı pasta tabagı kase karısık yanı

bebeim napmıssın sen zengin etmişssin bizii:)) güle güle kullan hepsini bak stok yaptn işte ne güzel bunlarda lazm dimi ama,
bende pek takip etmiorm artk indrmleri fln alıcam bişi kalmadı bi kaç sey daha var onlara da alıcam zamn araştırırm artk

nazım ben öle renkli rnkli tabakları fln hep paşabahçede görüorm capacityde.. kırmızızı beyazı var kare yuvarlak bi sürü çeşidi var ama pahalıydı sanki öle hatırlıormm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…