maşallaaaahhhhporlandda falan daha uygunmudur acabaa yada kutahya porselende satılıomudur acaba
bnce satılıodr nazım hiç boşuna o kdr verme hem napcaksn ki sen beningin için para biriktirseneonlar sonrada alınır günlk seyler ne de olsa
900e buluruz sen rahat ol
yaa beningii ne kadara buluruz tahmınınce :) bi hedefım yook yaa kusuuumkahvaltılıgı barı dedım cıkarım aradan
900e buluruz sen rahat ol)
ayyy minnnak şubat olmaz ya alcaksak yaz gibi alllaım kuzum bu kadar erken ne gerenk var valla bu senenin evlencek hatunları bile daha böle araştırma içindeler ayyy yada biz neden böleyiz yaaaaaa
heray sırf porselen için 100 tl koy kenrara birikim yapıyormusun yevrum sen hala
kızlarr şirkettende giremiyorum ya hepinizi çok ama çok özledim
nilim valla sizin mağaza ve bershka en iyi iş çıkarıyordu kimseyi bekletmiyorlardı stradi 4 dakkada ilerledi sıra stradide aksesuarlar her zamanki gibi güzeldi cüzdanlar beni al diyordu ama nedense almadım beğendiğim tüm ayakkbılar inmişti ama herkes kapış kapış kapıyordu stradi keşke biraz daha büyütse şu cevpdaki mağazayı yahuuu
enteresan bi çalışma sistemleri varmıs cnm gerçekten, ben sadece konusmak için gitmek istiorm gramer deil, full yabancı hocalı ve beni baya kasıcak bi kursa gitmem lazmm
maşallaaaahhhhporlandda falan daha uygunmudur acabaa yada kutahya porselende satılıomudur acaba
günaydınlarrrr
1 haftadırr görmedimm aşkımaa kavuşuorumm bugünn akşamı bekleyemicem vallaa
öğlenn kaççamm gitceeem yanınaa
günaydınlarrrr
1 haftadırr görmedimm aşkımaa kavuşuorumm bugünn akşamı bekleyemicem vallaa
öğlenn kaççamm gitceeem yanınaa
Merhaba Kızlar Nasılsınız ??
pelin ve cemre günaydınlar...
pelin ve cemre günaydınlar...
Cemremmmm özledimm seniiiiiiii
Napıosun tatlımmm?
Günaydın pamuk şekerr:))
Nasılsın Canım ?
Bende özledim tatlım hoşgeldin sende canım
İyi canım çalışıyorum sen napıyosun
Bende özledim tatlım hoşgeldin sende canım
İyi canım çalışıyorum sen napıyosun
fena değil cemrem idare ederim işte şükür...
sen?
:))
İşlerini bırakmışsın duyduğuma göre yeni bir işe başlamışsın, hayırlısı olsun bebeğim. Kendine zaman ayırman gerçekten çok iyi olur:)
Bende iyiyim tatlımm, çalışıyorum bu sabah yataktan ayrılmak epey zor geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?