'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bnce satılıodr nazım hiç boşuna o kdr verme hem napcaksn ki sen beningin için para biriktirsene onlar sonrada alınır günlk seyler ne de olsa

yaa beningii ne kadara buluruz tahmınınce :) bi hedefım yook yaa kusuuum kahvaltılıgı barı dedım cıkarım aradan

ayyy minnnak şubat olmaz ya alcaksak yaz gibi alllaım kuzum bu kadar erken ne gerenk var valla bu senenin evlencek hatunları bile daha böle araştırma içindeler ayyy yada biz neden böleyiz yaaaaaa

heray sırf porselen için 100 tl koy kenrara birikim yapıyormusun yevrum sen hala

kızlarr şirkettende giremiyorum ya hepinizi çok ama çok özledim

nilim valla sizin mağaza ve bershka en iyi iş çıkarıyordu kimseyi bekletmiyorlardı stradi 4 dakkada ilerledi sıra stradide aksesuarlar her zamanki gibi güzeldi cüzdanlar beni al diyordu ama nedense almadım beğendiğim tüm ayakkbılar inmişti ama herkes kapış kapış kapıyordu stradi keşke biraz daha büyütse şu cevpdaki mağazayı yahuuu

yaa bıan evel almassam bişi benım paralarr puuuf dıye uccak kızlar yaa ablişkomda katkıda bulundu bana sımdı kenarda 300um var eger 900e bulursam ustunu tamamlar annemler mayıstada dıger setımı alırım, 12.12.12'de Allah bı manı vermesse benı ıstemeye gelcekler yaza kadar kaba ceyızım bıtsın sona bohcaya baslıcaz

günaydınlarrrr
1 haftadırr görmedimm aşkımaa kavuşuorumm bugünn akşamı bekleyemicem vallaa
öğlenn kaççamm gitceeem yanınaa

enteresan bi çalışma sistemleri varmıs cnm gerçekten, ben sadece konusmak için gitmek istiorm gramer deil, full yabancı hocalı ve beni baya kasıcak bi kursa gitmem lazmm

Canım burada iş sende bittiği için gidip gitmemek sana bağlı belli bir saat olmadığı için insan rahat davranıyor. B.düzündeki hocalar çok iyi değil, ama bakırköyün methini duyuyorum. Konuşma ağırlıklı olsun diye bende oraya gittim ama çok ta memnun değilim. Ayrıca çok pahalı o paraya değmiyor.

maşallaaaahhhh porlandda falan daha uygunmudur acabaa yada kutahya porselende satılıomudur acaba

Canım porlandda çok daha uygun hele ikinci kaliteliler çok daha uygun. Gayette güzel modeller var 12 kişilik takımı hesaplattım ben fincanları bile vardı 500 civarı birşey tuttu canım hbrn olsun. Beylikdüzü perlavista da porland outlet var baya da büyük, buradan da bakabilirsin.

Herkese günaydınlarrrrr

[video=youtube;Tm88QAI8I5A]http://www.youtube.com/watch?v=Tm88QAI8I5A[/video]

Günaydın gelinciklerimmmm

Bende özledim tatlım hoşgeldin sende canım
İyi canım çalışıyorum sen napıyosun

:))
İşlerini bırakmışsın duyduğuma göre yeni bir işe başlamışsın, hayırlısı olsun bebeğim. Kendine zaman ayırman gerçekten çok iyi olur:)
Bende iyiyim tatlımm, çalışıyorum bu sabah yataktan ayrılmak epey zor geldi

fena değil cemrem idare ederim işte şükür...
sen?

İyiyim canım çok şükür bomba gibiyim

Evet canımbıraktım yeter artık dedim Sağol tatlım
Kıyamam sana
Sarışınlık yakışmış tatlım Msnde görmüştüm fotolarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…