'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar sizi yerim ama yaaa.. kocişim, benim adam çok tatlısınız.

ben de hemen katıyım kendimi sohbete :) benimkide alışverişe gelir benimle, seçer beğenir bunu da giyer misin der.
kaynana mevzusu, biz henüz tanışmadık, onu tanıyanlar çok iyi biri olduğunu söylüyo, sevgilime de beni sorup duruyo şimdilik iyi

cookie canım söz alış-verişimiydi sizin, bayram mı..

Hoşgeldin canım.

İnşallah canım zaten erkek arkadaşın senin ilişkinizin arkasında durduu sürece hiç bir şey yapama kimse.

amin canım.. bende ona guveniorum :2:

bizde seni yeriz sen dahil omassan olmaz zaten canım benimm

seninkinede masallah valla allah bzomasınn

kayınanne konusunda iyi diolarsa oyledir tatlımmm cunku ben tanısmadan once bana pek iyi seyler solememişlerdi hele bi teyzesi var annesinden beter diolardı ki o malum teyzeyle daha tanısamadım.. söze gelicek... :44:

bayram alısverişiydi tatlımm :
söz alısverişine bayram sonrası bakıcaz ortalık sakinleşmişken
kalablıkta ve ramazan gunu aceleye getirmek istemedik

Telomercim senin erkek arkdaşın askerdeydi di mi canım? Benim ki de aralıkta gidicek hatta yarın muayene için askerlik şubesine gidecek. Telefon olayları filan nasıl hergün konuşabiliyor musunuz? Şimdiden telaş sardı beni de.

Son düzenleme:
aşkın nasıl canım iyimii
bayram iznine geliomu
aşkım minik kuzum iyi çok şükür :)
biz farklı şehirlerde oturuyoruz onunla zaten okul zamanı hep yanımdaydı ama yazları ayrıydık bitek. şimdi de askerlik ayırdı bizi.
bayram iznine gitmicek. hiç izin kullanmıcak canım erken gelebilmek için.
cuma günü yemin töreni vardı. ailesi gitti yanına evci çıkardılar bugün teslim oldu tekrar. yarında çarşı izni vermişler..

askerde canım.
hergün konuşuyoruz iki sefer :) usta birliğindekilerin cep telefonu bile varmış.
üzülme, telaş yapma dicem ama ilk gittiği hafta hatta cuma günüe kadar depresyondaydım ben. ben, ben değildim yani. ama şimdi daha iyiyim. hatta artık gülebiliyorum :) etrafta konuşulanı anlayabiliyorum. ruh gibi değilim.. ben çok etkilenmiştim gidişinden.
burda sizlerle 341.dönem asker yarenleriyle konuşarak atlattım.

allah tez vakitte kavustursun tatlımmm allahtan kısa donemm
cok iyi biliyorum o ruh halini
insanın canı hiçbişey yapmak istemiyor.. bana tatil bile zehir olmustu onsuz

insanın oyalancak biseyi olmayınca daha zor oluyor...

Sağol canım verdiğin bilgiler için. Tez zamanda kavuşursunuz inşallah . Darısı da bizim başımıza uzun dönem çıkar diye çok korkuyorum 12 ay çok uzun ya. Devamlı da gidip gelemem ben öyle sonuçta nişanlı evli de değiliz nasıl olcak bilmiyorum.

amin canım
evet çok zor gerçekten.. ama sonu güzel olacak inşallah, heyecanla bekliyorum.

rica ederim canım, allah gönlünüze göre versin. kısa dönem olsun.. rahat etsin inşallah.

Kızlar gelin kaynana konusunu hallettik şimdilik aşkitomla Allahtan aldgımız arsa uzakk
Asker konusuna gelince sanırım en bahtsız benim benimki daha gitmedi bile 6 senedir stres yapıodum 2 sene daha eklendi üstüne Bide doğuya çıkarsa oh valla... Tek duam doğuya çıkmaması abileri hep doğuda yapmış çünkü

kızlarrrrr benimki dükkan almış yeni öğrendim Ay ne kadar sevindim ne ara almış dün konuşulmuş emlakcıyla 20 senelik arkadası var kardeşi gibi onunla ortak oluyolarmış şaka gibi yaaa hala şoklardayımmmmmm Ama çoookkkk mutluyummmmmmm

Doğrudur canım garantiyi bilmiyorum. Annem yapı kredide Allah kolaylık versin canım :)

sağol tatlm :)

çok ii karar cnm bende dış ticaret okuyorum açıktan..tavsiye ederm herkese ikinci üniyi

güle güle kullan cnm benm

Allah hakkında hayrlısını versn cnm..Ay şu kaynanalar yok mu grrrr darısı başımıza..

hayırlı olsun cnm :)

Kızlar ne zamandr yoğunum biliosunuz sonunda geldm ama yine gitcem bayram tatilinde aşkımla önce Pamukkale sonra Fethiye turu yapıcaz :) çok mutluyumm

Hoşgeldin canımmm Ayy siz mutlu olunda istersen hiç gelme balımmm Geezin bol bolll :Ay ben bile heycanlandımmm Bende gece vardiyasına geçicem gündüz gelmem zor olucak kızlar gecede sanırım orda uyukluycam 4,5 dan sonra çok uykum geliyo :18::18::18::18:

hayırlı olsun sineraycım allah sevdicegini utandırmasın..

karbeyaz bizim yerimizede geezin sizi kıskanıyorum ne guzel cok gezebilen heryere gidebilen bir ciftssiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…