kızlar sizi yerim ama yaaa.. kocişim, benim adamçok tatlısınız.
ben de hemen katıyım kendimi sohbete :) benimkide alışverişe gelir benimle, seçer beğenir bunu da giyer misin der.
kaynana mevzusu, biz henüz tanışmadık, onu tanıyanlar çok iyi biri olduğunu söylüyo, sevgilime de beni sorup duruyo şimdilik iyi
cookie canım söz alış-verişimiydi sizin, bayram mı..
İnşallah canım zaten erkek arkadaşın senin ilişkinizin arkasında durduu sürece hiç bir şey yapama kimse.
kızlar sizi yerim ama yaaa.. kocişim, benim adamçok tatlısınız.
ben de hemen katıyım kendimi sohbete :) benimkide alışverişe gelir benimle, seçer beğenir bunu da giyer misin der.
kaynana mevzusu, biz henüz tanışmadık, onu tanıyanlar çok iyi biri olduğunu söylüyo, sevgilime de beni sorup duruyo şimdilik iyi
cookie canım söz alış-verişimiydi sizin, bayram mı..
iyi yapmışsınız fıstık
bayramdan sonra daha rahat olur mağazalar dediğin gibi..
aşkım minik kuzum iyi çok şükür :)aşkın nasıl canım iyimii
bayram iznine geliomu
askerde canım.Telomercim senin erkek arkdaşın askerdeydi di mi canım? Benim ki de aralıkta gidicek hatta yarın muayene iin askerlik şubesine gidecek. Teşefon olayları filan nasıl hergün konuşaibliyo musunuz? Şİmdiden telaş sardı beni de.
aşkım minik kuzum iyi çok şükür :)
biz farklı şehirlerde oturuyoruz onunla zatenokul zamanı hep yanımdaydı ama yazları ayrıydık bitek. şimdi de askerlik ayırdı bizi.
bayram iznine gitmicek. hiç izin kullanmıcak canım erken gelebilmek için.
cuma günü yemin töreni vardı. ailesi gitti yanına evci çıkardılar bugün teslim oldu tekrar. yarında çarşı izni vermişler..
askerde canım.
hergün konuşuyoruz iki sefer :) usta birliğindekilerin cep telefonu bile varmış.
üzülme, telaş yapma dicem ama ilk gittiği hafta hatta cuma günüe kadar depresyondaydım ben. ben, ben değildim yani. ama şimdi daha iyiyim. hatta artık gülebiliyorum :) etrafta konuşulanı anlayabiliyorum. ruh gibi değilim.. ben çok etkilenmiştim gidişinden.
burda sizlerle 341.dönem asker yarenleriyle konuşarak atlattım.
aşkım minik kuzum iyi çok şükür :)
biz farklı şehirlerde oturuyoruz onunla zatenokul zamanı hep yanımdaydı ama yazları ayrıydık bitek. şimdi de askerlik ayırdı bizi.
bayram iznine gitmicek. hiç izin kullanmıcak canım erken gelebilmek için.
cuma günü yemin töreni vardı. ailesi gitti yanına evci çıkardılar bugün teslim oldu tekrar. yarında çarşı izni vermişler..
askerde canım.
hergün konuşuyoruz iki sefer :) usta birliğindekilerin cep telefonu bile varmış.
üzülme, telaş yapma dicem ama ilk gittiği hafta hatta cuma günüe kadar depresyondaydım ben. ben, ben değildim yani. ama şimdi daha iyiyim. hatta artık gülebiliyorum :) etrafta konuşulanı anlayabiliyorum. ruh gibi değilim.. ben çok etkilenmiştim gidişinden.
burda sizlerle 341.dönem asker yarenleriyle konuşarak atlattım.
amin canımallah tez vakitte kavustursun tatlımmm allahtan kısa donemm
cok iyi biliyorum o ruh halini
insanın canı hiçbişey yapmak istemiyor.. bana tatil bile zehir olmustu onsuz
insanın oyalancak biseyi olmayınca daha zor oluyor...
Sağol canım verdiğin bilgiler için. Tez zamanda kavuşursunuz inşallah . Darısı da bizim başımıza uzun dönem çıkar diye çok korkuyorum 12 ay çok uzun ya. Devamlı da gidip gelemem ben öyle sonuçta nişanlı evli de değiliz nasıl olcak bilmiyorum.
rica ederim canım, allah gönlünüze göre versin. kısa dönem olsun.. rahat etsin inşallah.
Doğrudur canım garantiyi bilmiyorum. Annem yapı kredide Allah kolaylık versin canım :)
ayyy kızlar ne hızlı gidiyorsunuz,yakalayamıyorum amaaaa
bu arada ikinci üniversite okumaya karar verdim,malum bizim memlekette yok benim bölüm,baba gibi 88 ales puanım gümledi elimde.
bari açıktan bi üni daha okuyayım,hayatıma renk gelsin dedim.
iyi demiş miyim???
Son iki ayda aşka gelip aldıklarım kızlar.
Eki Görüntüle 248294 Eki Görüntüle 248293 Eki Görüntüle 248292 Eki Görüntüle 248271 Eki Görüntüle 248272 Eki Görüntüle 248273 Eki Görüntüle 248274 Eki Görüntüle 248275 Eki Görüntüle 248276 Eki Görüntüle 248277 Eki Görüntüle 248278 Eki Görüntüle 248279 Eki Görüntüle 248280 Eki Görüntüle 248281 Eki Görüntüle 248283 Eki Görüntüle 248284 Eki Görüntüle 248285 Eki Görüntüle 248286 Eki Görüntüle 248287
Kızlar gelin kaynana konusunu hallettik şimdilik aşkitomlaAllahtan aldgımız arsa uzakk
Asker konusuna gelince sanırım en bahtsız benimbenimki daha gitmedi bile 6 senedir stres yapıodum 2 sene daha eklendi üstüne Bide doğuya çıkarsa oh valla... Tek duam doğuya çıkmaması abileri hep doğuda yapmış çünkü
kızlarrrrr benimki dükkan almış yeni öğrendimAy ne kadar sevindim ne ara almış dün konuşulmuş emlakcıyla 20 senelik arkadası var kardeşi gibi onunla ortak oluyolarmış şaka gibi yaaa hala şoklardayımmmmmm Ama çoookkkk mutluyummmmmmm
sağol tatlm :)
çok ii karar cnm bende dış ticaret okuyorum açıktan..tavsiye ederm herkese ikinci üniyi
güle güle kullan cnm benm
Allah hakkında hayrlısını versn cnm..Ay şu kaynanalar yok mu grrrrdarısı başımıza..
hayırlı olsun cnm :)
Kızlar ne zamandr yoğunum biliosunuz sonunda geldm ama yine gitcem bayram tatilinde aşkımla önce Pamukkale sonra Fethiye turu yapıcaz :) çok mutluyumm
hayırlı olsun sineraycım allah sevdicegini utandırmasın..
karbeyaz bizim yerimizede geezin sizi kıskanıyorum ne guzel cok gezebilen heryere gidebilen bir ciftssiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?