'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydın kızlar güzel bir gün olsun dicem ama hava burda çok kötü evden çıkamıcam herhalde lodosta baş ağrısı yaptı dün eve geldim küt die uyudum giremedim

nilim bugün off oldunu yazmışsın çok gelmek isterim ama deniz otobüsü çalışmaz motor çalışmaz hava çok kötü ama buluşcaz en kısa sürede canım çok özledim senii

nuraycı sınavının iyi geçmesine sevindim embriyoloji konusunda çok ilerle insanlara faydan dokunsun canım ne yapıyorsan şu bilimde hep bir katkı amacıyla yap emi günümüzde bunu unuttular canım

kızlar benim moralim bozuk ülkem için bozuk askerlerin tutuklanmasına takıldı kafam taaa 90 ve 2000 lerde yazılmış kitaplar okudum soner yalçınının yazdığı adamın dediklerine bakıyorumda çok doğru şu anda yaşıyoruz aynılarını tıpatıp ne olay sölediyse ne yazdıysa fark yok nasıl görmüş bu günleri bunlara takmam devlet meselellerini çok takan dert edinen bir aileden geliyorum diyemi oluyor bilmiyorum ama askere üzülüyorum tarifi yok çok çok üzülüyorum onlarda giderse halimiz nolucak görmek istemiyorum

gizemimm. çok istekli ve çok severek çalışıyorum ... kendimi bu yola adamaya da hazırım. inşallah çok iyi bir embriyolog olurum.
allah sizlerin de benim de yolumuzu açık etsin..

oohh oohh ne güzeell meslekk

sorma tatlım ülke olarak durumumuz hiç parlak değil.. hakkımızda hayırlısı

mrb kızlar bnde 2013 temmuz gelınıyım :)
nasılsınız

hoşgeldin aramıza saoll seni sormalıı?? kendinden bahset bizee..

hoşgeldin hasret ben yağmur..
2013 için neyi bekliyorsunuz bakalım yaşın kaç ve nerede ikamet ediyorsun??

hosbuldum
2012 temmzda nısanlandım abım yurt dısında yasadıgı ıcın onun ızne gelmesını beklıorum :)
22 yasındayım bartınlıyım nısanlım edırnelı ama ıstnblda calısıo ıstnbla gelın olacagm yanı

nerde tanıştıız ordan buraya yahu?
2011 temmuzda nişanlandn demek hadi hayrlısı biz daha sevgiliyiz

oohh oohh ne güzeell meslekk
Aynen bebeğimmm çok güzel meslekkk

Aramıza hoşgeldin hasrett:)
Nişanlın edirneli miiii:)
Bende Edirneliyim Edirne merkeze mi gelin geliosun?

nerde tanıştıız ordan buraya yahu?
2011 temmuzda nişanlandn demek hadi hayrlısı biz daha sevgiliyiz

edırnede unı okurken :) ahh ahh bılırım o sewgılılk donmlerını bnm bartına donmeme bır kac ay kala bn kafayı yıodum hc ewlılıktn bıle bahsetmıodu ama donmeme bı kac hafta kala baktım bı tek tas hahay :))) ayy nasıl opesım geldı smdık ozledım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…