mrb kızlar bnde 2013 temmuz gelınıyım :)
nasılsınız
Günaydın Nurayımmm:)
Bulmuş o yeriniiiiii balım bal die boşuna yazmıo bebiş
Maşallah bize o zaman kuzumm:) Benim sevgilim İpsala'da gümrükçü tatlım:)) Onların vardiyeli sistem, çok da güzel sistem
Günaydın kızlar güzel bir gün olsun dicem ama hava burda çok kötü evden çıkamıcam herhalde lodosta baş ağrısı yaptı dün eve geldim küt die uyudum giremedim
nilim bugün off oldunu yazmışsın çok gelmek isterim ama deniz otobüsü çalışmaz motor çalışmaz hava çok kötü ama buluşcaz en kısa sürede canım çok özledim senii
nuraycı sınavının iyi geçmesine sevindim embriyoloji konusunda çok ilerle insanlara faydan dokunsun canım ne yapıyorsan şu bilimde hep bir katkı amacıyla yap emi günümüzde bunu unuttular canım
kızlar benim moralim bozuk ülkem için bozuk askerlerin tutuklanmasına takıldı kafam taaa 90 ve 2000 lerde yazılmış kitaplar okudum soner yalçınının yazdığı adamın dediklerine bakıyorumda çok doğru şu anda yaşıyoruz aynılarını tıpatıp ne olay sölediyse ne yazdıysa fark yok nasıl görmüş bu günleri bunlara takmam devlet meselellerini çok takan dert edinen bir aileden geliyorum diyemi oluyor bilmiyorum ama askere üzülüyorum tarifi yok çok çok üzülüyorum onlarda giderse halimiz nolucak görmek istemiyorum
nasılsınız
hoşgeldin hasret ben yağmur..
2013 için neyi bekliyorsunuz bakalım yaşın kaç ve nerede ikamet ediyorsun??
hosbuldum
2012 temmzda nısanlandım abım yurt dısında yasadıgı ıcın onun ızne gelmesını beklıorum :)
22 yasındayım bartınlıyım nısanlım edırnelı ama ıstnblda calısıo ıstnbla gelın olacagm yanı
Aynen bebeğimmm çok güzel meslekkkoohh oohh ne güzeell meslekk
hosbuldum
2012 temmzda nısanlandım abım yurt dısında yasadıgı ıcın onun ızne gelmesını beklıorum :)
22 yasındayım bartınlıyım nısanlım edırnelı ama ıstnblda calısıo ıstnbla gelın olacagm yanı
nerde tanıştıız ordan buraya yahu?
2011 temmuzda nişanlandn demek hadi hayrlısı biz daha sevgiliyiz
hosbuldum
nasılsınız
Aynen bebeğimmm çok güzel meslekkk
Aramıza hoşgeldin hasrett:)
Nişanlın edirneli miiii:)
Bende Edirneliyim Edirne merkeze mi gelin geliosun?
ahhh hasret ne güzel yaaaaaa
bizimki hergün bahsediyor ama para yok pul yokkk:18:
Topicc trakyalı dolu anacımmmaaa bi trakyalı dahaa
aaaaaaaa evet merkez sen neresındesın :)
olur hersey zamnla ınsallh allah sewnlerı ayrı bırakmasın kızlar ya
ahhh hasret ne güzel yaaaaaa
bizimki hergün bahsediyor ama para yok pul yokkk:18:
canım çalışmıyor mu enişte, askere gitti mi, kaç yaşındasınız
aminnnn ayy kuşumu özledim ya yarın olsada uuuuuuuuuf
canım çalışmıyor mu enişte, askere gitti mi, kaç yaşındasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?